Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sıralamam 106700 istediğim bölüm 2012te 94 bin 2013te 104 bin 2014 107 binden almış bu üniye girebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyunus2010

kocaeli tıp düşünüyorum üniversite şehrin dışındaymış biraz ulaşım zor mu

ulaşım zor değil. merkeze yarım saat. okula yakın birçok yurt ve öğrencilerin oturduğu siteler var. izmitin çeşitli yerlerinden de otobüsler var. ulaşım fena değil kısacası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    üniversite nasıl peki önerir misin
  • quote:

üniversite nasıl peki önerir misin

eğitimi iyi ama okul ortalama üstü zor. çalışmayan sınıfta kalır. çalışmayı seviyorsan tavsiye ederim

peki şehir açısından tavsiye eder misin
  • quote:

peki şehir açısından tavsiye eder misin

bi tıpçı için iyi bence. ama çok sosyalim diyosan bi yerden sonra sıkabilir. sakin bi şehir sayılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 14 Temmuz 2015; 3:53:09 >
    istanbula yakınlığını göze alırsak ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Arkadaslar koü 4. Sinif ogrencisiyim istediginiz her konuda soru sorabilirsiniz. Fakat mesaji ozel mesaj yerine alintilayip sorarsaniz sevinirim böylece herkes görmus ve bilgilenmis olur.

Merhaba koü iktisat yazdim sonuclari bekliyorum.

1) Üniversiye arkadasliklari nasil yani soguk mu yoksa sicak bi ortam mi var?
    2) Duyduguma gore sectigimiz klup dersleri pek isletilmiyomus dogru mudur? Tesekkurler simdiden...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

istanbula yakınlığını göze alırsak ??

istanbula gitgel çok kolay. gün içinde bile rahat gidip gelebiliyorsun. gezmek için gidiyor çoğu kişi

• Her taraf öğrenci zaten. Öğrenci akışından kastın nedir hocam? Mopaş tarafı daha tenhadır, sessizdir. Gerçi anayola bakmayan her daire sessiz oluyor... Akademi tarafı okula yakın olan taraftır. Yalnız otobüsler en son akademiye geldiği için dolu gelir. Mopaş tarafında otobüslere binmek raha rahat. Akademinin orada binemeyebilirsin. Eğer 2+1 bakıyorsan zaten akademinin olduğu tarafta 2+1 yok. Kapalı pazar alanını hizasında basket sahasının arkasında 2+1 tokiler var, bir de mopaş tarafında 2+1'ler var. Geri kalanlar 3+1

Daha başka sorun olursa sorabilirsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Her taraf öğrenci zaten. Öğrenci akışından kastın nedir hocam? Mopaş tarafı daha tenhadır, sessizdir. Gerçi anayola bakmayan her daire sessiz oluyor... Akademi tarafı okula yakın olan taraftır. Yalnız otobüsler en son akademiye geldiği için dolu gelir. Mopaş tarafında otobüslere binmek raha rahat. Akademinin orada binemeyebilirsin. Eğer 2+1 bakıyorsan zaten akademinin olduğu tarafta 2+1 yok. Kapalı pazar alanını hizasında basket sahasının arkasında 2+1 tokiler var, bir de mopaş tarafında 2+1'ler var. Geri kalanlar 3+1

Daha başka sorun olursa sorabilirsin hocam

Dunya bankasindan ev tuttum saol her sey için. Gayet okunulabilecek yer bayindirlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun

• arkadaşlar koü'de iktisat okuyorum 2. sınıfa geçtim sorularınız varsa sorabilirsiniz pm veya burdan elimden geldiğince cevap veririm
  • arkadaşlar bende kocaeline yazmayı düşünüyorum ilk önceliğim istanbuldaki vakıf unilerin 75 burslu bolumler elektrik elektronik mezunuyum sınavsız geçiş yapacağım iki yıllık dersler rahat olurmu sizce şu bölümlerde.

elektronik teknolojisi
    elektronik haberleşme
    otomotiv

bu bolümleri bulmuşum kocaeli de. bu bölümleri okuyan var mı önerir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

arkadaşlar koü'de iktisat okuyorum 2. sınıfa geçtim sorularınız varsa sorabilirsiniz pm veya burdan elimden geldiğince cevap veririm

2.öğretim yazdım bu sene.Yalnız ikinci öğretim.Ders başlama saati bitiş saati nasıldır.Bi sorum daha var.İkinci öğretimde yurtlar sıkıntı oluyor mu giriş çıkış saati bakımından?
    Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupbyrs

quote:

arkadaşlar koü'de iktisat okuyorum 2. sınıfa geçtim sorularınız varsa sorabilirsiniz pm veya burdan elimden geldiğince cevap veririm

2.öğretim yazdım bu sene.Yalnız ikinci öğretim.Ders başlama saati bitiş saati nasıldır.Bi sorum daha var.İkinci öğretimde yurtlar sıkıntı oluyor mu giriş çıkış saati bakımından?
    Şimdiden teşekkürler...

ikinci öğretim dersleri 5te falan başlıyor. muhtemelen 9-10 gibi biter en geç. kyk yurtlarında 11.30 falan en son giriş saatleri, özel yurtlarda ( en azından benim olduğumda) saat sıkıntısı olmuyordu hiç. sorun olmaz yani merak etme her türlü girersin yurda.

• quote:

Orijinalden alıntı: canpi188

benim sıralamam 106700 istediğim bölüm 2012te 94 bin 2013te 104 bin 2014 107 binden almış bu üniye girebilirmiyim

Hocam bu sene neredeyse tüm bölümler 10-15 bin geri attı.Senin ki tutar gibi me geliyor.Biraz geç oldu ama yazmasam olmazdı
  • quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler...

ikinci öğretim dersleri 5te falan başlıyor. muhtemelen 9-10 gibi biter en geç. kyk yurtlarında 11.30 falan en son giriş saatleri, özel yurtlarda ( en azından benim olduğumda) saat sıkıntısı olmuyordu hiç. sorun olmaz yani merak etme her türlü girersin yurda.

Anladım çok sağol.Peki özel yurtlar bakımından hangisini önerirsin.Fiyat-kalite yönünde değerlendirirsek.Birde kampüsün kendi yurtları varmış.Onlar için şartlar ne

• Baylar kent konut kampüse uzak mı?Kiralara göre evler iyi durumda da...Birde şu geri ödemeli burs muhabbetini nasıl halledicez.Çıkma durumu nasıl
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler...

Anladım çok sağol.Peki özel yurtlar bakımından hangisini önerirsin.Fiyat-kalite yönünde değerlendirirsek.Birde kampüsün kendi yurtları varmış.Onlar için şartlar ne

devlet yurdu 2 tane var bi kampüsün içinde bir de yaklaşık 20-25 dklık mesafede olan var (otobüsle gidip geliniyor). şartlarını bilmiyorum başvuruyorsun çıkarsa kalırsın yani, başvuran çoğu kişiye çıkıyordu. kampüsün içinde olanında yakın bi arkadaşım kalmıştı, odadaki gürültüden çok şikayetçiydi. odaya giren çıkan belli değil falan diyordu. genel olarak 3-4. sınıflar varmış, sabaha kadar muhabbet ediyorlar diyordu.

özel yurtlar içinse kendin gidip karar vermen daha mantıklı olur. ama şöyle bişey diyim sana ben senin yerinde olsam kampüsün hemen yanında olan özel yurtları tercih etmezdim. kampüs izmit merkezden yaklaşık 25 dk falan uzaklıkta, bildiğin dağda yani. kışları çok soğuk oluyor ve otobüsle falan merkeze zar zor iniyorsun. geceleri falan yapıcak pek bişey olmuyor oralarda eğer gezmeye meraklı biriysen sıkılırsın. he gece çıkmasam da olur dersen kal, hem okula yakın 5 dkda gider gelirsin. fiyatları da 5 kişilik odalar 350 liradan falan başlıyordu sanırım, kişi sayısı azaldıkça daha çok artıyor para. ben bu sene merkezde özel bi yurtta kaldım, 2-3 şey dışında memnundum yurttan. en azından canım sıkılmıyordu. tercih sonucun belli olduktan sonra kayıt zamanı gidersin, yurtları gezersin daha iyi olur senin için

edit: kent konutu sormuşsun onu da yazayım. evler genelde 3+1 oluyor orda. kiralar da 600 650 civarı oluyor. eve tek çıkmak zorlayabilir seni ilk seneden düşünme derim evi. kampüse 15 20 dk falan otobüsle gidip geliyorsun.

geri ödemeliye kredi deniliyor, kredi başvuran çoğu kişiye çıkar zaten. önemli olan geri ödemesiz olanının çıkması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Tägtgren -- 15 Temmuz 2015; 2:51:59 >

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.