Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: betç

Ekle çıkar haftasının 18 ine kadar olması nasıl bir mantık ? Sadece Okula giderek değişiklik yapabiliyoruz değil mi ?

Danışmanın sorun çıkartacak biri değilse e-mail ya da telefon ederek işlemi yaptırabilirsin. Ama bazı danışmanlar sıkıntı çıkartabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

Orijinalden alıntı: FTimurlenk

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu

arkadaşlar bu yurtta kalan var mı? nasıl yurt imkanları, ortamı falan? odalar kaç kişilik vs. biraz bahsedebilir misiniz?

ben o yurtta kalıyorum. yurt toplu konuttan dönüştürme. yani 3+1 daireler var. küçük odalarda 2 kişi, salonda 5 yatak var ama genelde 3 kişi kalıyor.

ben yurttan memnunum. tek sıkıntısı biraz otobüs azlığı var yeni açıldığı için

Ya bu yurdun adı Kocaeli Öğrenci Yurdu olarak geçiyor, ama ücret ve depozito listesinde adını bulamadım. Adı listede ne olarak geçiyor acaba biliyor musunuz?

http://yurtkur.gsb.gov.tr/Public/Edit/images/KYK/DUYURULAR/yurt_ucret_depozito.pdf

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu yurtta kalan var mı? nasıl yurt imkanları, ortamı falan? odalar kaç kişilik vs. biraz bahsedebilir misiniz?

ben o yurtta kalıyorum. yurt toplu konuttan dönüştürme. yani 3+1 daireler var. küçük odalarda 2 kişi, salonda 5 yatak var ama genelde 3 kişi kalıyor.

Ya bu yurdun adı Kocaeli Öğrenci Yurdu olarak geçiyor, ama ücret ve depozito listesinde adını bulamadım. Adı listede ne olarak geçiyor acaba biliyor musunuz?

http://yurtkur.gsb.gov.tr/Public/Edit/images/KYK/DUYURULAR/yurt_ucret_depozito.pdf

kocaeli yurdu yazması lazım ama listede yok. kyk'yı telefonla ara istersen. bizim yurt ücreti 130 lira. depozito da 195 olması lazım. ziraatte bankatiğe tc kimlik no'nu girince ücretler çıkar zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kocaeli yurdu yazması lazım ama listede yok. kyk'yı telefonla ara istersen. bizim yurt ücreti 130 lira. depozito da 195 olması lazım. ziraatte bankatiğe tc kimlik no'nu girince ücretler çıkar zaten

tc girince yazıyorsa sıkıntı yok ya, ben solda yazan kodları girip ücreti yatırıyoruz sanıyordum. teşekkür ederim bilgiler için :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tc girince yazıyorsa sıkıntı yok ya, ben solda yazan kodları girip ücreti yatırıyoruz sanıyordum. teşekkür ederim bilgiler için :)

ben aylardır yurt parasını tc ile yatırıyorum. ha kod mod isterlerse kyk'yı telefonla ara söylerler

• Ders ekle çıkar nedir, ne işe yarar? Gitmek mecburi mi? Ben zaten öğrenci bilgi sisteminde seçmişim bir daha ne işim var okulda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Ders ekle çıkar nedir, ne işe yarar? Gitmek mecburi mi? Ben zaten öğrenci bilgi sisteminde seçmişim bir daha ne işim var okulda

adı üstünde ekle-çıkar

eklemek ve çıkarmak istediğiniz ders olursa gidiyorsunuz. seçemediyseniz vs vs.
  • ekle çıkar 28 ine ertelenmiş okul açılışta o tarihte.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayar mühendisliğindeyim kayıt dondurmak istiyorum, fakirlik belgesini muhtardan aldım o işlem tamam. Fakathttp://www.docspal.com/viewer?id=wbwwikjv-8296558 linkteki dilekçede yazan "Harç Durumunu Gösterir Belge" nedir? Nereden alınır? Lazım mıdır? Yoksa oraya örnek olarak mı koyulmuştur? cevaplar için teşekkürler.
  • bu ne arkadaşlar ne yapmam lazım
  • 1. sınıflar ders kaydı yapıyor mu acaba? Öbs'de şuan "1516G Dönem Dilekçe(leri)niz onaylanmamıştır. Dilekçe(leri)nizin onaylanması için danışmanınıza başvurmanız gerekmektedir." diye bi yazı var, ne yapmam gerekiyor?
  • Günlerdir uğraşmama rağmen e-Devlet'ten öğrenci belgesi alamıyorum. Öğrenci Belgesi Sorgulama sayfasını açınca bilgilerim çıkmıyor altta "Hata veya eksiklik bildir" seçeneği var ona tıklıyorum Kocaeli Üniversitesini seçip bölümümü girdikten sonra gönder diyorum ama
    "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." hatasını veriyor. Başka sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterma

Günlerdir uğraşmama rağmen e-Devlet'ten öğrenci belgesi alamıyorum. Öğrenci Belgesi Sorgulama sayfasını açınca bilgilerim çıkmıyor altta "Hata veya eksiklik bildir" seçeneği var ona tıklıyorum Kocaeli Üniversitesini seçip bölümümü girdikten sonra gönder diyorum ama
    "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." hatasını veriyor. Başka sorun yaşayan var mı?

Ben de alamıyorum. Yenilere özel bir durum sanırım.

• quote:

1. sınıflar ders kaydı yapıyor mu acaba? Öbs'de şuan "1516G Dönem Dilekçe(leri)niz onaylanmamıştır. Dilekçe(leri)nizin onaylanması için danışmanınıza başvurmanız gerekmektedir." diye bi yazı var, ne yapmam gerekiyor?

Danışman onu kendi onaylar birşey yapmana gerek yok.
  • Yurt hakkında çok bilgim yok ama başiskele şehir merkezi ve üniversiteye biraz uzak kalıyor
  • Hazırlıkların sınıfları ve ders programı ne zaman belli olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardesim bende merak ediyorum birsi cevap verebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruby07 -- 13 Eylül 2015; 17:23:25 >
  • Ya beyler ingiliz dili ve edb 1. sınıf öğrencisiyim, bu dersler nereden seçiliyor? Öğrenci bilgi sisteminde yok öyle bir şey. Seçtiğim derslerin kodunu yazıp danışmana mail mi atıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

Ya beyler ingiliz dili ve edb 1. sınıf öğrencisiyim, bu dersler nereden seçiliyor? Öğrenci bilgi sisteminde yok öyle bir şey. Seçtiğim derslerin kodunu yazıp danışmana mail mi atıcam?

1.sınıfta ders seçme yok diye biliyorum, ha varsa da 28eylulde ekle çıkar haftası başlıyor. Danışman hocanın yanına gidip halledebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkitinatı

quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

Ya beyler ingiliz dili ve edb 1. sınıf öğrencisiyim, bu dersler nereden seçiliyor? Öğrenci bilgi sisteminde yok öyle bir şey. Seçtiğim derslerin kodunu yazıp danışmana mail mi atıcam?

1.sınıfta ders seçme yok diye biliyorum, ha varsa da 28eylulde ekle çıkar haftası başlıyor. Danışman hocanın yanına gidip halledebilirsin

Ya valla zorunlu dersler toplam 23 akts yapıyor, 1 tane seçmeli yabancı dil seçmek zorundayız onlarda 4 akts, 27 akts etti. Seçmeli derslerde 3 akts olarak gözüküyor yanı mutlaka 1 dersi seçmeliyim.
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.