Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 1.sınıf inşaat var mı 1.öğretim?

Öbs'ye girmedim ders seçimi falan yok dimi 1.sınıflara?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben kocaeli kartı çıkartıcam öğrenci bilgi sisteminde "Öğrenci Toplu Ulaşım Kartı (Kent Kart) istiyorum." yazıyor bunu seçersem kartı nereden alıcam yoksa gidip kocaelinden mi çıkartsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

quote:

Orijinalden alıntı: redkitinatı

quote:

Ya beyler ingiliz dili ve edb 1. sınıf öğrencisiyim, bu dersler nereden seçiliyor? Öğrenci bilgi sisteminde yok öyle bir şey. Seçtiğim derslerin kodunu yazıp danışmana mail mi atıcam?

1.sınıfta ders seçme yok diye biliyorum, ha varsa da 28eylulde ekle çıkar haftası başlıyor. Danışman hocanın yanına gidip halledebilirsin

Ya valla zorunlu dersler toplam 23 akts yapıyor, 1 tane seçmeli yabancı dil seçmek zorundayız onlarda 4 akts, 27 akts etti. Seçmeli derslerde 3 akts olarak gözüküyor yanı mutlaka 1 dersi seçmeliyim.

birinci sinifta sadece fransisca yada almanca diye seciyorsun , digerlerini danismanin seciyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

quote:

quote:

quote:

Ya beyler ingiliz dili ve edb 1. sınıf öğrencisiyim, bu dersler nereden seçiliyor? Öğrenci bilgi sisteminde yok öyle bir şey. Seçtiğim derslerin kodunu yazıp danışmana mail mi atıcam?

1.sınıfta ders seçme yok diye biliyorum, ha varsa da 28eylulde ekle çıkar haftası başlıyor. Danışman hocanın yanına gidip halledebilirsin

Ya valla zorunlu dersler toplam 23 akts yapıyor, 1 tane seçmeli yabancı dil seçmek zorundayız onlarda 4 akts, 27 akts etti. Seçmeli derslerde 3 akts olarak gözüküyor yanı mutlaka 1 dersi seçmeliyim.

birinci sinifta sadece fransisca yada almanca diye seciyorsun , digerlerini danismanin seciyor.

Anladım, nereden seçebilirim almanca veya fransızcayı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

quote:

quote:

quote:

Anladım, nereden seçebilirim almanca veya fransızcayı?

danisman mesaj atar , okulun ilk haftasi okulda danismanin yanina gidip adini yazdiriyordun.

• AYNI SORUN BENDEDE VARDI MECBUR CAGIRDK ELYT HYZMET OLRK ADAM GLDI BYNAYA GELYYOR AMA DAYREYE YOK DEDY GENY? BANT ERY?YM KABYNY VRDI ORDAN BY?ELER YAPTI GLDY SORUN SYSTEMDE SYZDE DEYL ONUN YÇYN BO?A ÜCRET ALINMASIN BYZ YPTAL ETTYK ARIZAYIMI NEDEDY SORUN ÇÖZÜLDÜ HERHANGY BYR ÜCRET ÖDEMEYECKSNZ DEDYLER O GÜNDEN BERYDE HERHANGY BY KOPMA YOK HATTA NET DAHA YYY DURUMDA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedili Kola

Beyler ben kocaeli kartı çıkartıcam öğrenci bilgi sisteminde "Öğrenci Toplu Ulaşım Kartı (Kent Kart) istiyorum." yazıyor bunu seçersem kartı nereden alıcam yoksa gidip kocaelinden mi çıkartsam?

ÖBS'deki Kent Kart seçeneği bu sene eklenmiş sanırım. Nasıl yapacaklarını bilmiyorum ama fuar alanına gidip çıkartabilirsin kent kartı. 5 dakikada hallediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

quote:

Beyler ben kocaeli kartı çıkartıcam öğrenci bilgi sisteminde "Öğrenci Toplu Ulaşım Kartı (Kent Kart) istiyorum." yazıyor bunu seçersem kartı nereden alıcam yoksa gidip kocaelinden mi çıkartsam?

ÖBS'deki Kent Kart seçeneği bu sene eklenmiş sanırım. Nasıl yapacaklarını bilmiyorum ama fuar alanına gidip çıkartabilirsin kent kartı. 5 dakikada hallediliyor.

halletmiştim ama yine de teşekkür ederim:D
    öbsden öğrenci bilgesi isteği aldım öğrenci işlerinden belgemi aldım sonra şokun yanındaki sosyal tesislere gidip 10 tl karşılığında çıkarttım 5 dakika sürdü

• quote:

quote:

quote:

öbsden öğrenci bilgesi isteği aldım öğrenci işlerinden belgemi aldım sonra şokun yanındaki sosyal tesislere gidip 10 tl karşılığında çıkarttım 5 dakika sürdü

sosyal tesislere kent kart bürosu mu açmışlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

quote:

quote:

sosyal tesislere kent kart bürosu mu açmışlar?

büro gibi değildi ya böyle küçük bi danışma gibi bi yerde çıkarttılar benimkini

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterma

Günlerdir uğraşmama rağmen e-Devlet'ten öğrenci belgesi alamıyorum. Öğrenci Belgesi Sorgulama sayfasını açınca bilgilerim çıkmıyor altta "Hata veya eksiklik bildir" seçeneği var ona tıklıyorum Kocaeli Üniversitesini seçip bölümümü girdikten sonra gönder diyorum ama
    "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." hatasını veriyor. Başka sorun yaşayan var mı?

aynısını bende yaşadım kent kart çıkartacaktım edevletten öğrenci belgesi alamıyorum onun için kocaeli öğrenci bilgi sistemine girip öğrenci belgesi isteği yollayacaksın ertesi gün öğrenci işlerinden alacaksın başka türlü alamıyorsun sanırım ben gidip sorduğumda aynen böyle demişti7

edit: lan alt alta iki yorum olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 28 Haziran 2016; 2:14:00 >

• Elektrik muh . 1 ve 2. Sınıflar bu hafta ders yaptınız mı?

• Arkadaşlar bu iş bankasının akıllı kartı varmış yemek hanede 2 tl gibi bi paraya 4 cesit yemek yeniliomus onu bilen varmı nasıl cıkarttırcaz bu okul kartının arkasına bastırmıstı bi cocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Arkadaşlar bu iş bankasının akıllı kartı varmış yemek hanede 2 tl gibi bi paraya 4 cesit yemek yeniliomus onu bilen varmı nasıl cıkarttırcaz bu okul kartının arkasına bastırmıstı bi cocuk

O kalmadı muhtemelen artık , eskiden vardı. Şimdi öğrenci kartını alıyorsun , iş bankası banka kartıyla eşleme yapıyorsun. Eşleme yaptıktan sonra öğrenci kartının içine para yüklüyorsun ve geçerken öğrenci kartını basıyorsun.
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Yani iş bankasından vadesiz hesap mı açtırcaz hocam iş bankası öğrenci belgesi falan istiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Yani iş bankasından vadesiz hesap mı açtırcaz hocam iş bankası öğrenci belgesi falan istiyor mu?

Istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nantes

Elektrik muh . 1 ve 2. Sınıflar bu hafta ders yaptınız mı?

İşlediler(2)
  • Arkadaşlar şehir merkezinden okula gitmek için UMUTTEPE yazan otobüslere mi biniyoruz
  • Arkadaşlar alttan ders alanların devam zorunlulugu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavşan Bey

Arkadaşlar alttan ders alanların devam zorunlulugu var mı?

Devamsızliktan kaldıysan evet devam zorunluluğu var.Sinavlardan başarısiz olup kaldiysan yok sadece gidip sinavlara girebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.