Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çap yapacak ortalaman yoksa ygs ye gireceksin sonra lys ye yeterli puani yapip kazanırsan geçeceksin.
    Muhtemelen 1.siniftaki fakulte ortak derslerini saydirirsin ama hazırlık okuyabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • betç B kullanıcısına yanıt
    evet. çok yaptım.
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    Capi birak yatay gecis icin yetmeyebikir yani aslinda 2 nin altinda ama eger bolume gecis sarti olarak ortalama 2 istemiyorlarsa artik kontenjan dahilinde gecen olmazsa gecerim diye dusunuyorum.ygs lys isi yas zaten zamaninda calismadik fazladan 1 sene uzatmakta canim istemedi.bilmiorum sinavlarim var zaten hala ilgilenmedim sorusturmadim bu gecis olayini.

• Arkadaşlar şimdi benim ilk yılım olduğu için bilmiyorum sorum şu:Benim 2 tane dersim zayıf fd ancak onları dd yaparım dd olunca kosullu geçme oluyormuş benim toplam not ortalamam 1.75 2.dönem 2.25 yaparsam bu kosullu dersleri tekram mı edicem geçmiş mi sayılıcam malum geçme notu 2.00 Bilgili forumdaşlarıma şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 23 Ocak 2016; 0:28:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Arkadaşlar şimdi benim ilk yılım olduğu için bilmiyorum sorum şu:Benim 2 tane dersim zayıf fd ancak onları dd yaparım dd olunca kosullu geçme oluyormuş benim toplam not ortalamam 1.75 2.dönem 2.25 yaparsam bu kosullu dersleri tekram mı edicem geçmiş mi sayılıcam malum geçme notu 2.00 Bilgili forumdaşlarıma şimdiden teşekkürler

2. dönem 2 üstü yapman yeterli.
  • içime su serptin hocam yani 2 dönem toplamı 4.00 olması gerek artık 2. dönem kasarım zaten full sözel dersler olucak çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 23 Ocak 2016; 0:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

içime su serptin hocam yani 2 dönem toplamı 4.00 olması gerek artık 2. dönem kasarım zaten full sözel dersler olucak çok teşekkürler

2 dönem toplamı 4 olmasında gerek yok.2. dönem ortalamanı 2.00 dan yukarı tut yeter.Sadece 2. dönem
  • Arkadaşlar kaldığım bir dersin yarın bütünleme sınavı var ama benim öbs'de büte girme hakkım yok şeklinde gözüküyor. Kaldığım diğer derslerin bütlerine girme hakkım var. Neden böyle olduğunu bilen var mı?

• Tavşan Bey kullanıcısına yanıt
    Harf notu ne ?

• Makine mühendisliğinde yüksek lisans yapan var mı ?
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    FF. FF olan başka dersim de var ama onun bütüne girme hakkım var.

• Tavşan Bey kullanıcısına yanıt
    İlginç...
    Hocaya obsden mesaj atin en iyisi

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    atıcaktım ama öbs yenilenmiş mesaj sistemi şu an çalışmıyor.
  • Obs yenilenmiş ancak ortalama hesaplamasında hata mi var acaba?
    1. Donem 2.15 olan ortalamam 2.22
    2. Dönem 2.33 olan ortalamam 2.41
    Bu dönem 1.98 olarak hesapladigim da 1.91 olarak gözüküyor varmi buna benzer şikayeti olan?

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Evet sistemde yanlış hesaplıyor. Çoğu kişide böyle. Yakında düzelir
  • Egecann kullanıcısına yanıt
    Düzelmiş hocam

• bir dersimin notu yanlış girilmiş hocaya bir türlü ulaşamadım. ne yapmam gerekiyor? öğrenci işlerini mi aramalıyım?
  • Koü öbs'ye girmiyor benm şifrem kayıtlıydı girmiyor beyler şifreyide hatırlamıyorum nabıcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: OreoNewAccount

Koü öbs'ye girmiyor benm şifrem kayıtlıydı girmiyor beyler şifreyide hatırlamıyorum nabıcam?

Şifremi unuttum de okul emailne geliyordu sanırım
  • Şifre mi unuttumda diyemiyorum

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.