Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iletişim fakültesinden reklam fotoğrafçılığı dersini aliyorum önceden alan varsa vize sorularini verebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba genç arkadaşlar,

Meraklısı var ise bende mevcut olan kutu oyunları:

1. Citidales
    2. Drop Site
    3. That's my fish
    4. Mangala
    5. GG
    6. Go

Diğer klasik oyunları da severim:

1. Domino
    2. Pis yedili (uno)
    3. Jenga (tahtakule)
    4. Satranç

İzmit'te buluşup çay eşliğinde oynayabiliriz. KOU 2010 mezunuyum.
  • https://www.facebook.com/ksmbn bu resimdeki insanlıktan nasibini almamış mühendislik öğrencisi utanmadan sevgilisi olan kızları taciz ediyor.Lütfen sizde dikkat edin
  • Arkadaşlar 2 ff vardı onları büte girip verecektim. Şimdi baktım 64 ten ve 50 den koşullu olan iki dersim başarısıza dönüşmüş. Geçme notu 65. Bir bilginiz var mı bu konu hakkında? lütfen yardım edin
  • Kadınİstiyorum kullanıcısına yanıt
    Geç oluyor biraz, şimdi gördüm de. Büyük ihtimalle yıl ortalaman 2nin altındadır. Yıl ortalaması 2nin altındayken koşullu derslerin başarısız gorulur ve onları yeniden almak zorundasın. O 2 ff dersini yükseltirsen belki yıllık ortalaman 2olur. Bi hesap yap. Kolay gelsin bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkitinatı

Geç oluyor biraz, şimdi gördüm de. Büyük ihtimalle yıl ortalaman 2nin altındadır. Yıl ortalaması 2nin altındayken koşullu derslerin başarısız gorulur ve onları yeniden almak zorundasın. O 2 ff dersini yükseltirsen belki yıllık ortalaman 2olur. Bi hesap yap. Kolay gelsin bu arada

çok saolun. öyleymiş :)
  • 3.sınıf bitti ne kadar çabuk geçiyor zaman ya daha dün yazılmaya geldiğim günü hatırlıyorum
  • arkadaşlar ben koceli üniversitesine yatay geçiş yapmak istiyorum ama sadece bir dersim kaldı.Onuda yaz okulunda vermeyi düşünüyorum.Ama yaz okulu bitiş tarihi ile yatay geçiş başvuru tarihleri birbirleriyle uyuşmuyor .Yaz okulunda dersleri verip geçiş yaptım diyenler var.Acaba nasıl yaptılar yardımcı olur musunuz.

burda geçen seneki kocaeli üni yaz okulu takivimi yazıyo
    http://www.kocaeli.edu....0TAKV%C4%B0M%C4%B0.docx

burda da koceli üniverisitesi geçen seneki yatay geçiş başvuru tarihi yazıyo
    http://odb.kocaeli.edu....GECISKONT_2015-2016.pdf

• Arkadaşlar bende kocaeli üniveristesinde okuyorum 5. Sınıfım ilk dönemden 1 dersim var oda koşulluydu başarısız oldu 2. Dönemdem 2 tane dersim var birinden geçtim koşullu başarılı olsa tek ders sınavına girip mezun olucam okulum uzadığı için koşullu derslerim için yıl ortalaması değilde genel not ortalamasına bakılmıyo mu bir bilginiz varsa cvp verin lütfen :(

• Allahını seven merkezden ev önersin bi ev bulamadık

• metalurji ve malzeme mühendisliği okuyan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi bölümleri nasıl memnunlarmı okuldan ?
  • Yatay geçişler ne zaman yapılacak bilen var mı acaba?

• Eğitim fakültesi ve/veya Türkçe öğretmenliği hakkında bilgi verebilecek kimse var mı? Geçiş yapılmaya değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spee-D -- 7 Temmuz 2016; 19:57:33 >
  • merhabalar..
    ben birşey soracaktım. şuanda sakarya üniversitende ikinci öğretim endüstri mühendisliği okuyorum. 3, sınıfa geçtim. kocaeli üniversitesine yatau geçiş yapmayı düşünüyorum. ama kararsızım. kocaeli daha çok sanayi bölgesi olduğu için ayrıca daha tanınan bi üniversite olduğu için böyle düşünüyorum. ama iki yılım sakaryada geçti şimdi yatay geçiş yaptığım zaman zorlanırım gibi geliyor. sizce kocaeliye yatay geçiş yapmama değer mi? kocaeli üniversitesi nasıl bi üniversite? orda okuyanlar endüstri mühendisliği hakkında bilgi verebilir mi? ya da sakarya da okuyanlar da fikirlerini söyleyebilir mi?
    teşekkür ederim..@
  • Arkadaşlar ikinci öğretim hazırlık ders saatleri nelerdir

• Merhabalar acaba kocaeli universitesinde otomotiv ve enerji sistemleri muhendisligi nasik bolumler ikisine de puanim yetiyo ve itude jeoloji muhendisligine yetiyor sizce hangisi daha hayirli olur ve okul istanbula atasehir civarina ne kadsr uzaklikta toplu tasimayla tesekkurler

• Yazın ihtiyacımız olan belgeleri nereden temin ediyoruz acaba? Fakültelerin öğrenci işleri açık mıdır?

Edit: Sosyal tesislerde öğrenci işleri daire başkanlığı açılmış. Oradan alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopeSlayer -- 25 Temmuz 2016; 14:50:35 >
  • Mekatronik mühendisliği bölümü hakkında bilgi verecek varmı ?
  • Arkadaşlar diş hekimliği fakültesine ulaşım nasıl sağlanıyor acaba ?

• Arkadaşlar bizim üniden daha önce kayıt sildirmiş olan var mı , ne kadar sürüyor sildirmek ?

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.