Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yardımınız için tekrar sağolun biraz daha araştırayım karar veremiyorum.
  • Bölümüm de hazırlık isteğe bağlı hazırlık seçmesem de ing. yeterlilik sınavı gibi bir şey duydum. Böyle bi şey var mı hazırlık seçmesemde yeterlilik sınavını mı geçmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametyildiz

Bölümüm de hazırlık isteğe bağlı hazırlık seçmesem de ing. yeterlilik sınavı gibi bir şey duydum. Böyle bi şey var mı hazırlık seçmesemde yeterlilik sınavını mı geçmeliyim ?

hazırlık isteğe bağlı ise istemedigin takdirde okumazsın 1. sınıfa baslarsın.1. sınıfta ingilizce dersi olur 2 saatlik dersten muaf olmak için muafiyet sınavı olur geçer isen ingilizce derslerine girmeden basarılı sayılırsın.
  • DanPat kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler işte aradığım cevap.
  • Ben geçen sene sıfır İngilizceyle muaf oldum. Birinci ve ikinci dönem nasıl oldu ben de anlamadım, herhalde hoca bırakmak istemedi. Gerçekten de İngilizcem sıfırdır benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 16 Ağustos 2016; 0:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar mühendisliği kazandım :) Rica etsem bu bölümde okuyan bi abim bana yardımcı olmak için pm atabilir mi? :)
  • sametyildiz kullanıcısına yanıt
    Bende kocaeli haritacıyım hocam hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Ben gecen sen 0 ingilizceyle muhaf oldum 1. Ve 2. Dönem nasıl oldu bende anlamadım heralde hoca bırakmak istemedi gerçektende ingilizcem 0 dır benim

"Ben geçen sene sıfır İngilizceyle muaf oldum. Birinci ve ikinci dönem nasıl oldu ben de anlamadım, herhalde hoca bırakmak istemedi. Gerçekten de İngilizcem sıfırdır benim."

Türkçen de çok normal değil dostum bir üniversiteliye oranla.
  • Elohab kazandim yardimci olabilecek var mi

• Harç ücreti ne zaman yatırılıyor bilen var mı ?
  • TIPTA HAZIRLIK VAR MI?
  • delodayyyyy D kullanıcısına yanıt
    Yok

• 1. sınıf harita müh. öğrencisiyim. Ders seçecek miyim ? Seçmem gerekiyosa ne zaman ve nerden yapablirim ?
  • Up !

• quote:

Orijinalden alıntı: sametyildiz

1. sınıf harita müh. öğrencisiyim. Ders seçecek miyim ? Seçmem gerekiyosa ne zaman ve nerden yapablirim ?

1. Sınıfta seçmemiştik biz(inşaat müh).Danışman halletmişti.1deki dersler zorunlu ders hepsi zaten ders seçimi olsa dahi öbsden ekle demekten ibaret olacaktır herhangi bir önemi yok yani.

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim. O zaman DH ahalisi olarak kocaelinde de görüşmek dileğiyle yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
  • Umuttepe'den otogar depolama alanına(durak adı böyle) hangi otobüsle gidebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

Umuttepe'den otogar depolama alanına(durak adı böyle) hangi otobüsle gidebilirim?

23 ve 24 orda sorarsan yönlendirirler zaten
  • DanPat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Merhaba bu sene 1. sınıf harita mühendisliğine başlıyorum. Bölün açtığı ders programını onayladım fakat fizik 1 dersi zorunlu gözüküyo ama bölüm/program tarafından açılmamış. Bu yüzden dersi seçemiyorum. Bu sorun oluşturur mu bir şey yapmam gerkiyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.