Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
339.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum.Senin mezun olman icin 240 krediyi tamamlaman lazim.Hocan ayarlar onu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdlis1234

Teşekkürler öyle yaptım. Umarım cevap verir. Fakülte duyurularında derslerle ilgili hiçbir şey yok. Bu arada ilk sene 5 tane ders gerçekten az değil mi yalnızca 3 gün dersim var görünüyor. Diğerleri içinde böyle mi yoksa bende kesin sorun mu var?

Kesinlikle Hata var bir dönemde minimum 30 kredi olması lazım o gözüken dersleride almalıydın büyük ihtimal ekle çıkar haftasında halledersin.
  • Beyler yatay gecisle Kocaeli Tıp ve Medipol Tıp Fakultesini kazandim. Hangisini tercih etmeliyim sizce? Yardiminiza ihtiyacim vaaaaar lütfen, karar veremiyorum. Biri Istanbul biri Kocaeli. Biri parali biri parasiz fakat Kocaeli tibbin cok zor oldugunu duydum, acaba hocalarin tutumlari nasildir? Kocaeli Tıpta okuyanlar ozellikle beni bi yesillendirebilirlerse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripperrr

Beyler yatay gecisle Kocaeli Tıp ve Medipol Tıp Fakultesini kazandim. Hangisini tercih etmeliyim sizce? Yardiminiza ihtiyacim vaaaaar lütfen, karar veremiyorum. Biri Istanbul biri Kocaeli. Biri parali biri parasiz fakat Kocaeli tibbin cok zor oldugunu duydum, acaba hocalarin tutumlari nasildir? Kocaeli Tıpta okuyanlar ozellikle beni bi yesillendirebilirlerse sevinirim

Zor felan değil. Ama kolay da değil. çalışmazsan kalırsın. Bütün tıplarda aynı bu. 4. Sınıfa geçtim. 3 senedir ortalama bi çalışmayla bütünlemeye bile kalmadan geçtim. Bedava okumak varken para vermek saçma geliyor. Hocalarımızın çoğu çok kaliteli

• arkadaşlar okulunuzun ve öğrencilik döneminizin kıymetini bilin. dağından, soğuğundan, parasızlığından, kurdundan, kuşundan, 65 inden şikayet ederdik ama en güzel günlerimiz o günlerimizmiş :)

peşinden askerlik ve çalışma hayatını görünce insan hüzünleniyor o günleri ölesiye arıyor ama nafile :)

o yüzden dolu dolu yaşayın, şikayet etmeyin tadını çıkartmaya çalışın ;)
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın kardeş -lamina cribrosaya tepe oluşturmuş cücüksü yapi-, icime su serptin. Zaten gelmiş olduğum üniversite malum Avrupanin en zor tıp fakultesiydi o yuzden bende de bazı onyargilar oluşmuştu. Zaten tercihimi yaptim artik Kocaeliliyim Teşekkürler Türkiye. Ulan insanınizi sevin yav ne güzel bi ülkemiz kültürümüz var lan bi avrupada yaşayin görün Macarlari falan kafayı yersiniz. Türk yemeginin ve insaninin kiymetini bilin. Hocam bu arada lafim herkese, kisisel degil.

• Yüksek lisans için kayıt yaptırdım. Çorum'da okumuştum, oradan Kocaeli Üniversitesi baya büyük geldi :D Yalnız hala ev bulamadık. O konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa iletişime geçerse çok makbule geçer :)

• Arkadaşlar merhaba. Kampüse araçla girmek için para ödüyor muyuz yoksa direk girebiliyor muyuz?
  • yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

Arkadaşlar merhaba. Kampüse araçla girmek için para ödüyor muyuz yoksa direk girebiliyor muyuz?

ücret falan yok öğrenci kimliğinle direk girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

Arkadaşlar merhaba. Kampüse araçla girmek için para ödüyor muyuz yoksa direk girebiliyor muyuz?

ücret falan yok öğrenci kimliğinle direk girebilirsin.

Tamamdır hocam sağolasın cevap için
  • izmitte orjinal golden virginia clasic nerden bulabilirim yardımcı olabilcek var mı ?
  • Arkadaşlar Mühendislikte olup okula gidecek var mı bugün? Ders eklettirmem lazım da Kocaeli de değilim.1 kişinin gitmesi gerekiyor
  • Fizik 1 dersini nasıl alacağız harita müh. 1.sınıfım aytıca ders onayıda yapılmış değil ne danışman ne üni telefonu cevap vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurkul

Fizik 1 dersini nasıl alacağız harita müh. 1.sınıfım aytıca ders onayıda yapılmış değil ne danışman ne üni telefonu cevap vermiyor

İzmitteysen okula git eklettir.Hazır gitmişken benimkini de eklettirsene
  • İzmitte değilim ondan sordum bende😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İzmitte değilim ondan sordum bende😄

ÖBS den danışmana mesaj at belki öyle ekler.
  • mesaj attım cevap vermiyor 3gündür sıkıntıya düştüm
  • quote:

mesaj attım cevap vermiyor 3gündür sıkıntıya düştüm

Arkadaşın varsa yaptır yoksa git kendin yap bence riske atma
  • başka care yok mu
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.