Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazi akademisyenler gorevden alinmis sanirim.ne oluyor bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koü öğrencileri içerisinden burs alanlar var mı? Nerelere başvurdunuz. Bu yıl tıp kazanan bir yakınım var, hangi burslara başvurabilir.
  • Ama sen yine de telefonla ara istersen. Yoksa sorun çıkartabiliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumkeeper02

Koü öğrencileri içerisinden burs alanlar var mı? Nerelere başvurdunuz. Bu yıl tıp kazanan bir yakınım var, hangi burslara başvurabilir.

Tıp fakültesinin kendi bursu var. Okulun ilk günü gerekli açıklamaları yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Arkadaşlar kusura bakmayaın ben bu kısaltmaları pek bilmiyorum esd ve usd nedir? Ben 1 tane secmeli olarak esd olan trafik güvenliğini seçtim simdi bunun vizesini felan internetten mi olacağız akts si de 4 müş sizce eders secmek daha mı iyidir.

usd:Üniversite Seçmeli Ders esd:E Ders sanırım

Trafik Güvenliği seçmen iyi olmuş vizesi internetten kredisi yüksek olan dersleri ne kadar yüksek getirirsen ortalaman o kadar iyi olur.Örneğin 4 AKTSx 4 (AA)=16 AKTS ediyor.

Öbs'ye biraz geç girebildim , bütün kolay seçmeliler kapılmış :)
    Neyseki amacıma ulaştım Girişimcilik dersini seçebildim ^^
    Vize - Final nasıl olacak bakalım. Maksat ortalama yüksek olsun koşullular geçsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Arkadaşlar kusura bakmayaın ben bu kısaltmaları pek bilmiyorum esd ve usd nedir? Ben 1 tane secmeli olarak esd olan trafik güvenliğini seçtim simdi bunun vizesini felan internetten mi olacağız akts si de 4 müş sizce eders secmek daha mı iyidir.

usd:Üniversite Seçmeli Ders esd:E Ders sanırım

Trafik Güvenliği seçmen iyi olmuş vizesi internetten kredisi yüksek olan dersleri ne kadar yüksek getirirsen ortalaman o kadar iyi olur.Örneğin 4 AKTSx 4 (AA)=16 AKTS ediyor.

Öbs'ye biraz geç girebildim , bütün kolay seçmeliler kapılmış :)
    Neyseki amacıma ulaştım Girişimcilik dersini seçebildim ^^
    Vize - Final nasıl olacak bakalım. Maksat ortalama yüksek olsun koşullular geçsin

Bende geç girdim E Ders olarak Afete giriş falan vardı 5 kredlik onu aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametyildiz

Merhaba bu sene 1. sınıf harita mühendisliğine başlıyorum. Bölün açtığı ders programını onayladım fakat fizik 1 dersi zorunlu gözüküyo ama bölüm/program tarafından açılmamış. Bu yüzden dersi seçemiyorum. Bu sorun oluşturur mu bir şey yapmam gerkiyor mu ?

Yardımcı olabilecek var mı kafama takılıyo da bi cevaba ihtiyacım var.

• Arkadaşlar, ders onaylama ekranı gözüküyorsa demek ki danışman atanmış. Sorularınızı danışmanlara sormak yerine neden buradan soruyorsunuz ki? En doğru bilgiyi onlar verecektir.
  • Bu sene 1.sinifa baslayacagim obs sifremi nasil alabilirim

• Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Danışmanada yazdım. 3 gün oldu hala cevap alamadım. Öğrenci işlerinide aradım hat sürekli meşgul çalıyo günlerdir kimse ulaşamamış. Tek çare buraya yazmak oldu.

• Cevap verirseniz sevinirim. Tıp 1. Sınıfa yeni başlıyorum ders seçimine gerek yok dimi dostlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7

Cevap verirseniz sevinirim. Tıp 1. Sınıfa yeni başlıyorum ders seçimine gerek yok dimi dostlar ?

Normalde yok ama tıpı bilmiyorum.
  • sametyildiz kullanıcısına yanıt
    Ekle çıkar haftasında danışmanın ile görüşüp halledersin

• quote:

Orijinalden alıntı: sametyildiz

Danışmanada yazdım. 3 gün oldu hala cevap alamadım. Öğrenci işlerinide aradım hat sürekli meşgul çalıyo günlerdir kimse ulaşamamış. Tek çare buraya yazmak oldu.

Ya kimse alamadıysa birşey olmaz sonra danışman hocan ekler bu kadar kasmayın.Fizik vermeden mühendis mi yapıcaklar sizi.
  • Haklısın. Peki teşekkürler

• Obs sifremi unuttum ne yapmaliyim

• bilgisayar mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim. ders olarak bunlar seçilmiş görülüyor ve yalnızca 5 dersim var gözüküyor. acaba bu normal mi herhangi bir seçim yapmadım bügün bi sisteme bakim dedim bir şeyler olmuş mu diye bunla karşılaştım. mat1 fizik1 programlama 1 ve bilgisayar lab 1 dersleri alınmamış görülüyor. kafam iyice karıştı. bu normal mi değilmi yani 5 dersim olduğu görünce ve programlama dersim olmadığını görünce şaşırdım ve evet danışman atanmış. Bölümde bilgisayar mühendisi arkdaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdlis1234

bilgisayar mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim. ders olarak bunlar seçilmiş görülüyor ve yalnızca 5 dersim var gözüküyor. acaba bu normal mi herhangi bir seçim yapmadım bügün bi sisteme bakim dedim bir şeyler olmuş mu diye bunla karşılaştım. mat1 fizik1 programlama 1 ve bilgisayar lab 1 dersleri alınmamış görülüyor. kafam iyice karıştı. bu normal mi değilmi yani 5 dersim olduğu görünce ve programlama dersim olmadığını görünce şaşırdım ve evet danışman atanmış. Bölümde bilgisayar mühendisi arkdaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekle çıkar haftasında eklerler veya bi mesaj at danışmana söyle.Başkasınında öyleyse haftaya eklenir

• Teşekkürler öyle yaptım. Umarım cevap verir. Fakülte duyurularında derslerle ilgili hiçbir şey yok. Bu arada ilk sene 5 tane ders gerçekten az değil mi yalnızca 3 gün dersim var görünüyor. Diğerleri içinde böyle mi yoksa bende kesin sorun mu var?
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.