Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Ve Elektronik Haberleşme Mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spor salonu var. Okulun ve çok uygun ama ufak. Gökalaf buradan çıkma :D
    Hukuk fakültesi ana kampüste. Merkeze göre yüksekte ama uzak değil. Kampüs çok engebeli, ama büyük. Hukuk fak merkezin iyi bir yerinde ve bence binası güzeldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UP

• uppppp

• Kocaeli tıp nasıldır hocam myp ile gecme imkanim var ama çok dusuk ihtimal gecerim (ailenin gideceği yere bagli gecme ihtimalim) istanbula ulasimi, kampüs ortami, şehir merkezine ulaşımı, kyk yurt imkanı ve yurtlarin okula uzaklığı nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 14 Temmuz 2023; 22:19:53 >
  • Memnunum hocam ama beni Selcukta tutan birkaç sebep vardı ilk dönem için. Şu an o sebepler kalmayınca gecis yapabilme imkanim oldu. İşin kötü yanı bu sefer de beni Selcukta tutan kendi yarattığım yeni sebeplerin olmasından dolayı (yurdumun baya güzel olması, arkadaş çevrem, hocalarım vs.) geçiş yaparak rahatımı bozmak da istemiyorum bir yandan.

ama Kocaeli, İstanbula yakin diye ve yine birkac sebepten gecme düşüncem var ufak olsa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 14 Temmuz 2023; 22:25:26 >
  • Hocam yeni çevre edinmede zorlanan birisi değilim o yönden sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Beni sıkıntıya sokacak durumlar Kyk yurdunun çıkmaması (ciksa bile okula uzak olmasi), kocaeli tipin ekstra zor olması, kampüsün yetersiz ve kötü olması olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 14 Temmuz 2023; 22:30:39 >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

İstanbula ulaşım nispeten kolay. Okuldan merkeze merkezden istanbula gidersiniz. Kampüs tepede ama merkezden otobüs kalkıyor sık sık. Şehir merkezine de okuldan ulaşım kolay 5 dakikada bir merkez arabası geçiyor neredeyse. Yurtların okula uzaklığı da yurda göre değşiyor. Arızlıdan mesela tek otobüs arkadaşım 15-20 dakikada geliyoruz diyor. KOÜ TIP eğitimi de baya köklü zaten hastane büyük ve her türlü imkan var özellikle şehirdeki değişik hastalıkları buraya yolluyorlar imkan çok bence.

Hocam kampüs büyük baya zaten sizin yer özel . KYK yurt çıkmaması gibi bir şeyi ben kocaelide görmedim kyk çok.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Saü eem varken yazılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam olarak öyle hocam, annem bile beni bu kadar tanımıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 14 Temmuz 2023; 23:49:29 >
  • Anlamlı iliski olsun isterim aslında da denk gelmesi lazım, arayarak bulunmaz. Okulda sohbetimin olduğu 20 30 kişi vardır belki de ama dost diyebileceğim, içimi açabileceğim neredeyse kimse yok maalesef. 1 2 tane sağlam arkadaş hepsine bedel ama henüz denk geldiği söylenemez

• uppp bilgi

• up tercih

• upp tercih dönemi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.