Şimdi Ara

KOCAELİNDE YAŞAM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

Orijinalden alıntı: MeryemYs

quote:

quote:

quote:

Kocaeliye geldiğinde gözüne çarpan 2 şey olacak.Biri apaçiler 2 ise biz izmitliyip diyip sağa sola sataşanlar.Bunlar için kalıcı çözüm ağına yerleyştirecen bir kere.

Haha katılıyorum :D

Tabi birde fethiye caddesini tavaf edenler.Dolaşı dolaşır ordaki kuyumcuların orda çömeliler.

Fethiye caddesi fena zaten hele bir de oranın Deli Ayşesi vardır aman yaklaşmayın :D

Bir ara tokat atanamca vardı.öldü diyorlar.dediğin kişi hani kör gibi olanmı.Küfür filan ediyormuş.

Peki halkevi marina apacilerine demeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O amcaya noldu bilmiyorum bende göremiyorum artık . Dediğim kişi de o evet önüne gelene saydırır şükür ben nasibimi almadım daha hiç yanından geçmiyorum çünkü :D Marina zaten gezilebilir bir yer olmaktan çıktı oranın ortamından bahsetmiyorum bile en azından seka var
  • en güzel yeri dilovası bide gebze var

varmı bişeyler gebze gişeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltugBostan

quote:

quote:

quote:

quote:

Kocaeliye geldiğinde gözüne çarpan 2 şey olacak.Biri apaçiler 2 ise biz izmitliyip diyip sağa sola sataşanlar.Bunlar için kalıcı çözüm ağına yerleyştirecen bir kere.

Haha katılıyorum :D

Tabi birde fethiye caddesini tavaf edenler.Dolaşı dolaşır ordaki kuyumcuların orda çömeliler.

Fethiye caddesi fena zaten hele bir de oranın Deli Ayşesi vardır aman yaklaşmayın :D

Aynen gelene gidene küfür ediyor ama bana hiç etmedi :D

deli ayşenin sopasından - hilafsız - 2 cm ile yırtan biri olarak söylüyorum yaşlı falan ama sopayı çok şiddetli savuruyor sopa yanımdan geçerken tüm benliğimle hissettim , aman diyeyim dikkatlı olun

• Adapazarı'nın Çark Caddesi apaçilerini gördükten sonra, İzmit'in Çarşı çocuklarına şükrettim. Daha beterleri var yapmayın etmeyin

KYK bayaa iyi burda, eğer çıkarsa şanslısın hatta. Yemek de 2 lira okulda. Merkez yemekhanede iyi ama tıp fakültesinde yemekler ı-ıh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

Adapazarı'nın Çark Caddesi apaçilerini gördükten sonra, İzmit'in Çarşı çocuklarına şükrettim. Daha beterleri var yapmayın etmeyin

KYK bayaa iyi burda, eğer çıkarsa şanslısın hatta. Yemek de 2 lira okulda. Merkez yemekhanede iyi ama tıp fakültesinde yemekler ı-ıh

Kyk öğrencileri neye göre seçiyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MaryodakiYeşilAdam

quote:

Adapazarı'nın Çark Caddesi apaçilerini gördükten sonra, İzmit'in Çarşı çocuklarına şükrettim. Daha beterleri var yapmayın etmeyin

Sitesinde öncelikler yazıyor. Bi de torpil tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaryodakiYeşilAdam

quote:

Sitesinde öncelikler yazıyor. Bi de torpil tabi

O da mı torpilli hay ben böyle işin

Bu gidişle özel yurda kalacaz aylık 509 bayılacaz diye korkuyorum

• İzmit için küçük İstanbul diyenlere bakmayın yanından bile geçemez . Apaçileri , bi kısım yobaz insanları , çevre ilçelerden (özellikle GEBZE) gelen tuhaf tipler.. İstanbul'dan gidecekseniz bunları göz önünde bulundurun bence Onun dışında Umuttepe çok güzel bir kampüs . İzmit içinse şöyle söyliyim güzel bir arkadaş çevresi edinilirse çok güzel mekanlar var . İşte bi yürüyüş yolu Fethiye Caddesi seka parkı alışveriş merkezleri var En büyük ve tek avantajı ise İstanbul'a yakın olması . Zaten tercih edilmesindeki etken de bu büyük çoğunlukla.

• özel yurt fiyatları nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark2000ali

özel yurt fiyatları nedir hocam?

400-800 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark2000ali

özel yurt fiyatları nedir hocam?

kuzenim altı kişilik odada 350 tl veriyordu. 2 sene önce şuan nasıldır bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weierstrass

Öyle bi başlık atmışınki zorla kocaya verilen bir kız konuşuyor sandım :)

• biraz tutumlu birinin aylık masrafı ne kadar olur hocam ?? devlet yurdunda kalsak?? sigara yok bira çok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

Kocaeli'de yaşam

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.