Bildirim
KOCAELİNDE YAŞAM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öyle bi başlık atmışınki zorla kocaya verilen bir kız konuşuyor sandım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weierstrass -- 23 Temmuz 2013; 13:30:31 > -
Kocaeli'de yaşam -
Yemekhane yemekleri ve fiyatı ben de merak ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Weierstrass
-
Yemekler 2 TL.quote:
Orijinalden alıntı: strng245quote:
Orijinalden alıntı: Weierstrass
Alıntıları Göster -
Su 50 krşquote:
Orijinalden alıntı: Vergiss Uns Nicht
Yemekler 2 TL.
Alıntıları Göster
Tuvalet 1 tl
Yeterince anlatmış oldum mu? -
gibi gibi -
yeme içme bilmiyorum ama ilk olarak yapı olarak çok güzel bir üniversite. devlet yurdunda yapabılır mıyım dedin? söyle bir tercih var kampüsün içinde yüksek ücretli devlet yurduda var.çok fazla bir miktar değil normal devlet yurduna verecegin paraya az bişey daha koyup yüksek ücretli devlet yurdunda kalabilrsn.üç kişilik odalar.odalarda banyo ve wc var küçük buzdolapları fln var ve odaları geniş kocaeline yakınsan gidip bir arastır derim. -
yurtlar hakkında bilgi alırsak eydi??quote:
Orijinalden alıntı: dark2000ali
gibi gibi -
anladım sağolun hocam peki fiyatı tam olarak nedir bu pahalı olanlarının ve bu yurtlara kayıtlar ne zmn oluyor?? ünvrste kaytlarıyla berabermi?? -
http://www.yurtkuryselim.gov.tr/ dediğim yurt buydu :D bir kaç tane oda fotografları var girip bakabilirsin . kız erkek karısık yurt. ücret olarak arkadaslardan ögrendiğim üzere 4 kişilik odalar 140. 3 kişil odalar 180 tl miş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ededed3 -- 23 Temmuz 2013; 13:50:52 > -
yurtlara kayıt kyk basvurusunda sana sorar zaten istedigin yurt şeklini .yanılmıyorsam oradaki seçeneklerde yüksek ücretli devlet yurduda mevcut.ama emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ededed3 -- 23 Temmuz 2013; 13:50:42 > -
Kocaeliye geldiğinde gözüne çarpan 2 şey olacak.Biri apaçiler 2 ise biz izmitliyip diyip sağa sola sataşanlar.Bunlar için kalıcı çözüm ağına yerleyştirecen bir kere.quote:
Orijinalden alıntı: ededed3
yurtlara kayıt kyk basvurusunda sana sorar zaten istedigin yurt şeklini .yanılmıyorsam oradaki seçeneklerde yüksek ücretli devlet yurduda mevcut.ama emin değilim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kazmapolitan
Kocaeliye geldiğinde gözüne çarpan 2 şey olacak.Biri apaçiler 2 ise biz izmitliyip diyip sağa sola sataşanlar.Bunlar için kalıcı çözüm ağına yerleyştirecen bir kere.
Haha katılıyorum :D -
quote:
Orijinalden alıntı: MeryemYs
quote:
Kocaeliye geldiğinde gözüne çarpan 2 şey olacak.Biri apaçiler 2 ise biz izmitliyip diyip sağa sola sataşanlar.Bunlar için kalıcı çözüm ağına yerleyştirecen bir kere.
Haha katılıyorum :D
Tabi birde fethiye caddesini tavaf edenler.Dolaşı dolaşır ordaki kuyumcuların orda çömeliler. -
quote:
quote:
quote:
Tabi birde fethiye caddesini tavaf edenler.Dolaşı dolaşır ordaki kuyumcuların orda çömeliler.
Fethiye caddesi fena zaten hele bir de oranın Deli Ayşesi vardır aman yaklaşmayın :D -
quote:
quote:
quote:
quote:
Tabi birde fethiye caddesini tavaf edenler.Dolaşı dolaşır ordaki kuyumcuların orda çömeliler.
Fethiye caddesi fena zaten hele bir de oranın Deli Ayşesi vardır aman yaklaşmayın :D
Bir ara tokat atanamca vardı.öldü diyorlar.dediğin kişi hani kör gibi olanmı.Küfür filan ediyormuş.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Fethiye caddesi fena zaten hele bir de oranın Deli Ayşesi vardır aman yaklaşmayın :D
Aynen gelene gidene küfür ediyor ama bana hiç etmedi :D
-
Adam haklı iyi dinle bakquote:
Orijinalden alıntı: Kazmapolitanquote:
quote:
quote:
quote:
Bir ara tokat atanamca vardı.öldü diyorlar.dediğin kişi hani kör gibi olanmı.Küfür filan ediyormuş.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kenko kronometre sıfırlama
- sütten tereyağı eldesi fiziksel mi
- 70 obp ne kadar geri atar
- 30 ingilizce ne demek
- hazırlıktan yatay geçiş nasıl yapılır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X