Şimdi Ara

KOCAELİSPORLULAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
11.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: $izofren!

bugun oyanan futbol cok guzeldı ve ona yakıısr bır sonucalındı... kocaelıspor 5 yıl sonra buyuk bır cabayla superlıge terfi etti sanmıyorum aptallık yapıp dusecegını onagore ortaya bır futbol koyar...

sanki maçtaydın lem.sıyırma öle maçtaymış gibi.
  • kocaelispor - ankaragücü maçında biz, bizden kötü top oynayan takımda varmış diye seviniyordukçok vasattı gerçekten durumu.konyaspor galibiyetinden sonra kocaeli yükselişini sürdürür umarım.düşmesini hiç istemem şahsen.artık 2. takımım gibi bişey oldu malum izmitte yaşıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Photoshop ®

kocaelispor - ankaragücü maçında biz, bizden kötü top oynayan takımda varmış diye seviniyordukçok vasattı gerçekten durumu.konyaspor galibiyetinden sonra kocaeli yükselişini sürdürür umarım.düşmesini hiç istemem şahsen.artık 2. takımım gibi bişey oldu malum izmitte yaşıyoruz

hocam birde şimdi gel izle kocaeliyi.tamamen takımın çehresi değişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

bugun oyanan futbol cok guzeldı ve ona yakıısr bır sonucalındı... kocaelıspor 5 yıl sonra buyuk bır cabayla superlıge terfi etti sanmıyorum aptallık yapıp dusecegını onagore ortaya bır futbol koyar...

nerden bılıyon lem artık yenı arkadas buldum yanıma peder bey onunla gidiyorum maçlara...
  • quote:

quote:

quote:

nerden bılıyon lem artık yenı arkadas buldum yanıma peder bey onunla gidiyorum maçlara...

demek babanla aldatıyorsun beni.tüüüü yazıklar olsun sana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

demek babanla aldatıyorsun beni.tüüüü yazıklar olsun sana.

eee devır degıstı artık senelerce senle maca gıttık o kadar deplasman gezdık hıc yanıma sokulmadım hep baskalarındaydı gozun.. alış artık..

• bugün saat 15.00 da trabzonla avni akerde karşılaşıyoruz.içimde bir his var yenecek gibi hissediyorum.inşallah öle birşey olur.yılmaz hocam bilir işini.haydi körfezim çifte bayram yaşat bize.
  • quote:

bugün saat 15.00 da trabzonla avni akerde karşılaşıyoruz.içimde bir his var yenecek gibi hissediyorum.inşallah öle birşey olur.yılmaz hocam bilir işini.haydi körfezim çifte bayram yaşat bize.

İnşallah,sağ bek Musa Büyük cezalı,Serhat Akın sakat,Serdar Kulbilge'nin hafif sakatlığı var ama ilk 11'de sanırım ama yine de inşallah kazanırız..
  • trabzonspor 0 - kocaelispor 1 şuan.dakika 29
  • MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    8. dakikada kaleci Kılıçarslan'ın uzaklaştırmak istediği topu ceza sahası dışında önünde bulan Serkan Balcı'nın sert şutunda kaleci Kılıçarslan, topu ayaklarıyla uzaklaştırdı. Dönen topta defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
    10. dakikada Tayfun Cora'nın sağ kanattan ceza sahasına yerden ortasında Umut, topun üzerinden atladı. Penaltı noktası üzerinde boş durumda Gökhan Ünal'ın vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü.
    11. dakikada orta sahadan aldığı topla Song'dan sıyrılarak ceza sahasına giren Taner, yerden düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 0-1
    14. dakikada Yattara'nın sağ kanattan ceza sahasına ortasında Gökhan Ünal'ın kafa vuruşunda kaleci Kılıçarslan, topu köşeden kornere çeldi.
    31. dakikada topla ceza sahasına giren Gökhan Ünal, pasını müsait durumdaki Umut'a çıkardı. Umut, kaleci ile karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skorda dengeyi sağladı. 1-1
    38. dakikada Serkan Balcı'nın pasıyla topla bulaşan Yattara rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına girdi. Gineli futbolcunun yerden sert vuruşunda kaleci yatarak topu kontrol etti.
    42. dakikada ceza sahası yayı üzerinde topu önünde bulan Selçuk'un sert vuruşunda top üstten auta çıktı.
    45. dakikada Yattara'nın pasıyla ceza sahasında kaleci Kılıçaslan ile karşı karşıya kalan Umut'un yerden plase vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    52. dakikada Gökhan Ünal'ın ceza sahası dışından sert şutunda top kaleci Kılıçarslan'dan döndü. Dönen topta tehlikeyi savunma oyuncuları uzaklaştırdı.
    67. dakikada Yattara'nın sağ kanattan ceza sahasına ortasında Gökhan Ünal'ın kafa vuruşunu kaleci Kılıçarslan çeldi. Boşta kalan topa Umut Bulut dokunamadı, pozisyonun devamında Serkan Balcı topu auta gönderdi.
    69. dakikada Selçuk'un soldan ceza sahasına ortasında Tayfun'un kafa vuruşu ağlarla buluştu. 2-1
    80. dakikada Kemal'in sol kanattan ceza sahasına ortasında Fransergio'nun kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
    83. dakikada Yattara'nın kullandığı serbest vuruşta kaleci Kılıçarslan, topu kornere çeldi.

STAT: Hüseyin Avni Aker
    HAKEMLER: Deniz Çoban, Asım Yusuf Öz, Özgür Fatih Kalaycı
    TRABZONSPOR: Tony Sylva, Tayfun, Song, Giray, Cale, Hüseyin (dk. 64 Ceyhun), Serkan Balcı (Dk. 73 Ferhat), Selçuk, Yattara, Gökhan Ünal (Dk. 89 Isaac), Umut Bulut
    YEDEKLER: Onur, Adnan, Barış, Ceyhun, Ergin, Ferhat, Isaac
    TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
    KOCAELİSPOR: Kılıçarslan, Bülent Bölükbaşı, Özgür Bayer, Tolga, Volkan, Umut Kekili (Dk. 56 Fran Sergio), Adem (Dk. 77 Semavi), Kemal, Murat Hacıoğlu, Ahmet Dursun (Dk. 67 Serdar Topraktepe), Taner
    YEDEKLER: Metin, Hamza, Serdar Topraktepe, Ufuk, Semavi, Fran Sergio, Serkan Yanık
    TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural
    GOLLER: Taner (dk. 11) (Kocaelispor), Umut Bulut (dk. 31), Tayfun Cora (Dk. 71) (Trabzonspor)
    SARI KARTLAR: Fran Sergio (Dk. 84), Tayfun Cora (Dk. 87)

trabzonspor 2 - kocaelispor 1

• umutsuzluğa kapılmaya gerek yok, takım iyi yolda. ts deplasmanında herkes kaybeder, hatta biz az daha puan alacaktık..
    ben takımda iyi bir gidişat görüyorum, inşallah alt sıralardan kurtulacağız
    haftaya ismetpaşada gaziantepi yeneceğimizi düşünüyorum
  • helal olsun körfezime çok iyi mücadele etti bence.iyi yoldayız bu takım düşmeyecek herkez görecek.
  • Valla TS son yılların en büyük baskısını kurdu Kocaeli'ye ben böyle bi baskı hatırlamıyorum başka bir maçta Kocaeli'de iyi direndi ama açık konuşmak gerekirse Kocaeli'yi ümitlendiren bizim forvetlerimizdi. Yanlış anlaşılma olmasın iyi mücadele ettiniz lafım yok inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz.
  • 90 dakika küfürsüz, centilmen bir şekilde takımlarını destekleyen Kocaeli taraftarına teşekkürler....
  • Boşver aysun bunlar ne anlar... istanbul yalakaları

parmaklarını yormaya değmez ne halleri varsa görsünler...

neymiş isterse iki takım tutarmış isterse 10 takım tutarmış...

gelde gülme hey allahım neyse
  • Seneler geçmiş. Aşağılarda kalmasın bari başlık...

Amatöre Düşsen bile yanındayız KÖRFEZİM..

Kalbimde Sadece Körfezim Yatar.
    Bütün Gemiler ise Körfezde batar.
    Bu Alemde Kimse bağlamaz bizi.
    Burası Basra Değil İzmit Körfezi.
  • iki takım tutuyorum ulan varmı itirazı olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

iki takım tutuyorum ulan varmı itirazı olan.

Hayırdır.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

Orijinalden alıntı: recep41

iki takım tutuyorum ulan varmı itirazı olan.

Hayırdır.?

hayır hayır.iki takım tutuyorum itirazı olan arkadaşlara seslendim öle.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.