Şimdi Ara

KOCAELİSPORLULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
11.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bu sene çok kötü bir sezon geçirdik.bugün başkanlık seçimimiz var.inşallah seneye süper lige çıkarız.lütfen topikte hakaret falan olmasın.bi ara gene açmıştım böyle bir topik bazı arkadaşların yüzünden kapanmıştı.biraz saygı lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep41 -- 31 Temmuz 2006; 12:35:57 >

• bi sakarya lı olarak kocaelispor rekabetinin yerinin süper lig olduğunu düşünüyorum...çünkü iki kulübünde yerin lig A değil bence

başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

bi sakarya lı olarak kocaelispor rekabetinin yerinin süper lig olduğunu düşünüyorum...çünkü iki kulübünde yerin lig A değil bence

başarılar...

teşekkürler.evet sakaryanında kocaelininde yeri süper lig.benim kütük sakarya doğum izmit yani her iki takımıda tutarım.ayrıca iki takım arasındaki düşmanlığa çok sinir oluyorum.burada herhangi bir maçta bile sakaryaya küfür ediliyor.eminimki sakaryadada kocaeliye ediliyordur.zira altay maçında ayağa kalkmayan körfezli olsun tezahüratlarını duydum.inşallah sakaryaspor ligde başarılı olur canı gönülden istiyorum bunu.

• evet anlamsız ve ısrarlı bir kötü rekabet ortamı var...ama bunu yapanlar sadece belirli topluluklar..genel oalrak halk arasında böyle bi şey yok tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

evet anlamsız ve ısrarlı bir kötü rekabet ortamı var...ama bunu yapanlar sadece belirli topluluklar..genel oalrak halk arasında böyle bi şey yok tabi

çok doğru söylüyorsun grupların halt yeemesi bunlar.sakaryaya neden küfür ediyosun diye sorsak kimse cvp veremez.ben birçok kere maça gitmek istemiyorum.çünkü maç için gelmeyen yüz türlü insan var.futbolda şiddet sadece tribün liderleri ve grupların bitmesiyle önlenebilir.
  • zaten böyle bi şey olması da mümkün değil...sakarya lı olupta izmit yaşayanlar çok olduğu gibi izmitli olupta sakarya da olanlarda çok...

herşey yöneticilerin elinde...isteseler ilk maçta çözülür bu sorun
  • çok haklısın yöneticilerin bu gruplardaki futbolla alakasız kişileri temizlemesi sorunun çözümlenmesi anlamına geliyor.ama nedense uğraşmıyolar.işlerine mi geliyor ne illa birisi mi ölsün.
  • yöneticilerinin bi menfaatlerinin olması mümkün değil..bizim gibi takımların grularının kulübe olan katkıları pek de kayda değer değildir...sanırım taraftar desteği kabolacağı gibi grubu karşısına almaktan korkuyorlar...aziz yıldırımın genfb lilere yaptığını bizimkiler malum şahıslara yaptıklarını düşünemiyorum bile...süper lig deyken zaten başkanı da pek sevmezler di düzce li diye..galip geldikleri maçlarda bile yönetimi protesto ederlerdi...başkan bir de tavır koysaydı taraftardan dayak yiyen ilk başkan olurdu herhalde
  • yokmu körfezli ya topik aşağılara inmiş başka topiklerde sallamaya gelince sallıyonuz.körfezliler sahip çıkalım lütfen.
  •  KOCAELİSPORLULAR
  • hoşgeldin hemşerim.topiği unutmayalım.
  • untumayalım tabi...ben körfezli değilim ama uzun yıllar körfezde kaldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobedodo

sende hoşgeldin kobedodo topiği unutmayacağız inşallah.
    x-mortal öğrencimiydin

• yeni başkanımız cemal derya oldu.kocaelispor camiasına hayırlı olur inşallah.
  • tek kardeş kocaeli.
    07
  • quote:

Orjinalden alıntı: overlord

tek kardeş kocaeli.
    07

hoşgeldin kardeş tabikide
  • vay be üzüldüm kocaeliler yok herhalde bu forumda.insan bi mesaj atar ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

yeni başkanımız cemal derya oldu.kocaelispor camiasına hayırlı olur inşallah.

hayırlı olsun
  • sağol hocam yeni başkanımız kostad dın başkanıydı.yani kocaelisporlu taraftarları derneği başkanı ben çok inanıyorum bu adama .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.