Şimdi Ara

KOCAELİSPORLULAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
1
Favori
11.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende geldim :) , yeni yönetim kurulunda bende varım 2 haziran cuma günü belsa plazaya bekliyoruz kocaelisporun geleceği için çok önemli bir gün.mutlaka bütün izmitliler gelsin arkadaşlar saat 17.00 de istiklal marşını okuyacağız ondan sonra belediyeden destek isteyeceğiz şu an görüşmeler olumlu geçiyor yakında kocaelispor süper lige dönecektir türk futbol tarihinde sanırım bir devrim oldu taraftarların yönetime liste çıkartıp kazanması
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikefootball

bende geldim :) , yeni yönetim kurulunda bende varım 2 haziran cuma günü belsa plazaya bekliyoruz kocaelisporun geleceği için çok önemli bir gün.mutlaka bütün izmitliler gelsin arkadaşlar saat 17.00 de istiklal marşını okuyacağız ondan sonra belediyeden destek isteyeceğiz şu an görüşmeler olumlu geçiyor yakında kocaelispor süper lige dönecektir türk futbol tarihinde sanırım bir devrim oldu taraftarların yönetime liste çıkartıp kazanması

hoşgeldin ve hayırlı olsun hocam demek yönetim kuruluna girdin.belsadaki toplantıya çok gelmek isterdim malum finaller haftasındayız.ben dediğim gibi bu yönetimi canı gönülden destekliyorum.cemal derya abimiz taraftarın içinden geliyor.bizi en çok anlayacak kişilerden biri.inşallah taraftarada bir çeki düzen verecek.kimisi maçöa değil şenliğe geliyor sanki.ayrıca çenesuyunda maç öncesi içkiler içmesi hiç hoş olaylar değil o kadar iale var oralarda.ben bu taraftara yakıştıramıyorum.

• valla kocaelispor taraftarı çok güzel kimlik değiştirdi kostad oluştuktan sonra şu an türkiyenin küfürsüz tribünlerinin başına geliyoruz sadece takıma destek veriyoruz artık eskisi gibi değil tribün gayet güzel oldu eskiden çok fazla futbol ile alakalı olmayan kişiler maçlara geliyordu olay çıkartmak için ama bunlar yasaklandı artık gelemiyorlar bu nedenle temiz bir tribün oldu artık bayanlar bile aramızda maç seyredebiliyor hodri meydan ın içerisinde yani bu da ne kadar sınıf atladığımızın göstergesidir.
  • quote:

valla kocaelispor taraftarı çok güzel kimlik değiştirdi kostad oluştuktan sonra şu an türkiyenin küfürsüz tribünlerinin başına geliyoruz sadece takıma destek veriyoruz artık eskisi gibi değil tribün gayet güzel oldu eskiden çok fazla futbol ile alakalı olmayan kişiler maçlara geliyordu olay çıkartmak için ama bunlar yasaklandı artık gelemiyorlar bu nedenle temiz bir tribün oldu artık bayanlar bile aramızda maç seyredebiliyor hodri meydan ın içerisinde yani bu da ne kadar sınıf atladığımızın göstergesidir.

sınıf atladık evet.gerçekten türkiyenin ilk ve tek küfür etmeyen taraftarıyız.ama genede aramızda asalaklar var.kostad büyük işler başardı.yönetim kurulunda olduğunu söylediğin için senden rica ediyorum.bu kadar güzel bir taraftar topluluğunu 3-5 kendini bilmez karalıyor.parklarda içki içmeleri gerçekten çok kötü.ben çenesuyunda oturuyorum.ailelerin rahatsız olduğu aşikar.lütfen herkez kendi ailesini düşünsün topluma açık olan bir parkta kendini bilmezlerin içki içip küüfrüler savurduğunu.ben bunu hazmedemiyorum.körfezim benim.süper lige 1 yılımız kladı.forza lig başlasada maçlara gitsek yıllardır özlemini çektiğimiz körfezimiz bu sene iyi yuolda olacak sevgili başkanımız cemal derya abimiz ile.taraftarın içinden gelen bir başkan.gene bizlerle bereber maç izler inşallah.

• Valla takdir ettim Kocaeli Taraftarının davranışını
    Klub benim dir dedi resti çekti
    Tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Valla takdir ettim Kocaeli Taraftarının davranışını
    Klub benim dir dedi resti çekti
    Tebrikler

hocam hoşgeldin seni bu topikte görmek şereflendirdi beni.hocam siz bizi iyi bilirsiniz bir zamanların en büyük kardeşliğini sergilemiştik.nolduysa son maçlarda oldu ama gene kardeşimizdir trabzonspor.
  • ya nerde körfezliler.hadi arkadaşlar biraz düşüncelerimizi paylaşalım.
  • ne demek kocaelisporlular nerde işte burda :)

körfez bu sene huzur ortamı bulamadığı için hala A kategorisinde.
    para çok büyük sorun, büyük amaçlar için çok para lazım.

bu sene herşeyin iyi gideceğini umuyorum. biz takımın omurgasını oluşturan oyuncuları elimizde tutamadığımız anda bittik zaten.

büyük kocaelispor, her takımın korkulu rüyası olarak Süper Lig e çıkacak ve eski günlerdeki gibi
    körfezden esen bir fırtına olacaktır.
  • quote:

bende geldim :) , yeni yönetim kurulunda bende varım 2 haziran cuma günü belsa plazaya bekliyoruz kocaelisporun geleceği için çok önemli bir gün.mutlaka bütün izmitliler gelsin arkadaşlar saat 17.00 de istiklal marşını okuyacağız ondan sonra belediyeden destek isteyeceğiz şu an görüşmeler olumlu geçiyor yakında kocaelispor süper lige dönecektir türk futbol tarihinde sanırım bir devrim oldu taraftarların yönetime liste çıkartıp kazanması

bence bu iş yalan olur...
    çünkü klup için en gerekli olan şey para. ve taraftarla bu paranın bulunması zor.
    yanlış hatırlamıyorsam zamanında bursa da yapmıştı bole bişey ve fiyaskoyla sonuçlanmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: overlord

quote:

bence bu iş yalan olur...
    çünkü klup için en gerekli olan şey para. ve taraftarla bu paranın bulunması zor.
    yanlış hatırlamıyorsam zamanında bursa da yapmıştı bole bişey ve fiyaskoyla sonuçlanmıştı

hocam parayı taraftardan değil belediye başkanından alacağız.bildiğiniz gibi kocaeli bir büyükşehirve sanayi kenti.ülkemizin en büyük en çok kazanç sağlayan kuruluşları ilimizde hizmet ediyor.bu kuruluşlar ön planda olacak.hepsinin vermesi gerekli bencede.çünkü hem milyar dolarlar kazan hemde fabrikan şehrimizi ve bizi zehirlesin ondan sonra şehrmizi 3 kuruş menfaatin dokunmasın.yok böyle birşey.biz bu sene süper lige çıkıyoruz.1 sene sonra lig bittimi ben gene burda olacağım allahın izniyle.ve dediğimi hatırlatırsınız.

• bekleniyorsunuz süperligden.. inşallah
  • geliyoruz abi aman siz bi kaza yapmayın artık.es eslerde geldi bu sene beraber çıkarsak süper lige çok büyük dayanışma yapacağız.
  • Yılmaz Vural bizim başımızda olduktan sonra bizim takım sürekli tehlikede olacaktır...
    adam geçenlerde bi araştırma yapmış. 39 puan alırsak süperlig de kalabiliyomuşuz. daha lig başlamadı , küme düşmeyelim lafları çıkıyor ağzından
    zor bizim işimiz.
  • İsallah koceliyi de sene ye superlige cıkar Antalyaspor taraftarı olarak kardes Takım kocelıyı sene ye süper lig de görmemiz bizleri cok sevındır.
  • hey gidim hey topik düşmüş yerlere.hadi körfezlilernerelerdesiniz.
  • bugün 5 beledi,yenin önündeyiz.
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobedodo

up

sağol kobedodo.hoşgeldin.
  • topik çok düşmüş demekki dh kocaelisporlu yok.
  • Beyler lütfen sakarya ile kocaeli kyaslamayın birisi süper ligde birisi ise mahale takımı biz kocaelisporun 4 katıyız bu bir gerçek körfezliler paçalı donlarında kocaelide leyley yaparken biz eskişehirde 3.00.000 kişi ile 3 lü çekiorduk sitede 1 tane körfezli yok bu anlamsız başlık anlamsız sadece sakaryasporluyuz...!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.