Şimdi Ara

Koçum Benim (2002 - 2004) | TRT 1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
15.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin müziği gerçekten güzeldi

• Jeneriğini her gün dinliyorum. Diziye de ilk bölümden başladım 23. bölüme geldim 2 günde. Şunu net bir şekilde anladım ki o zamanlar teknolojik imkanlar fazla değildi belki ama oyuncular daha içten oynuyorlarmış. Konular hayatın içindeki konular. Bizi anlatıyor tam anlamıyla. Dostluk , arkadaşlık , samimiyet , sevgi ve daha nice değerler. Hayat Bilgisini de kaçırmazdım ama Koçum Benim hepsinden daha güzel bir yapım bana göre.

• İyi diziydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan gençlerin hepsi çok iyi yerlere geldi.
  • Şu ara yeniden izlemeye başladım geleceğe dönüşte geçmişe gitmek gibi bir his.
  • Adam gibi yüreğine helal olsun koçum benim Bu dizi final vermeden bitmişti ya en kötüsüde oydu sonu çok açık oldu
  • Süper diziydi beee ekmek teknesi, bu dizi, ah ah... hüzünlendim ;(

• Tesadüfe bak bu konuyu dün görmüştüm bugün Tarık Akan'ın vefat haberini aldık. Allah rahmet eylesin.
  • Dizi setinde çalışmış bir stajyer olarak düzelteyim. Dizi 2002 Mart ile 2003 Mart arasında devam etti. Bazı kesimler 91 bölüm falan diyor ama 48 ve 49. bölüm çekimleri sırasında birden Hüseyin Apaydın projenin sona erdiğini söyledi. 47. bölüm Nisan 2003'te yayınlandı, 48 ve 49 çekimleri tamamlanmadığı için kanala gönderilmedi. O zamanlar TRT yönetiminde istifalar, geçici başkan falan gelip duruyordu. TRT de devam edilmesinden yana ısrar etmedi. Tarık Akan da Vizyon Tele senaryosunu beğendiği için o projeye yönelip replik ajansla sözleşmesini feshetmişti.Ebru Cündübeyoğlu da Çınaraltı ile anlaşıp apar topar kaçmıştı. Zaten sahneleri azalmıştı son bölümlerde. 49. bölüm için çekilen yarım dakikalık sahnesi vardı.Dizideki Cicoz da Bir İstanubul Masalı ile anlaşıp hemen kaçmıştı.
    Daha çok bilgi verebilirim ancak 16 yıl geçmiş dizi için gereksiz olur. Hüseyin Bey diziden 5-6 yıl sonra yeni nesil Koçum Benim çekmek istemişti, ancak ne oyuncularla anlaşabildi ne senaristle. Genel olarak kanallarla pek anlaşabilen biri değildir. Canını Sevdiğim İstanbul'u da llk bölüm sonunda iptal etmişti.

• Çocukken epey izlemiştim.15 sene olmuş vay be.

• haticee1 H kullanıcısına yanıt
    Güzel faydalı bir bir anekdot paylaşmışsınız.
    Canını Sevdiğim İstanbulu ilk sizden duydum mesela bu tarz bahsettiğiniz bir yapımcıyla kimse çalışmak istemez zaten...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke TRT nostalji kuşağında eski bölümlerini yayınlasa bu dizinin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.