Şimdi Ara

Koçum Benim (2002 - 2004) | TRT 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
15.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre gelmiş geçmiş en iyi lise dizisidir. Nostalji amacıyla bu başlık açılmıştır. Yayınlandığı zaman küçüktüm ama bazı bölümleri net hatırlıyorum, yaklaşık 3 yıl önce de trt tekrarını vermişti hafta içi her gün. Okuldan geldiğimde izlerdim. Erken bitti bana göre ama efsane olarak gönüllerde koruyor.

Koçum Benim, Tarık Akan (Koç Can), Ebru Cündübeyoğlu (Deniz Hoca), Sevil Üstekin (Sevinç Hoca), Zihni Göktay (İsmail Bey), Ozan Güven (Umut), Yunus Günçe (Gökhan)'ın başrolünü paylaştığı 2002-2004 arasında gösterilmiş televizyon dizisidir. 10 Ocak 2002'de TRT'de yayınlanmaya başlayan dizi, 11 Mart 2004 tarihinde sona ermiştir. Dizi İstek Acıbadem Lisesinde ve İstek Belde lisesinde çekilmiştir.

Dizi, 70'lerde çekilen Beyaz Gölge dizisinin yerli versiyonudur. Özgün diziden birebir alıntılar yoğun biçimde mevcuttur.

quote:

anneme nba başlıyor dedim, annem bana sen eskiden koçum benim izlerdin dedi. aha da işte yazıyorum küçüklüğümün vazgeçilmezi hatırladığım kadarıyla enfes bir dizi koçum benim.

mangal gibi yüreğine
    helal olsun koçum benim
    çelik gibi bileğine
    helal olsun koçum benim
    gel de alnından öpeyim
    helal olsun koçum benim

quote:

çok canlı bir dizi değildi belki ama genç kadrosu bakımından pek de fena olmadığı yıllar sonra ortaya çıkmıştır. dizide yer almış ve şu sıralar(en azından yakın bir zamana kadar) gündemde olan oyuncular ise;

ozan güven
    nehir erdoğan
    selin demiratar
    yasemin ergene
    hakan ka
    engin altan düzyatan
    yunus günce
    ferit aktuğ
    yeliz doğramacılar
    burçak ışımer

Ayrıca dizinin 2011 yılında tekrar çekilmesi gündeme gelmiş, dizinin yapımcısı hüseyin apaydın ibrahim kutluay'a koçum benim 2011 için teklif götürmüştür. İbrahim Kutluay bu konuya sıcak baksa da; dizinin çekimleri iptal edilmiştir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Koçum Benim (2002-2004): Nostaljik Bir Bakış

TRT 1 ekranlarında 2002-2004 yılları arasında yayınlanan Koçum Benim, 2 sezon boyunca izleyicilerin beğenisini kazanan unutulmaz bir gençlik dizisiydi. Dizinin neden ekranlara veda ettiğine ve dizide yer alan oyuncuların ayrılma nedenlerine dair merak edilen soruları yanıtlayalım.

Koçum Benim Neden Bitti?

Koçum Benim dizisi, düşük reytingler nedeniyle 2. sezonun sonunda sona erdi. Düşük reytinglerin nedeni olarak farklı faktörler gösterilmektedir, ancak dizinin yayın saatinin sık sık değiştirilmesi ve rakip kanallardaki popüler dizilerle rekabet edememesi ana nedenler arasındadır.

Umut Neden Ayrıldı?

Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Umut'a hayat veren oyuncu Caner Cindoruk, 2. sezonun sonunda diziden ayrıldı. Ayrılma nedeni olarak oyuncunun başka projelerde rol almak istemesi gösterilmektedir.

Ozan Güven Neden Ayrıldı?

Dizinin başrollerinden Ozan'ı canlandıran Ozan Güven, 1. sezonun sonunda diziden ayrıldı. Oyuncunun ayrılma nedeni hakkında net bir bilgi bulunmamakta, ancak dizinin yapım şirketiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrıldığı düşünülmektedir.

Çekim Mekanları

Koçum Benim dizisi, İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekildi. Dizideki okul sahneleri Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde çekildi.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Dizinin neden yayından kaldırıldığına dair merak edilen soru: Koçum Benim neden bitti?
    • Diziden ayrılan oyunculardan biri: Umut neden ayrıldı?
    • Başrollerden birini canlandıran oyuncunun neden ayrıldığı: Ozan Güven neden ayrıldı?
    • Dizinin çekim mekanlarından biri: Koçum Benim nerede çekildi?
    • Dizideki okul sahnelerinin çekildiği yer: Koçum Benim dizisi hangi okulda çekildi?
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende izlerdim bu diziyi güzeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldan gelince hergün izlerdim
  • güzel diziydi gerçekten. ilk çıktığındada hatırlıyorum ama sonra tekrarını bulunca izlemiştim sürekli dümbelek kafalılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel diziydi ben de bakardım , maçları hep son sn. basketiyle kazanırlardı süre hep top havadayken biterdi , ara verdi niyeyse bi daha başlamadı öyle kaldı gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrsmith&5

güzel diziydi ben de bakardım , maçları hep son sn. basketiyle kazanırlardı süre hep top havadayken biterdi , ara verdi niyeyse bi daha başlamadı öyle kaldı gitti

ara vermedi tamamen bitmişti diye hatırlıyorum. zaten ozan güven falan ayrılmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

Orijinalden alıntı: jrsmith&5

güzel diziydi ben de bakardım , maçları hep son sn. basketiyle kazanırlardı süre hep top havadayken biterdi , ara verdi niyeyse bi daha başlamadı öyle kaldı gitti

ara vermedi tamamen bitmişti diye hatırlıyorum. zaten ozan güven falan ayrılmıştı

ozan güven ayrılmıştı ama final yapmadı yaz tatiline girdi galiba , bi daha da başlamadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyi okul,gençlik dizisi bence
  • Küçükken az izlemedim

• favorim cicoz du
  • Ne günlerdi be
  • gozluklu bi cocuk vardi cok iyiydi

• Güzeldi
  • Güzel diziydi

• Gerçekten güzeldi arada denk gelince izlerdim
  • Çok sağlam diziydi hiç kacırmazdım şimdi nerde böyle kaliteli yapımlar
  • Çok severdim.
  • Jeneriği çok güzeldi orda oynayan oyuncuların çoğu şimdi ünlendi engin altan ebru ozan vs..

• bunun üstüne daha da okul dizisi sevemedim ne hayat bilgisi ne lise defteri..
  • Jeneriği falan harikaydı. Eski yapımlar her anlamda daha kaliteliydi. Bu dizideki bir çok oyuncunun günümüzde iyi yerlere geldiği de aşikar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.