Şimdi Ara

Koçum Gastly'm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha biraz önce level 12lik bir Gastly yakaladım geliştirmek için. Bu sırada GYMlere katılma vaktimin geldiğini düşündüm. İlk Jasmine'i seçtim. Kaya pokemonunu 88 levellık Charizard'ım öldürdü. 2.sini Raichu halleti. 3.sünü ise basit bir pokeyle öldürmeyi denemek istedim ve level'ı 12 olan Gastly'i seçtim(bu arada 3.pokenin lwlı 65). İlginçtir ki, her attackımda onun 10 HP'si azaldı benim ise 1 HP'm bile azalmadı. Bir deneyin isterseniz.

NOT : Kullandığım attack : Confuse Ray
    Bilgi : Neden böyle olduğunu söliim, attackı yapınca adam Confused olup duruyor. Ki öyle olunca da attack yapamıyor. Böylece ben kazanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: aorgun

Arkadaşlar daha biraz önce level 12lik bir Gastly yakaladım geliştirmek için. Bu sırada GYMlere katılma vaktimin geldiğini düşündüm. İlk Jasmine'i seçtim. Kaya pokemonunu 88 levellık Charizard'ım öldürdü. 2.sini Raichu halleti. 3.sünü ise basit bir pokeyle öldürmeyi denemek istedim ve level'ı 12 olan Gastly'i seçtim(bu arada 3.pokenin lwlı 65). İlginçtir ki, her attackımda onun 10 HP'si azaldı benim ise 1 HP'm bile azalmadı. Bir deneyin isterseniz.

NOT : Kullandığım attack : Confuse Ray
    Bilgi : Neden böyle olduğunu söliim, attackı yapınca adam Confused olup duruyor. Ki öyle olunca da attack yapamıyor. Böylece ben kazanıyorum

aYNı TaKTii BeNDe uYGuLoRuM

• pardon ama sanki bilmiyoduk gastly hayalet pokemonu olduğu için normaldir
  • Oyunu tek oynayan sen değilsin bilmeyenler, yeni başlayanlar da var...
  • paylaşım için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: aorgun

Oyunu tek oynayan sen değilsin bilmeyenler, yeni başlayanlar da var...

yeni başlayanlar "yeni başlayanlar için bilgilerde" bulabilirler ben ordan buldum hem gastlyni hayalet pokesi olduğu çok açık etkilenmemesi çok rahat anlaşılacak bi durum
  • Tamam sen haklısın diyor ve tartışmayı bitiriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zuahahahhah ben 9 lvl gastly trainer da bi kerede 75 lvl e kastım. Gastly cok az vuruodu ama karsımdakı hıc vuramıodu o yuzden sıktım dişimi sabrettim ve 75 lvl yaptım.Bence sizde ole yapın.
    NOT:Cok sıkıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuRd_AcI

zuahahahhah ben 9 lvl gastly trainer da bi kerede 75 lvl e kastım. Gastly cok az vuruodu ama karsımdakı hıc vuramıodu o yuzden sıktım dişimi sabrettim ve 75 lvl yaptım.Bence sizde ole yapın.
    NOT:Cok sıkıcı

hiç üşenmedin mi ya ben bilgisayarı kırarım sıkıntıdan öyle bir şey olursa

• ben dark gastlyi 8 level trainmewde tek bi seferde 83 level yaptıö ancak insan patlıyo sonunda o başka şey
  • evet çoook iyi oluyor 8 lvl ken falan kasıyon sonra bitince insan bir ohhhh çekiyor
    bu arada bugün geliştiriyodum tam son poke de iken aklımdan geçti dedim şimdi elektrik gidip geliyormuş die zaten savaşta kayıtta yok arada 10sn geçti tak elektrik gitti geldi şans işte akşam bida kasmaya calışacam
  • aferin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.