Arkadaşlar daha biraz önce level 12lik bir Gastly yakaladım geliştirmek için. Bu sırada GYMlere katılma vaktimin geldiğini düşündüm. İlk Jasmine'i seçtim. Kaya pokemonunu 88 levellık Charizard'ım öldürdü. 2.sini Raichu halleti. 3.sünü ise basit bir pokeyle öldürmeyi denemek istedim ve level'ı 12 olan Gastly'i seçtim(bu arada 3.pokenin lwlı 65). İlginçtir ki, her attackımda onun 10 HP'si azaldı benim ise 1 HP'm bile azalmadı. Bir deneyin isterseniz.
NOT : Kullandığım attack : Confuse Ray Bilgi : Neden böyle olduğunu söliim, attackı yapınca adam Confused olup duruyor. Ki öyle olunca da attack yapamıyor. Böylece ben kazanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: aorgun
Arkadaşlar daha biraz önce level 12lik bir Gastly yakaladım geliştirmek için. Bu sırada GYMlere katılma vaktimin geldiğini düşündüm. İlk Jasmine'i seçtim. Kaya pokemonunu 88 levellık Charizard'ım öldürdü. 2.sini Raichu halleti. 3.sünü ise basit bir pokeyle öldürmeyi denemek istedim ve level'ı 12 olan Gastly'i seçtim(bu arada 3.pokenin lwlı 65). İlginçtir ki, her attackımda onun 10 HP'si azaldı benim ise 1 HP'm bile azalmadı. Bir deneyin isterseniz.
NOT : Kullandığım attack : Confuse Ray Bilgi : Neden böyle olduğunu söliim, attackı yapınca adam Confused olup duruyor. Ki öyle olunca da attack yapamıyor. Böylece ben kazanıyorum
aYNı TaKTii BeNDe uYGuLoRuM
pardon ama sanki bilmiyoduk gastly hayalet pokemonu olduğu için normaldir
Oyunu tek oynayan sen değilsin bilmeyenler, yeni başlayanlar da var...
paylaşım için saol
quote:
Orjinalden alıntı: aorgun
Oyunu tek oynayan sen değilsin bilmeyenler, yeni başlayanlar da var...
yeni başlayanlar "yeni başlayanlar için bilgilerde" bulabilirler ben ordan buldum hem gastlyni hayalet pokesi olduğu çok açık etkilenmemesi çok rahat anlaşılacak bi durum
Tamam sen haklısın diyor ve tartışmayı bitiriyorum
zuahahahhah ben 9 lvl gastly trainer da bi kerede 75 lvl e kastım. Gastly cok az vuruodu ama karsımdakı hıc vuramıodu o yuzden sıktım dişimi sabrettim ve 75 lvl yaptım.Bence sizde ole yapın. NOT:Cok sıkıcı
quote:
Orjinalden alıntı: HuRd_AcI
zuahahahhah ben 9 lvl gastly trainer da bi kerede 75 lvl e kastım. Gastly cok az vuruodu ama karsımdakı hıc vuramıodu o yuzden sıktım dişimi sabrettim ve 75 lvl yaptım.Bence sizde ole yapın. NOT:Cok sıkıcı
hiç üşenmedin mi ya ben bilgisayarı kırarım sıkıntıdan öyle bir şey olursa
ben dark gastlyi 8 level trainmewde tek bi seferde 83 level yaptıö ancak insan patlıyo sonunda o başka şey
evet çoook iyi oluyor 8 lvl ken falan kasıyon sonra bitince insan bir ohhhh çekiyor bu arada bugün geliştiriyodum tam son poke de iken aklımdan geçti dedim şimdi elektrik gidip geliyormuş die zaten savaşta kayıtta yok arada 10sn geçti tak elektrik gitti geldi şans işte akşam bida kasmaya calışacam
aferin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme