Şimdi Ara

Kod adı 6850 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Asus bana pek güven vermiyor. Asus yerine Powercolor, Sapphire.. tercih ederim.
  • Bende Asusun özel soğutmalı 6850 modeli var . Açıkcası pek bir artıdan nanesi yok .Sırf görünüş desek yeridir .Kutusuna görünüşüne bakınca dehşet bir soğutma sağlıyor gibi gelebilir ama öyle değil .Fiyatıda pahalı diğerlerine göre .Ben tercih etmeyin derim .Onun yerine daha ucuz fiyata xfx çift fanlı yada tek fanlı bir model alınabilir .Üç aşağı 5yukarı aynı soğutmayı sağlayacaktır
  • Powercolor dandik lehim muhabbetini kim çıkardı bilmiyorum ama, başarılı olmuş kalitesinin kötü olduğunu düşünen epey çok kişi var.

Gigabyte: Çift fanlı 6850'lerinde "No Signal" muhabbeti var, dikkatli olmanızı öneririm. Arkadaş sipariş vermişti, forumlarda çok kişi gördük bu sorunu yaşayan, iptal etti.
    XFX: 2-3 çeşit XFX 6850 modeli var. Bunlardan birisi sıkıntılı seri alırken dikkat edin.

Bu ikisi dışındakiler Powercolor, MSI, Asus, Sapphire rahatlıkla alınabilir. Bu söylediklerim 6850'ler için geçerlidir, markalara genelleme yapmıyorum.
  • Vatandan kdv dahil 285 TL ye aldığım POWERCOLOR HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTINI 2 aydan fazla süredir kullanıyorum 15 e yakın güncel oyun oynadım Karttan çok memnunum.21 derece odada boşta internette gezerken 30 derece, oyunlarda en fazla 60-65 derece oluyor fan ayarı otomatikte hiçbir ayarını ellemedim, ekran kartı çok sessiz, benim bilgisayar kasası çalışırken neredeyse hiç ses duyulmuyor ekran kartından oyunlarda 65 derece iken ses duyulmaya başlıyor sesi duymak içinde oyunun sesini kısıp dikkatinizi vermeniz gerekiyor. Kısaca Kdv dahil 285 tl gibi bir fiyata harika bir kart.
  • Asus Direct CU al , keyfine bak bence.. Yakinda benim de yeni kart almam gerekebilir.(Actigim konu var. Bilgisayarim acilmiyor. Voltajsiz neredeyse 1 ghz yaptim 5870'i, (voltajsiz bir sey olmaz diye dusundum) sonra pc acilmadi. Islemci de (e8400) 1. 47v ile tek seferlik deneme amcli 4050 mhz'deydi. Anakart desen o da P5k se, P35, hangisi yandi nasil anliycam?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerokeso -- 19 Ocak 2012; 15:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

quote:

Orijinalden alıntı: lvlehlvlet

Benim şahsi sıralamam;

Asus,Gigabyte,Msi,Sapphire,son olarak zotac.

Harici markalara bakmıyorum bile.

His Yok herhalde :))

Dediğim gibi bu markalar varken gerisi bana göre gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbuyumişte

ben 2 hafta içinde ekran kartı alacağım 6850 fakat sapphire adamlar oyun keyi dağıtıyor fakat asusta iyi bence asus=sapphire

Bizim sınıftan aldı bi arkadaş Sapphire aldı.Güzel sorunsuz kullanıyor.Dirt3 de hediye geldi.Hem arada bişeyler dağıtıyor gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

quote:

ben 2 hafta içinde ekran kartı alacağım 6850 fakat sapphire adamlar oyun keyi dağıtıyor fakat asusta iyi bence asus=sapphire

Bizim sınıftan aldı bi arkadaş Sapphire aldı.Güzel sorunsuz kullanıyor.Dirt3 de hediye geldi.Hem arada bişeyler dağıtıyor gene.

peki sana dirt 3 filan hediye edilmesi için ad soyad gerekiyormu?
  • quote:

quote:

quote:

Hayır gerekmiyor,sadece orjinal CD-Key veriliyor,oyunu yine siz indirmeniz gerekiyor.
  • Powercolor 6850 aldım. Kutudan içinden üzerinde Dirt3 yazan janjanlı bir kağıt çıktı. Kağıtta şifre var. Oyun CD si yok. Bu oyunu nasıl oynayabilirim?
  • Msi cyclone hd 6850 o.c yönünden dolayı bayağı performansı var sapphire 6870e rahat kafa tutuyor 6850'nin en güzel markalısı bence msi cyclone o.c birde onu araştırın bende 6870'deen dönüp 6850 msi almaya karar verdim gibi gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

Powercolor 6850 aldım. Kutudan içinden üzerinde Dirt3 yazan janjanlı bir kağıt çıktı. Kağıtta şifre var. Oyun CD si yok. Bu oyunu nasıl oynayabilirim?

Steam indirceksiniz,ordan yüklerken keyi girceksiniz.
  • quote:

quote:

Powercolor 6850 aldım. Kutudan içinden üzerinde Dirt3 yazan janjanlı bir kağıt çıktı. Kağıtta şifre var. Oyun CD si yok. Bu oyunu nasıl oynayabilirim?

Bu şifre bir kerelik mi? Bir kere yükledik sonra makineye format attık. Tekrar yüklerken aynı şiffreyi kullanabilecekmiyim?
  • quote:

quote:

quote:

Bu şifre bir kerelik mi? Bir kere yükledik sonra makineye format attık. Tekrar yüklerken aynı şiffreyi kullanabilecekmiyim?

Steam???

Online üyelik şeklinde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır gerekmiyor,sadece orjinal CD-Key veriliyor,oyunu yine siz indirmeniz gerekiyor.

peki nasıl orjinal keyi yolluyorlar.

• Bi tane kağıt sadece.üzerinde key.bu.
  • Öncelikle Powercolor 6850 den 2 adedine sahibim. CF olarak kullanıyorum ve bu halde bile ısı sorunum yok ( Kasa ile de alakalı olabilir tabi. XPredator. ). Sorunsuz da çalışıyor.

Dirt 3 Soranlara da cevabım şu olur.

Kutudan bir kart çıkıyor ve bu kartta bir key var. O key i kart üzerindeki internet sitesine ( AMD ni sitesi ) giriyorsun ayrıca kartın fotografını da istiyorlar. Mail adresini de giriyorsun tabi.

Onlar da mail adresine Steam Key ini yolluyor. Sen de Steam den istediğin gibi indirip oynuyorsun.
  • MSI HD 6850 Cyclone Edition Power FOREVER ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.