Şimdi Ara

Kod adı 6850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumda anlamadığım işler oluyor bir 6850 almaya karar verdik ve sonuçlara bir bakalım.
    Powecolor lehimleri sorunlu çabuk bozulabiliryor.
    şapir:trinxx dışında voltaj verilmiyor bazı flash programlarında voltaj defaultluyor mavi ekran hataları var.oc siz güzelbir kart
    xfx:çok gürültülü,bozuldu servisi varmı oc edition sıcaklıklar çok yüksek kendin oc yapamzsın
    Asus: Hakkında hiçbir yorum yapılmadı

arkadaşlar değinmek istediğim nokta şu acaba bizmi kartları çok kötürlüyoruz yoksa asus gerçekten en iyi markamı ? 5 yıldır bilgisiyar kullanıcısıyım Asus dışında ekranakrtı takmadım desem yeridir.Şapir kullandım ısılar çok yüksekti gigabyte ayrı bir rezalet ama asus gerçekten en iyisiydi.Fiyatıda çok yüksek olabilir am bence bu parayı hak ediyor

• baron, forumdaki bütün 6850 yorumları okumuşsun bakıyom.

Espri bi yana, nedendir benimde ASUS ekran kartlarına karşı bi sempatim var.Adamların yaptığı kartlar sanki diğer üreticilere göre daha bir kaslı duruyor.
    Tabi yanılıyorda olabilirim. Benim şahsi fikrim.
  • Asus kartları bende beğeniyorum.

İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comennias -- 18 Ocak 2012; 20:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

baron, forumdaki bütün 6850 yorumları okumuşsun bakıyom.

Espri bi yana, nedendir benimde ASUS ekran kartlarına karşı bi sempatim var.Adamların yaptığı kartlar sanki diğer üreticilere göre daha bir kaslı duruyor.
    Tabi yanılıyorda olabilirim. Benim şahsi fikrim.

benimde sempatim var ama bazı kartlarla aralarında bayağı fiyat farkı olunca bu aşk birden sönü veriyor ama durum bu.Bu aralar kafamı 6850 ile bozdum inşallah 1 ay içinde alacağım kartı hatta ilk vatan indiriminde

• benim anlamadığım bir nokta var
    powercolor lehimleri nasıl sorunlu oluyor

yani lehimler sorunlu geliyorsa nasıl çalışıyor bu kart
    eğer çalışıyorsa nasıl sonradan lehimler bozuluyor
  • paranoya bunlar bu kafayla hiç bir kartı alıp keyifini süremezssiniz
    eskiden bende çok takılıyordum şimdi umursamıyorum oyunu açıp keyfime bakıyorum
    saydığınız firmalar hepsi büyük firmalar 2 yıl 3 yılda garanti veriyorlar
  • Referans tasarım His 6950 var 6970 e modlu.Sıcaklıklar hep 70-75 civarı,umrunda bile değil.Sıcak banamı basıyo sanki,kart düzgün çalışıyor sonuçta.Milletteki bu sıcaklık takıntısını anlamak mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    referans ilanı - PS4 GTA V PRİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Power color icin dediklerine eyw ama sapphire xfx diyince bir dur nefes al o markalar sakaya gelmez bilincsiz kullanicilarin ellerinde heba olup sorunlu damgasi yiyorlar asus ve msi ise bilincsiz kullanicinin bile bozamayacagi turden oldugu icin sorun yok gibi gozukuyor.ama en sorunsuz marka su anda asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Referans tasarım His 6950 var 6970 e modlu.Sıcaklıklar hep 70-75 civarı,umrunda bile değil.Sıcak banamı basıyo sanki,kart düzgün çalışıyor sonuçta.Milletteki bu sıcaklık takıntısını anlamak mümkün değil.

1 yıl sonra kartta sorun çıkmaya başlayınca marka kalitesiz oluo sonra.Sıcaklık sadece kartın deyil anakartında ömrünü kısaltır.
  • Gigabyte ayrı bir rezalet derken ? Şu anda piyasadaki en iyi 560ti lerden birisi Gigabyte Gtx560Ti Oc. ve O.c. edition modelleridir Yine en iyi Gtx460 lar gigabyte o.c. versiyonlarıdır..Sapphire gelince en iyi kart üreticilerinden birisidir pek sorun yaşattığını zannetmiyorum.Diğerlerini kullanmadım.

Edit: Ayrıca bir ekran kartının oyunsever bir kişiye ömrü en fazla 3 senedir diye düşünüyorum MSI , Asus ,Gigabyte 3 sene diğer markalar 2 sene garanti veriyorlar zaten lehim bozulsa ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YerliMakina -- 19 Ocak 2012; 2:30:37 >
  • MSI'ın r6850 cyclone power edt. modelini kullanıyorum, kartı eline aldığın anda kaliteli olduğunu hissediyosun Asus için bişey diyemem ama XFX ve Powercolor bana çok adi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektronik parçada garanti yoktur misal elimdeki 700 watt lık fsp power supply daha 2 yıl kullanmadan pert oldu
    ama elimde birde p4 kasa var içinde 230 watt bilmem ne marka power supply var kasa neredeyse 7-8 yıldır saat gibi
    şimdi benim bileşenlere 550-600 vatt yetecekken ben fazla olsun ve kaliteli olsun diye fsp 700 takıyorum ve 2 sene kullanmadan gümlüyor
    bu durumda fsp kalitesiz bir marka diyebilirmiyim ? hayır
    diğer parçalarda öye ha ekran kartında asus,gigabyte ve msi 3 yıl garanti durumundan dolayı bana göre 1 adım öndedir xfx,bfg,evga gibi kartlarda
    karizmaları yüzünden ve yükseltilmiş yurtdışı garantileri daha önde dururlar
    ama bu diğer markaların kalitesiz olduğunu göstermez ama bana göre eğer bir seri komple sorunlu değilse her marka yeterli kaliteyi sunar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Ocak 2012; 10:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

MSI'ın r6850 cyclone power edt. modelini kullanıyorum, kartı eline aldığın anda kaliteli olduğunu hissediyosun Asus için bişey diyemem ama XFX ve Powercolor bana çok adi geliyo

Aynen. MSI akar
  • Bugun HD 6850 kart alacak olsam en ucuzunu alirdim
  • Sıcaklıklara takıp gitmişssiniz eski kartlar kaç derecelerde calşıyordu bi bakın örneği 4850 vs şimdi 75 derece oldu diye karta kötü diyorsunuz ekran kartları diğer parçalar gibi değil ekran kartı tabiki cok ısınıcak bu normal birşey
  • ben halen anlayamadım biri açıklar mı

lehimleri kötü demek ne demektir tam olarak
    eğer lehimlerde sorun olursa kart çalışır mı
    eğer çalışırsa nasıl sonra bu lehimlerde sorun çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

ben halen anlayamadım biri açıklar mı

lehimleri kötü demek ne demektir tam olarak
    eğer lehimlerde sorun olursa kart çalışır mı
    eğer çalışırsa nasıl sonra bu lehimlerde sorun çıkar

Öyle birşey yok :) nerden cıkarıyorlar anlamam.
  • ben 2 hafta içinde ekran kartı alacağım 6850 fakat sapphire adamlar oyun keyi dağıtıyor fakat asusta iyi bence asus=sapphire
  • Benim şahsi sıralamam;

Asus,Gigabyte,Msi,Sapphire,son olarak zotac.

Harici markalara bakmıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvlehlvlet

Benim şahsi sıralamam;

Asus,Gigabyte,Msi,Sapphire,son olarak zotac.

Harici markalara bakmıyorum bile.

His Yok herhalde :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.