arkadaşlar bi site tarzı bişey vardı sanırım kodun o serverde kullanılıp kullanılmadığını gösteriyodu o sitenin adı ne
kardeş burası dh, yoktan site açıp elindeki kodu çalmaya çalışacak kadar işsiz bile var forumda ben öyle bi siteye güvenme derim şahsen.
quote:
Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber
kardeş burası dh, yoktan site açıp elindeki kodu çalmaya çalışacak kadar işsiz bile var forumda ben öyle bi siteye güvenme derim şahsen.
o kadar işsizi yoktur be ya biri kod takası yapıyodu orda kanıt olarak link koymuştu
Uplayalım işime yarar.
quote:
Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber
Eğer sende varsa kodun verdiği ürün kodu tekrar girmeye kalkınca sende var başkasına verebilirsin tarzı bir şey söylüyor, eğer yoksa destek ile iletişime geçip sorabilirsin.
Ben hiç bilmiyordum böyle bir şeyi ancak fake siteye çok açık bir konu
Eğer sende varsa kodun verdiği ürün kodu tekrar girmeye kalkınca sende var başkasına verebilirsin tarzı bir şey söylüyor, eğer yoksa destek ile iletişime geçip sorabilirsin.
arcade hecarim ararken 2 kere riot blitzcrank yükledim hesabıma. hiç bir uyarı çıkmadı direk kodu kullandı skin olmasına rağmen.
quote:
Orijinalden alıntı: kittyhunter
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
arcade hecarim ararken 2 kere riot blitzcrank yükledim hesabıma. hiç bir uyarı çıkmadı direk kodu kullandı skin olmasına rağmen.
Yeni geldi bu sistem, 1 ay oluyor mu geleli bilmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme