Şimdi Ara

Hiç kullanılmamış numara almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde Turkcellden yeni bir hat aldım kullanılmış çıkınca canım sıkıldı. Vodafone da 540 lı numaralar hala mevcut mu? Olmazsa Bimcell den şansımı deneyeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hiç Kullanılmamış Numara Alma

Yeni bir telefon numarası almak istiyorsanız veya mevcut numaranızı değiştirmek istiyorsanız, hiç kullanılmamış bir numara alabilirsiniz. Hiç kullanılmamış numaralar, daha önce hiç kimseye verilmemiş yeni numaralardır.

Vodafone, hiç kullanılmamış numara alma hizmeti sunan operatörlerden biridir. Vodafone'un hiç kullanılmamış numara alma süreci şu şekildedir:

• Vodafone bayisine gidin veya Vodafone'un resmi web sitesini ziyaret edin.
    • Müşteri temsilcisine hiç kullanılmamış bir numara almak istediğinizi belirtin.
    • Kimlik kartınız veya pasaportunuz gibi kimlik bilgilerinizi verin.
    • İstediğiniz numaranın müsait olup olmadığını kontrol edin.
    • Müsait bir numara seçtikten sonra, numarayı satın almak için gerekli ücreti ödeyin.

Vodafone, numaranızı hemen aktif hale getirecek ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone Mesaj Engelleme

Vodafone, istenmeyen mesajları engellemenize olanak tanıyan bir mesaj engelleme hizmeti sunmaktadır. Mesaj engelleme özelliğini kullanarak, belirli numaralardan veya anahtar kelimeler içeren mesajlardan gelen mesajları engelleyebilirsiniz.

Vodafone'un mesaj engelleme özelliğini kullanmak için şu adımları izleyin:

• Vodafone'un web sitesine veya uygulamasına giriş yapın.
    • "Ayarlar" sekmesine gidin ve "Mesaj Engelleme" seçeneğini bulun.
    • Engellemek istediğiniz numarayı veya anahtar kelimeyi girin.
    • "Ekle" düğmesine tıklayın.

Engellenen numaralardan veya anahtar kelimeleri içeren mesajlardan gelen mesajlar, artık telefonunuza ulaşmayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Siz dua edin travesti numarası çıkmamış

540 lı ücretsiz güzel numaralar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu benim başımda gelmişti 20 senedir aynı noyu kullanırım ilk aldığımda tesisatçı çıkmıştı adam paso arıyorlardı sonradan gittikçe azaldı aramayı bıraktılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'den alınan numaraların %95'i ( belki daha fazlası ) daha önce farklı kişiler tarafından kullanılıp iptal edilen ve havuza düşen numaralardır. Bir dönem kullandığım bir numara daha önce bir başkasına aitti o kişiyle ilgili SMS'ler alıyordum fakat arama almadım hiç o yönden şanslıymışım. 540'lı hatların ilk sahibi siz olacağınız için bu numaralar daha önce hiç kullanılmamıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.