Şimdi Ara

Koda Surround ve Sony Receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde yer olmadığı için kuramadığım aşağıdaki sistem var. Satmayı düşünüyorum ama piyasası nedir konusunda fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz? Bu sistemi ikinci olarak satabileceğim bir yer var mı? Alıcıları tek tek eve davet etmek istemiyorum :-)

Sony STR-DE685
    L&R kulelerin yüksekliği 105 cm, surroundların yüksekliği 49 cm

Koda Surround ve Sony Receiver Koda Surround ve Sony Receiver Koda Surround ve Sony Receiver Koda Surround ve Sony Receiver Koda Surround ve Sony Receiver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmuc -- 2 Nisan 2013; 22:06:10 >

• hepsi için 1200 TL istesem normal mi?
  • Valla çok anlamam. Ben de eve giriş seviyesi avr+hoparlör düzmeyi düşünüyorum fakat sizin avr biraz eski teknoloji gibi geldi. Uydular belki iyidir ancak teknosa gibi bir yerde bile pioneer avr hariç sistem 400 TL civarında... Takdir sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarysma

Valla çok anlamam. Ben de eve giriş seviyesi avr+hoparlör düzmeyi düşünüyorum fakat sizin avr biraz eski teknoloji gibi geldi. Uydular belki iyidir ancak teknosa gibi bir yerde bile pioneer avr hariç sistem 400 TL civarında... Takdir sizin...

evet benim sistem biraz eski. hdmi gibi video tarafı yok örneğin. coaxial ya da optik girişi ile ses sistemi olarak kullanılabilir. bir de fazladan radyosu var.

karşılaştırma yapabilmek açısından 400 TL lik sistemin linkini yazabilir misiniz?
  • Sony 300 tl civarı satılıyor...
    Koda ,Sub olmadığı için 500 tl civarı edebilir...

Toplam da 800 tl civarı satılabilir tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Sony 300 tl civarı satılıyor...
    Koda ,Sub olmadığı için 500 tl civarı edebilir...

Toplam da 800 tl civarı satılabilir tahminimce

teşekkürler.
  • amfi haricindekilere ben talip olsama ayrı olarak satmayı düşünürmüsünüz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.