Şimdi Ara

kodak cx4230 mu 4300 mü almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen. ikisi arasında takılıp kaldım.
    2.1 mb ile 3.1 arasında çok olur mu. bilgisayar çıktısında mesala farkeder mi. fiyatları hemen hemen aynı ama 4300 de optik zoom yok
    cx 4230 da 3x optik zoom var. bir de cx 4230 tv ye bağlanabiliyor mu.
    sanırım bunlarda video çekimi yok. maalesef.
    hangisini almalıyım. cx 4230 u 210 dolar (kdv dahil) getertebiliyorum. bu fiyat iyi mi. yardımlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler

• BENDE cx4230 var cx4230 al derim gerçekten iyi makine ve optik zoomu avantajdır.tv out var movie çekim yok. 4230 1600x1200 çekiyor ve ev kullanıcısı için çok fazla bile...zaten 3,1 mpixel olsada bu boyutta çekmessin çünkü hafıza çabuk dolar..

İstanbulda olsaydın benim makineyi satardım sana
    bende canon düşünüyorum
    ama uzaksın.[bye]

iyi günler
  • sağol teğmen. peki cx4230 webcam olarak kullanabilirmiyim. sanırım cx 4300 de bu özellik var.
    bir de şarjlı pil mi kullanıyorsun. aksi halde bu pil parası epey tutuyormuş.
    makinanı satmak istersen istanbulda arkadaş vasıtasıyla alabilirim.
    bana pm atarmısın.
  • 4230 un webcam özelliği yok farkı görebilmen çıktı boyutuna bağlı baskudada 166$+kdv dijifoto işine giriyorsan şarjlı pil şart almışken iyi bir şerj aleti al aşağıdaki şarj aleti yanında GP 2000(1900mah)pille geliyor fiyatı 50-60 milyon civarı ama tam bilmiyorum
    GP Powerbank Smart
    Model No: GPPB01
    Bu şarj aleti yüklenen her kalem pilin dolumunu ayrı sinyal LEDi ile
    gösteriyor. Şarj aletinin yanında 4 adet 2000 mA NiMh GP kalem pil var.
  • Baskuda da 166 dolara makine yok hikaye...kandırmışlar seni :)
  • 4230.. 3 megapiksel alıp naapcan.. optik zoom olsun daha iyi.. arkadaşım aldı gayet güzel..
  • sonunda Kodak cx4230 siparişimi verdim. Makinayı antalyada bulamadım.
    bu Yüzden Arenadan aldım. 218 dolar. kdv dahil. 315 milyona filan geldi. Aslında makina daha ucuz ama yok bulamadım. Sanırım bu fiyata alabileceğimin en iyisini aldım. yarın gelecek. İnşallah hüsran olmaz.
    Bu makinaya sahip olan arkadaşlar kullanımla ilgili birşeyler yazarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.