Şimdi Ara

Kodak EasyShare CX7220

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu çok beğendim ve yeni üye oldum,

Dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum..

Forumdaki bir çok kişide Kodak cx6330 var ve herkes memnun gibi ,
    Kodak cx6330 almak istiyorum, ancak hiç bir yerde kalmamış...
    ( Bildiğiniz bir yer var mı?)

Ben de bu ürününü düşük bir modeli olan Kodak EasyShare CX7220 almayı düşünüyorum....

Ürünü kullananlar veya bilgisi olanlar varsa bilgi verir ve örnek foto gönderirlerse çok sevinirim..

• 7220 değilde 7330 al. 6330'dan hiçbir farkı yok.
  • Benim bütçem 7220 yi almaya yetiyor..

Özellikleri benim için uygun...
    Ancak kullanan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum,
    Aldıktan sonra pişman olam istemiyorum..

Şu ana kadar 2 tane dijital foto aldım geri iade ettim..

En son aldığım Mercury 550 fotoğraf makinesi idi..

İstediğim her özellik vardı..
    3.1 Mp lik bir makine idi,

Ancak kalite den eser yoktu hem fotolarda hem görüntüler de........, Flash 'ı berbat, gece çekimi iğrenç , kırmızı gözler, çekim yaptıktan sonra 10 saniye bekle,

Kodak 7220 yi alırsam böyle sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum...

Lütfen yardımcı olun..
  • Kodak alacaksan ve yeniysen 7330

başkasını alacağına para biriktir,

biz öyle yaptık

.oO°Oo.
  • Kodak cx6330 Ankara Metro Markette 300 milyona satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAliK -- 6 Eylül 2004, 17:17:35 >
  • Ulan dün fuarda gezerken Yalçınlar Foto'nun standına gittim. ORada adam 7330 almak istiyorum fiyat nedir dedi. 7330 için 450 milyon fiyat çektiler herife. Yuuuhhh dedim. Resmen adam s.....
  • o bahsettiğin kişi yoksa benmiyim bende dün gittim yalçınlar foto ya sordum 450 dedi bende fuarda ucuz olur diyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canon e464
    3 yıl önce açıldı
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben ancak 7220 alabilirim cebimdeki parayla, bu makine işe yarar mı yoksa traş mı?....

Yok mu kimsenin bu makine hakkıda bilgisi?
  • Merhaba,
    Foruma bugün üye oldum. Fuarda gezerken Kodak DX6490 fiyatı sorayım dedim. Zoomithalatın yeri vardı, KDV'li 525 USD dediler. Bana iyi gibi geldi. Diğer Kodak ürünlerini sormadım fakat onlar da iyi olabilir.
  • Kodak’ın yeni kampanyasında, Kodak EasyShare CX7220 dijital fotoğraf makineleri, özel fiyat ve taksit avantajlarıyla.....

Kodak’ın yeni kampanyasında, Kodak EasyShare CX7220 dijital fotoğraf makineleri, özel fiyat ve taksit avantajlarıyla, yalnızca Kodak Express satış noktalarından satın alınabilecek. Kodak, yeni yıla girerken dijital fotoğraf meraklıları için cazip bir kampanya düzenliyor. Kodak EasyShare CX7220 dijital fotoğraf makineleri, özel fiyat ve taksit avantajlarıyla tüketiciye sunulacak. Yalnızca Kodak Express satış noktalarından satın alınabilecek ürünün KDV dahil fiyatı 149 milyon TL olacak. Ayrıca, Yapı Kredi Worldcard sahiplerine 8 taksit imkanı sağlanacak.

2,14 MP çözünürlüklü ve 2X optik zoom’lu CX7220, tek bir tuşa dokunarak profesyonel kalitede fotoğraflar çekmeyi sağlıyor. 16 MB dahili belleği bulunan ürün, video ve ses özelliklerine de sahip. Pil ve bellek kartı hariç 175 gr. ağırlığındaki CX7220 ile çekilen görüntüleri, Kodak EasyShare makine ve baskı birimlerini kullanarak anında paylaşmak ya da basmak da mümkün.

Kodak Express satış noktaları, CX7220’nin yanı sıra diğer Kodak ürünlerinde de Yapı Kredi Worldcard sahiplerine 8 taksit imkanı sunuyor.

(CHIP)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.