Son bir umut tekrar soruyorum bu makineyi kullanan var mı yada bilen öneren önermeyen bir yorum kardeşim
en garanti cozum www.kodak.com.tr ye gir kullanma kılavuzunu indir incele
slmlar..ben öğrenciyim ve bu forumu 2-3 aydır takip ediyorum..nacizane biriktirdiğim paralarla ilk dijital foto mak. almak istiyorum ve araştırıyorum.. önceleri s500 almakta kararlıydım ancak döviz artışından sonra kafam karıştı..bide kodak v530 modelini 450 ytl ye buldum..ancak forumda okadar dolaşmama rağmen v530 hakkında hiçbişey yazmadığını gördüm..lütfen yardım edin..v550 hakkında yazılanları okudum..ancak v530 hakkında forumda hiçbirşey yok.. SCHNEIDER-KREUZNACH lensli bu aleti bilen duyan fikri olan yokmu?? kodakın kendi sitesindeki özellikleri..ancak bana kullanıcı görüşleri gerek lütfen:((
Spesifikasyonlar Standart özellikler CCD çözünürlüğü 5,36 megapiksel (2690 × 1994 piksel) Görüntü çözünürlüğü 5,0 megapiksel (2576 × 1932 piksel) Fotoğraf kalitesi 5,0 MP ile 50 cm x 75 cm baskı (20 inç x 30 inç) 4,4 MP ile 10 cm x 15 cm için en iyi oran (4 inç × 6 inç) 4,0 MP ile 50 cm x 75 cm baskı (20 inç x 30 inç) 3,1 MP ile 28 cm × 36 cm baskı (11 inç × 14 inç) 1,8 MP ile küçük baskılar Durağan formatı JPEG/EXIF v 2,21 Objektif 36 mm –108 mm f/2,8–4,8 (35 mm film kamerası eşdeğeri) Zoom 3X optik zoom Gelişmiş dijital zoom 4X Açıklık geniş açıda f/2,8, telede f/4,8 Obtüratör hızı 8–1/1448 sn. Vizör hiçbiri LCD 5,0 cm (2,0 inç) 230K piksel yüksek çözünürlüklü, geniş görüntüleme açılı (170º), iç/dış çekim renkli ekranı Performans özellikleri Durağan çekim modları auto (otomatik), SCN (çekim) Çekim modları portrait (portre), sport (spor), landscape (manzara), close-up (yakın çekim), night portrait (gece portre çekimi), night landscape (gece manzarası), snow (kar), beach (plaj), text (metin), fireworks (havai fişek), flower (çiçek), manner/museum (sanat/müze), self-portrait (kendi portreniz), party (parti), children (çocuk), backlight (fon ışığı), panning shot (pan çekimi), candle light (mum ışığı), sunset (gün batımı), custom (özel) Renk modları yüksek renk, doğal renk, düşük renk, sepya, siyah/beyaz Arka arkaya çekim modu 2,5 fps, herhangi bir kalite modunda en fazla 5 fotoğraf Tıkla ve çek 0,3 sn. (Önizleme Açık), 0,6 sn. (Önizleme Kapalı) Çekimden çekime 1,0 sn. Video modu sürekli MPEG-4 video ve ses kaydı ve gösterim Video çözünürlüğü 30 fps, VGA (640 × 480), 30 fps, QVGA (320 × 240) Video uzunluğu 80 dakikaya kadar sürekli hafıza kapasitesine bağlıdır Videoda fotoğraf sabitleme dijital Video çekimi sırasında zoom evet Video sırasında AF evet Videoda küçük görünüm baskısı evet Videodan enstantane baskısı evet Video formatı QUICKTIME, MPEG-4 Otomatik odak TTL-AF—Multi-zone (Çok bölgeli) AF ve Center Zone (Merkez Bölge) AF Otomatik odak denetimi tekli AF, sürekli AF Odak mesafesi normal—0,6 m (2 ft)–Sonsuz makro, geniş—0,05 m - 0,7 m (2 inç – 28 inç) makro, tele—0,4 m – 0,7 m (15,7 inç – 28 inç) manzara—10 m (33 ft)–Sonsuz Duyarlık ISO eşdeğeri 80–160 (oto.) ve 80, 100, 200, 400, 800 (1,8 MP) (seçime bağlı) Beyaz dengesi auto (otomatik), daylight (gün ışığı), tungsten, fluorescent (floresan), open shade (açık gölge) Pozometre otomatik: TTL-AE Ölçme seçime bağlı: multi-pattern (çok şekilli), center-weighted (merkez ağırlıklı), center spot (merkez nokta) (manuel) Poz düzeltme 0,3 EV artışlık adımlarla ±2,0 EV Uzun süreli pozlama 0,5 sn – 8 sn. Kullanımı kolay özellikler Fotoğraf makinesi üzerindeki görüntü kırpma özelliği çoklu yakınlaşma ve taşınır kırpma penceresi Dahili flaş otomatik, sürekli, kapalı, dijital kırmızı göz azaltma Flaş etki mesafesi geniş— 0,6 m – 2,8 m (2 ft – 9,2 ft) tele—0,6 m – 1,9 m (2 ft – 6,3 ft ) İnceleme seçenekleri 1X-8X büyütme ile fast scroll (hızlı gezinme), multi-up (çoklu görünüm), slide show (slayt gösterisi), album (albüm), picture information (fotoğraf bilgileri), erase (silme), protect (koruma), crop (kırpma), copy (kopyalama), image storage (fotoğraf saklama), share/print (paylaş/bas) Bulanıklık algılaması bulanık fotoğraf uyarısı—fotoğrafın netliği hakkında anında bilgi sağlar Seçtikleriniz modu fotoğraf makinesi üzerindeki fotoğraf koleksiyonu İşlev düğmeleri delete (sil), Share (Paylaş), review (inceleme), menu (menü), flash (flaş), Favorites (Seçtikleriniz), auto (otomatik), SCN (çekim) ve video Sesler özelleştirilebilir ses temaları: güç açma, odak kilidi, obtüratör, otomatik zamanlayıcı ve hata uyarıları için default (varsayılan), animal (hayvanlar), fun (komik), music (müzik), sci-fi (bilim kurgu) Otomatik fotoğraf döndürme on (açık), off (kapalı), on transfer (aktarım) Yazılım KODAK EASYSHARE Yazılımı Otomatik zamanlayıcı 10 saniye Diğer özellikler Dock uyumluluğu isteğe bağlı KODAK EASYSHARE Printer Dock 3 Serisi, KODAK EASYSHARE Photo Frame Dock 2 ve KODAK EASYSHARE Dock 3 Serisi ile birlikte kullanılır* IMAGELINK Baskı Sistemi ile uyumludur evet PICTBRIDGE özellikli evet Depolama 16 MB dahili hafıza**, SD/MMC kart genişletme yuvası Güç kaynağı KODAK Li-Ion Dijital Fotoğraf Makinesi Pili KLIC-7002 Objektif koruması dahili objektif kapağı Üçayak 1/4 inç standart G/Ç arabirimi A/V çıkışı (NTSC veya PAL, kullanıcı seçimine bağlı),benzersiz KODAK fotoğraf makinesi Dock/Printer Dock arabirimi, dijital (USB 2.0) soket Ağırlık piller olmadan 130 g (4,6 oz) Boyutlar G × Y × D: 92 mm × 50 mm × 22 mm (3,6 inç × 2,0 inç × 0,9 inç)