Şimdi Ara

Kodak easyshare z915 almayı düşünüyorum acil yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
16.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen o olay bendede var cihazda tip yok ama güzel foto çekiyor kararsız kaldım vallahi :)
  • usa-technology ile ilgili bi bilgi yok mu arkadaşlar; bu üründen bu kullanıcıdan sipariş veren olmadı mı hiç, benden başka:)
  • arkadaşlar teknozirve adlı kullanıcıya sahtekar diyen kullanıcının gerekçesini iyi okuyun. cihazı aylar sonra bozulmuş ama bundan teknozirveyi sorumlu tutuyor. oysa zaten satış linkinde garanti koşulları yazıyor.
    cihazın garanti koşullarını bile bile alıyorsunuz, bilmiyorsanız yine sizin hatanız. burada sahtekarlık yok. tüketici mahkemelerine gitseniz de bir sonuç çıkmaz. teknosada 690 tl olan z1015 in donanımsal olarak aynısı olan z1012 yi 300 tl ye satıyordu. ondan almıştık. tipi z915 ten daha güzel.
    ama yorumları okuduktan sonra keşke fuji s1800 alsaydım dedim. yine alacak olsam yenilenmiş alırım.
    satıcıyla hiç bir bağlantım vs yoktur
  • Arkadaşlar foruma uzun süredir giremiyorum baya bi mesaj yazılmış. Bende teknozirveden aldım makine beyaz bi kutu içinde güzelce sarılmış bir şekilde geldi. Hiç bi sorun yok makinada artı hiç kullanılmışada benzemiyordu geldiğinde çizik falan yoktu hala kullanıyorum memnunum makinadan.
  •  Kodak easyshare z915 almayı düşünüyorum acil yardım
     Kodak easyshare z915 almayı düşünüyorum acil yardım

• Arkadaşlar merhaba bende bu ürünü aldım fakat bilgisayara tanıtamıyorum
    ne yapayım kullanıcı kılavuzunda belirtilenleri uyguladım ama bir defa görebildi makineyi daha sonra görmedi
    nasıl tanıtılıyor kullanan bilen lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.golge

Arkadaşlar merhaba bende bu ürünü aldım fakat bilgisayara tanıtamıyorum
    ne yapayım kullanıcı kılavuzunda belirtilenleri uyguladım ama bir defa görebildi makineyi daha sonra görmedi
    nasıl tanıtılıyor kullanan bilen lütfen yardımcı olun

Önce programı kur daha sonra programı aç makinanın kablosunu tak makinayı açtığın zaman görmesi lazım..
  • http://urun.gittigidiyor.com/Kodak-EasyShare-Z915-Dijital-fotograf-mak-siyah_W0QQidZZ36305141

Şu An Satışta ve 164,90. Sizce Alayım Mı Bu Fiyata Daha İyisi Var Mıdır ?
  • Arkadaşlar refurbished olan hiçbirşeyi almanızı tavsiye etmem. her seferinde alsammı diye düşünürken bu caip fiyatlara, kendi arkadaşlarımın aldığı nikon s6000, s4000, canon ixus 130 ve birde fuji makine gerçekten fotoğraf falan çekemiyor. hiçbir canlılık yok fotoğraflarda, donuk, zoomlayınca suluboya ile boyanmış gibi. bu sayfada yukarıda paylaşılan fotoğraflarda gerçekten çok dandik. soluk ve suluboya görüntülü. refurbished ürünlerin lensleri kendi lensleri değil bundan %100 eminim. yazık bu adamlara kazandırılan paralara.

babamın 400tl ye aldığı canon ixus 70 bu makinelerin hepsinin toplamından daha iyi fotoğraf çekiyor...
  • arkadaşlar çekilen resimler ortada. kıyasladığınız makineler ile arasında 150-200 TL fark var.
    bence fiyatı harika eğer satıcı ile ilgili probleminiz yok ise alınabilir.
    böyle forum sitelerinde birkaç kişinin "rezil,vasat,berbat"..vs gibi yorumlar yapması, fotoğraftan ne kadar anladığı ile doğru orantılıdır. madem harika fotoğraf istiyorsunuz 1500-2000 TL ye alacaksınız bir makine işinize bakacaksınız. hem az para vereyim hemde ön sıra olsun derseniz daha çok beklersiniz.
    yorumlarınız mutlaka önemli fakat yazarken de biraz usturuplu yazarsak daha saygılı oluruz.
    bence...
  • arkadaşlar bende bu makineden sipariş verdim ama aceleye geldi biraz arkadaşım almış dedi hiç bir sorun8 sıkıntısı yok çektiği fotolara baktım hiçte fena değil zaten onun bana tavsiye ederken sölediği biz fotoğraf konusunda acemiyiz işimizi görür demişti. ha ilerde sorun çıkarmı yada onunki sorunsuz benimki sorunlu çıkarmıbilmiyorum. ama geldiğinde duruma göre ücreti onaylamayıp iade ederim diye düşünüyorum saygılar...

• Slice kibar ama daha dar açı çeker, ayrıca optik zoom değeri daha düşük. İlla ki o tarz makine istiyorsan Fujinin Z70-Z700 modellerini öneririm. Yenilenmiş Z700 aldık, harika çıktı
  • Arkadaşlar ben 7 ay önce gittigidiyor dan muhackgames adlı kullanıcıdan kodak z915 aldım.Ürünü almadan önce sıfır olduğu yazılıyordu.Elime geçtiğinde makinanın refurbıshed yani sıfırlanmış olduğu yazıyordu.Makinanın fiyatına göre çok uygun olduğunu düşünerek kullanmaya başladım.Makina bir süre sonra çektiğim fotoları donuk çekmeye başladı.Sonra fotoları zoomlayınca bulanıklaşma oldu.Fotolarıda bilgisayar görmedi.Satıcıyı aradım.Nedense 3 telefonuda kapalıydı.Sonra gittigidiyor yetkililerinden yardım istedim.Satıcının tel. aldım ve aradım.Satıcıya iade etmek istediğimi söyledim.Bana bu durumun imkansız olduğunu söyledi.Sonra satıcı hem tel. hem de üyelik bilgilerini kapattı.Benim gibi başka kişileride böyle kandırdığını farkettim.Hatta bazılarıda daha düşük fiyata ürünü aynı siteden sattığına şahit oldum.Garanti için kodak yetkili merkezini aradım.Onlar garantinin sadece yurt dışında geçerli olduğunu Türkiye de geçerli olmadığını söyledi.Paranızı bu tip ürünler için asla harcamayın.Biraz daha katıp iyisini alın ve bence bu tip satıcılardan uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Boris

Arkadaşlar ben 7 ay önce gittigidiyor dan muhackgames adlı kullanıcıdan kodak z915 aldım.Ürünü almadan önce sıfır olduğu yazılıyordu.Elime geçtiğinde makinanın refurbıshed yani sıfırlanmış olduğu yazıyordu.Makinanın fiyatına göre çok uygun olduğunu düşünerek kullanmaya başladım.Makina bir süre sonra çektiğim fotoları donuk çekmeye başladı.Sonra fotoları zoomlayınca bulanıklaşma oldu.Fotolarıda bilgisayar görmedi.Satıcıyı aradım.Nedense 3 telefonuda kapalıydı.Sonra gittigidiyor yetkililerinden yardım istedim.Satıcının tel. aldım ve aradım.Satıcıya iade etmek istediğimi söyledim.Bana bu durumun imkansız olduğunu söyledi.Sonra satıcı hem tel. hem de üyelik bilgilerini kapattı.Benim gibi başka kişileride böyle kandırdığını farkettim.Hatta bazılarıda daha düşük fiyata ürünü aynı siteden sattığına şahit oldum.Garanti için kodak yetkili merkezini aradım.Onlar garantinin sadece yurt dışında geçerli olduğunu Türkiye de geçerli olmadığını söyledi.Paranızı bu tip ürünler için asla harcamayın.Biraz daha katıp iyisini alın ve bence bu tip satıcılardan uzak durun.

bende aynı ürünü aldım, ürün elime geçtiğinde newyork tan postalandığını gördüm, üzerinde reburfished yazıyordu, araştırdım o an dolandırıldığımı anladım ama yapacak bir şey yoktu.
    Makine bazen karanlık çekiyor bazen öyle bir flaş patlıyor ki sanki yüzümüze nur inmiş, her yer bembeyaz, çöp oldu yani makine.
    gittigidiyordan daha önce bir çok ürün aldım ama elektronik ürünlerde artık alışveriş yaparken güvenilir yerleri tercih ediyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.