Şimdi Ara

Kodak easyshare z915 almayı düşünüyorum acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
16.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gitti gidiyorda gördüm yenilenmiş sıfırlanmış diyor fiyatı 219tl bu fiyata alınırmı bi sıkıntı çıkarırmı arkadaşlar nasıl bi makinadır yardımcı olacak herkeze teşekkür ederim.

• kesinlikle almayın. kodakın z serisi zaten kötü.
    kodakın küçük makineler arsında bir tane iyi makinesi var o da c875.
    Bence canon yada fujilere bakın.

ek: gerçi fiyatıda çok ucuzmuş ama ben olsam almazdım.

yenilenmiş ürünlerle ilgili
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=refurbished

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 20 Mart 2010; 8:38:03 >
  • valla şuan siparişi vermiş bulunmaktayım neresi kötü kardeş makinanın kullanan var mı? Banada zaten fiyatı uygun geldi birde 10x optik zoom olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: koomagene

valla şuan siparişi vermiş bulunmaktayım neresi kötü kardeş makinanın kullanan var mı? Banada zaten fiyatı uygun geldi birde 10x optik zoom olması
    kendi sınıfındaki makinelere göre vasattır. Ama o paraya alabileceğin diğer makinelerden iyidir endişeniz olmasın. güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

kendi sınıfındaki makinelere göre vasattır. Ama o paraya alabileceğin diğer makinelerden iyidir endişeniz olmasın. güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    makina ismi yanlış sanırım veya bir önceki indirimli makina satışıydı;
    şuandaki indirimli makina;
    KODAK EASYSHARE Z8612 IS

219 liraya alınabilecek bu türde başka bir makina olmasa gerek.. tabi sonuçta yurtdışı bir ürün ve yenilenmiş/sıfırlanmış aynı zamanda.. bunları da gözönünde bulundurun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 20 Mart 2010; 19:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

makina ismi yanlış sanırım veya bir önceki indirimli makina satışıydı;
    şuandaki indirimli makina;
    KODAK EASYSHARE Z8612 IS

219 liraya alınabilecek bu türde başka bir makina olmasa gerek.. tabi sonuçta yurtdışı bir ürün ve yenilenmiş/sıfırlanmış aynı zamanda.. bunları da gözönünde bulundurun..

evet bi önceki satışta indirimdeydi şuan bitti indirimi. Bu yenilenmiş sıfırlanmış benim kafamı karıştırdı biraz, stok fazlası ürünlermi yoksa kullanılmışmı onu anlayamadım
    http://urun.gittigidiyor.com/Kodak-Easyshare-Z915-Dijital-Fotograf-Makinesi_W0QQidZZ25422210

• quote:

ne gibi vasattır kardeş biraz açıklayabilirmisin ben fazla anlamam makinelerden makro çekimleri gece çekimleri falan nasıldır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ne gibi vasattır kardeş biraz açıklayabilirmisin ben fazla anlamam makinelerden makro çekimleri gece çekimleri falan nasıldır?

Alıntıları Göster
    Bu vasatın metre, kilo gibi somut bir ölçüsü yok. çekeçeğin fotoğraflarda renkler soluk ve donuk olur. fotoğrafın merkezi net diğer noktalar flu gibi olur.
    Gece çekimi derken evin içinde flashla yapacağın çekimleri kastediyorsan bu makine de fiyatını hakeden bir fotoğraf çeker. Ama gece çekimi derken flash kullanmadan sokağın fotoğrafını kastediyorsan o zaman bu fiyatlardaki makineler bir yere kadar iş görür.
    Makro çekimde bu makine iş görmez.Çünkü makro mesafesi en az 10 cm.makro için bu çok uzun mesafe.
    ucuz makinelerde makroda canonun makinelerinin üzerine makine yoktur. makroları 0-1 cm dir.

siz bütçenizi yazarsanız size alternatif makineler önerebiliriz.

• quote:

Bu vasatın metre, kilo gibi somut bir ölçüsü yok. çekeçeğin fotoğraflarda renkler soluk ve donuk olur. fotoğrafın merkezi net diğer noktalar flu gibi olur.
    Gece çekimi derken evin içinde flashla yapacağın çekimleri kastediyorsan bu makine de fiyatını hakeden bir fotoğraf çeker. Ama gece çekimi derken flash kullanmadan sokağın fotoğrafını kastediyorsan o zaman bu fiyatlardaki makineler bir yere kadar iş görür.
    Makro çekimde bu makine iş görmez.Çünkü makro mesafesi en az 10 cm.makro için bu çok uzun mesafe.
    ucuz makinelerde makroda canonun makinelerinin üzerine makine yoktur. makroları 0-1 cm dir.

Alıntıları Göster
    çok saol ya ben zaten siparişi verdim artık öle profesyonel bişeyde aramıyorum daha önce başka bi makinada kullanmadım beni tatmin etsin yeter siz böyle yazınca korktum bian vasat deyince

• quote:

kardeş makina geldi çok güzel hoşuma gitti yanlız bişey sorucam mesela video çekerken oda içinde zoom çekip 10x tam zoom anında değil yakınlaştıktan sonra hani insanın gözleri bulanıklaşır ya bi anda sonra düzelir ekran öle oluyo ekran anlık bulanıklaşıp netleşiyo bu normalmidir ben acemiyim hiç anlamam

• quote:

quote:

kardeş makina geldi çok güzel hoşuma gitti yanlız bişey sorucam mesela video çekerken oda içinde zoom çekip 10x tam zoom anında değil yakınlaştıktan sonra hani insanın gözleri bulanıklaşır ya bi anda sonra düzelir ekran öle oluyo ekran anlık bulanıklaşıp netleşiyo bu normalmidir ben acemiyim hiç anlamam

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Bulanıklaşıp düzelme normal bir durum.
    Dışarıda çektiğiniz bir kaç fotoğrafı eklersiniz artık. Bu makineyi almak isteyen olursa fikir sahibi olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 27 Mart 2010; 18:34:30 >

• quote:

Dışarıda çektiğiniz bir kaç fotoğrafı eklersiniz artık. Bu makineyi almak isteyen olursa fikir sahibi olurlar.

teşekkür ederim daha dışarda kullanma fırsatım olmadı ama ev içinde bir iki foto çektim onları koyabilirim
    çektiğim resimlerin hiç birisinde ayar yapmadım anlamıyorum acemiyim rastgele çektim :D

http://s5.directupload.net/file/d/2111/jnwi8gn4_jpg.htm

http://s3.directupload.net/file/d/2111/9gl2xkiv_jpg.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koomagene -- 27 Mart 2010; 19:26:52 >

• quote:

quote:

teşekkür ederim daha dışarda kullanma fırsatım olmadı ama ev içinde bir iki foto çektim onları koyabilirim
    çektiğim resimlerin hiç birisinde ayar yapmadım anlamıyorum acemiyim rastgele çektim :D

http://s5.directupload.net/file/d/2111/jnwi8gn4_jpg.htm

http://s3.directupload.net/file/d/2111/9gl2xkiv_jpg.htm

Alıntıları Göster
    Kardeş ben de aldım z915 fiyatına göre çok uygun bir makina. profesyonel olmayanlar yani bizler için çok uygun. Profesyonel birisi zaten bu makinalara bakmaz, onların bütçesi de bize uymaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: dykmen

Kardeş ben de aldım z915 fiyatına göre çok uygun bir makina. profesyonel olmayanlar yani bizler için çok uygun. Profesyonel birisi zaten bu makinalara bakmaz, onların bütçesi de bize uymaz...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar üzerinden biraz geçmiş ama yinede yazmak istedim REFURBİSHED yani yenilenmiş sıfırlanmış KODAK ürünlerden kesinlikle uzak durun.. özellikle gittigidiyor gibi sitelerde satılanlardan.. ürünlerin garantisinin 1 yıl olduğu söyleniyor ancak commercial invoice denilen garanti belgesi yanında faturası olmadan kodak firmasının KESİN talimatıyla asla garanti kapsamına alınmıyor..

KISACA gittigidiyor gibi bir siteden bu ürüne para vermek büyük hata!
    ben yaptım o hatayı ve ürün ikinci ayında arızalandı servis kabul etmedi. bir haftadır uğraşıyorum kendi fiyatı kadar masrafı çıkıyor. artık yapacak tek birşey kaldı o da en yakındaki kaymakamlık bünyesinde bulunan tüketici hakem heyetine başvurmak...

asla bu satıcılara bulaşmayın.. ürünü satıp anında engelliyorlar bide.. garanti noktalarını öğrenmek için mesaj yazacaktım birde baktım ki engellemiş.. üstelik olumlu puan vermiştim.. sorunda olmamıştı alırken.. haram olsun ne diyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byserco -- 8 Mayıs 2010; 1:40:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byserco

arkadaşlar üzerinden biraz geçmiş ama yinede yazmak istedim REFURBİSHED yani yenilenmiş sıfırlanmış KODAK ürünlerden kesinlikle uzak durun.. özellikle gittigidiyor gibi sitelerde satılanlardan.. ürünlerin garantisinin 1 yıl olduğu söyleniyor ancak commercial invoice denilen garanti belgesi yanında faturası olmadan kodak firmasının KESİN talimatıyla asla garanti kapsamına alınmıyor..

ben yaptım o hatayı ve ürün ikinci ayında arızalandı servis kabul etmedi. bir haftadır uğraşıyorum kendi fiyatı kadar masrafı çıkıyor. artık yapacak tek birşey kaldı o da en yakındaki kaymakamlık bünyesinde bulunan tüketici hakem heyetine başvurmak...

asla bu satıcılara bulaşmayın.. ürünü satıp anında engelliyorlar bide.. garanti noktalarını öğrenmek için mesaj yazacaktım birde baktım ki engellemiş.. üstelik olumlu puan vermiştim.. sorunda olmamıştı alırken.. haram olsun ne diyim..

sizinki şansızlık olmuş maalesef. En azından sorun yaşadığınız gg satıcısının adını yazarsanız belki birine faydası olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byserco

sizinki şansızlık olmuş maalesef. En azından sorun yaşadığınız gg satıcısının adını yazarsanız belki birine faydası olur.

Alıntıları Göster
    TEKNOZİRVE diye bir kullanıcı...

aman dikkat diyorum. gittigidiyorda bu mesajı yazdığım sıralarda günün fırsatı bölümünde yine aynı ürünü satıyor.. adam resmen sahtekar.. kimse düşmesin tuzağa..

• quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

TEKNOZİRVE diye bir kullanıcı...

aman dikkat diyorum. gittigidiyorda bu mesajı yazdığım sıralarda günün fırsatı bölümünde yine aynı ürünü satıyor.. adam resmen sahtekar.. kimse düşmesin tuzağa..

Alıntıları Göster
    sahtekar derken ürünümü göndermiyor yada ürünlerdemi bi sıkıntı var, bende almayı düşünüyordum ne dersiniz acaba?
  • quote:

valla şuan siparişi vermiş bulunmaktayım neresi kötü kardeş makinanın kullanan var mı? Banada zaten fiyatı uygun geldi birde 10x optik zoom olması
    hocam sen aldın kullanıyormusun şimdii bişiler yazarsan memmunmusunn bizede söylersen bizde ona göre bakalım cihazaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeze_1718

hocam sen aldın kullanıyormusun şimdii bişiler yazarsan memmunmusunn bizede söylersen bizde ona göre bakalım cihazaaa

Alıntıları Göster
    evet ya bu adamda sorun ne ...bu gün itibari ile makinanın 199 tl fiyatı var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oalaca

evet ya bu adamda sorun ne ...bu gün itibari ile makinanın 199 tl fiyatı var ...

Alıntıları Göster
    evet makina fiyatı 199 tl. makinada yada adamda ne gibi sorunlarla karşılaştınız yazarsanız bizde ona göre davranırız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.