Şimdi Ara

Sony cybershot DSC-N1 mi yoksa samsung WB500 mü almalıyımm? Lütfen anlayan biri cevaplayabilir mi?🙏

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2. Elde cok yakin fiyata oldukları için kararsız kaldim ilk kez bir kamera alacagim.
    Biraz vintage havasinda ama aynı zamanda kaliteli ve net fotoğraflar çekmek istiyorum. Sizce hangisini almaliyim? Anlayan biri cevaplarsa cookkk mutlu olurum gerçekten. Suanlik benim gönlüm samsung wb500den yana..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Lütfen çok acil yanitlar misinizz🥺

• Sony N1 zoom olarak yeterli derseniz WB500'e kıyasla sensör büyüklüğünden dolayı daha iyi fotoğraf verecektir . Carl Zeiss optiklerle geliyor ayrıca . Ben olsam N1 seçerdim .

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız içinnn yani n1'in kalitesi daha iyi değil mi zoom çok önemli değil benim için dediğim gibi sadece daha kaliteli fotoğraf hangisi cekiyo hiç bir fikrim olmadığı için sormuştum

• azraaatml00_ kullanıcısına yanıt

Bütçeniz nedir yaklaşık olarak , ona göre daha iyi bir makine tavsiyesi de verilebilir .

Ya başlangıç için küçük bir şeyle başlamak istedim ikinci el olarak 7kya kadar falan olabilir simdilik

Bi de ben bu dediğim kameralarin örnek fotoğraflarina baktim internetten çok beğendim o yüzden ikisinden birini almayı düşünuyodum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu bütçe ile dslr veya aynasız bir makine almak daha mantıklı . Çünkü diğerleri hem eski hem küçük sensörlü makineler .

Sony nex 3n

Sony nex c3

Sony nex 5

Sony a3000

Sony a5000

gibi aynasız makineler standart 18-55 veya 16-50 lensleriyle birlikte çok daha iyi olur . 7.5 bütçeniz varsa asla öyle kompakt makinelere bakmayın derim . Bundan 10 sene önce 100-200 liraya kimsenin yüzüne bakmadığı makineleri insanlara böyle fahiş fiyatlara satmaya çalışıyorlar .

a3000 olabilir bi tane buldum fiyatida iyi.
    Cidden tavsiye eder misiniz bu kamerayı. Bir de bundan fotoğraflar doğrudan telefona aktarılmiyor değil mi? Pcye yükleniyor.

Kesinlikle tavsiye ederim . Kullandığım dönemde çok memnundum . Kompakt makinelerle arasında dağlar kadar kalite farkı var .

Aktarım yolunu şöyle çözebilirsiniz , Kaliteli bir micro sd kartı SD kart adaptörüyle makineye takarsınız . Aktarmak istediğinizde telefondaki micro sd yuvasına takarsınız kartı . Bu şekilde çok zorlanmadan aktarım yapılabilir .

Tekrardan cokk teşekkür ederim ilginiz için çok soru sordum kusura bakmayın🙏 dediginiz kamerayida kesinlikle dusunucem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azraaatml00_ -- 4 Şubat 2025; 17:36:7 >

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.