Bildirim
kodak m575 açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cevaplıyacak olan yokmu açılmıyo makine :( -
yardım edecek yokmu lütfenn yaaaaaaa :( -
Bataryayı full şarj edip tekrar deneyin. -
şarj olmuyo galiba usb ile bilgisayardan şarj etmek için taktığımda makineyi tanımıyo -
Harici şarj cihazı yok mu?
Bu arada usb bağlantısı ile flashdisk tarzı hafıza ürünleri kullandınız mı daha önce? Voltaj farklılığı olabilir (Bkz: bazı internet cafelerde bilerek yükseltilir)
EDIT:
Bilgisayara bağlayıp şarj edemiyorsunuz bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 8 Nisan 2011; 1:49:27 > -
harici şarj cihazı yokki daha dün geldi makine bugün alcaz bakalım bide öyle deneyelim.. -
özellikleri arasında usb ile şarj etme yazıyodu olmuyomu bilgisayardan şarj? -
quote:
The battery will not charge from a computer's usb port.
Kendi sitesinden eklemiştim yukarıdaki resmi.
Kutu içeriğinde şarj aleti de yazıyor, sizde nasıl yok anlayamadım -
biz internetten aldık sadece usb kablosu verdiler ve fişe geçirmek için bir aparat vermişler fişi kendimiz alcaz birde bilgisayardan şarj olmuyomu, oluyo diye yazıyodu ama şarj etmedi -
bu arada yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimm -
bendede aynı makine var daha yeni aldım hazır yerini bulmuşken sormak istiyorum Şimdi şarja takınca açma kapama düğmesindeki ışığın yanıp sönmesi lazımmış sanırım dolunca ışık sabitleniyormuş.Benimkinde ışık düğmeye basınca anlık yanıyor bir iki kere sönüyor açılıyor ve kapanıyor. Böylemi olması lazım yoksa sorunmu var?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X