Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.078
Cevap
278
Favori
403.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ok. teşekkür ederim cihazı riske atmak istemem diğer yönemleride araştırayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Artık turkvod kodi'de yok mu arkadaşlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • slm..

1. sayyfadaki 6. Dizi & Film Arşivleri Ekleme takip ederek hdd yi yaptım.afişleri ve özet leri buldu. yanlız türkçe degil, yerli flimleri bile ing. özet bunu türkçe yapmanın yöntemi varmı acaba
  • @kapisiz var, bu linkteki foruma üye olarak eklentiyi indirebilir ve eklenti hakkındaki her şeyi bulabilirsin.

@muratberk afişleme yapmadan önce hangi dilde göstereceğini ayarlayabiliyoruz. İçeriği ayarla penceresinde -Ayarlar bölümüne girin, Tercih Edilen Dil bölümünü ve Tercih Edilen Sertifika Ülkesi seçeneklerini TR yapın.

• kimsede yeelight eklentisi var mı? =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

@kapisiz var, bu linkteki foruma üye olarak eklentiyi indirebilir ve eklenti hakkındaki her şeyi bulabilirsin.
    https://www.turk-dreamworld.com/threads/1219774-TDW-TURKvod-Kodi-ver-10-9-6-11-05-2020/page108?p=1785777#post1785777

@muratberk afişleme yapmadan önce hangi dilde göstereceğini ayarlayabiliyoruz. İçeriği ayarla penceresinde -Ayarlar bölümüne girin, Tercih Edilen Dil bölümünü ve Tercih Edilen Sertifika Ülkesi seçeneklerini TR yapın.

yazdıgınız dogrultusun da tr leri uygulayıp türkçeye ulaştım afiş ve özet sıkıntısız...= KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] = 

• tv de kodi yüklü.Alt yaz eklentisi opensubtitle indirdim.Normal sitesinede üyeliği var.Fakat alt yazıları ingilizce indiriyor.Siteden alt yazıları türkçe ayarlamama rağmen ingilizce indiriyor? Bu durumla karşılaşan var mı acaba?

• @BJK@ kullanıcısına yanıt

Opensubtitles eklentisinden hangi dili indirileceğinin ayarı vardı.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

sağolun hocam,kodi nin kendi ayarlarından alt yazı türkçe yaptım,düzeldi.

Teşekkür ederim.

• Bayağıdır içerikleri gömülü altyazılı izliyordum unutmuşum o ayar Opensubtitles'te sanıyordum.

Sorunu çözdüğüne sevindim iyi seyirler. :)

• Arkadaşlar Sony'nin dolby vision destekli serilerinde kodi'yi modlayarak usb'ye direk bağlanan hdd üzerinden Dolby Vision açan oldu mu forumda. Bununla ilgili bir şey paylaşıldı mı?

• Merhaba, yeni bir android box aldım. Kodi ile ilgili araştırma yaparken KodenTv arayüzüne denk geldim. Kurulum videoları ve özelliklerini inceledim. Benim gibi Kodi vb uygulamalara yabancı olanlar için herşeyin toparlandığı güzel bir arayüz gibi geldi. Tek kurulum ile birçok kaynak tanımlanıyor. Kullanıcı önerisi/şikayeti var mı diye forumda aradım ancak ulaşamadım. Bu arayüzü kullanan var mı acaba? Cihazım Tanix TX6. 4 GB ram ve 32 Gb disk mevcut. Bazı yorumlarda Kodinin sade kullanılması tabsiye edilmiş uygulamanın kasmaması için. Acaba sorun yaşar mıyım diye endişe ettim açıkcası. dediğim gibi Kodi uygulamasını ilk kez kullanacağım.

• adembostanci A kullanıcısına yanıt

İşlemciyi bilmiyorum ama ram 4 olduğu için sana sorun çıkarmaz. Cok eklenti yüklediği için rami çok sisiriyor bunlar.

• Merhabalar

TV : SONY XH90 Serisi Dolby Atmos ses özellikli HDR dolby vision ANDROİD 9 var

SES SİSTEMİ = LG SN11R DOLBY ATMOS VE DTS X

e arc girişindnen ses sistemi bağlı tv ye

odada masaüstü pc var ağdan tv ye bağlı film dolu olan hdd yi paylaşım yaptım vlc gördü

kodi de bir türlü gösteremedim çünkü bilmiyorum

bu arada 1 haftadır sistem kurulu atmos filmler indirdim ama ses alamadım

netflix den filmleirnde direk amos ses veriyor

hdd deki filmleri ağdan kodi ye göndermem lazım çözemedim yardımcı olacak iyi kalpli bir insana ihtiyacım var :)) adres verirse eve sipariş yemek ısmarlarım :))

• Dostlar Kodi dolby vision desteklemiyor mu ?

The mandalorian da ses var görüntü gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Dostlar Kodi dolby vision desteklemiyor mu ?

The mandalorian da ses var görüntü gelmiyor.

bende bekliyorum

birde görüntü kalitesini arttıran eklenti var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MPT-76

Arkadaşlar Sony'nin dolby vision destekli serilerinde kodi'yi modlayarak usb'ye direk bağlanan hdd üzerinden Dolby Vision açan oldu mu forumda. Bununla ilgili bir şey paylaşıldı mı?

eve bende merak edıyorum KODİ dolvy vision çalışıyor mu ?

• beyler konu açmışsınız ama ölmüş konu ?

https://github.com/koying/SPMC/wiki/Recommended-video-settings-for-SPMC%2C-NVIDIA-Shield-TV-and-UHD-%284K%29-TVs-with-4K-GUI

buradaki bilgiler doğru mudur görüntü ayarları için

KODİ DOLBY VİSİON AKTİF Mİ ?

BİR DE KODİ İZLEME YAPARKEN BİR TUŞA BASIP HEM SES MODUNU VE ODADAKİ DAĞILIMI O TARZ VİDEOLAR GÖRÜYORUM YOTUBE DA

VE GÖRÜNTÜ DETAY KALİTESİ VS GÖEBİLİR MİYİM

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Hdmi kablo olarak ne kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.