Turkvod yabancı dizi siteleri artık yok... aynı şekilde seyirturk de öyle Nedenini bilen var mı? Ya da Kodi üzerinden izleyebileceğimiz yabancı dizi siteleri eklentisi? |
= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (82. sayfa)

-
-
Siteler yok ama dizi ve filmler var ilgili modüllere girmeniz lazım. Zaten sitelerin çoğu çalışmıyordu.
-
-
Merhaba Sony xh8196 tv aldım bu kodi yi kurdum şimdi dizi film maç için neleri nasıl kurmam gerekiyor, İngilizce olsa da olur yardımcı olur musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, TV hayırlı olsun. Dizi ve film için Türkvod ve Seyirtürk eklentilerini kurabilirsiniz orada Türkçe altyazılı veya dublajlı bir sürü şey izleyebilirsiniz bir de YouTube var bu üç eklenti dışında başka eklentilere ihtiyaç duymuyorum. İngilizce içerikli yüzlerce eklenti var tabi hangisini kuracağınız size kalmış. Maç yayınlarını Türkvod’da ücretli versiyona alındı son durum nedir yayın kalitesi nasıldır bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 20 Şubat 2021; 19:3:16 >
Teşekkürler.
selam kodi ile ev ağından sağlıklı bi şekilde pcdeki yada modeme takılı hdd deki filmleri izlemek için bi eklenti vs. varmı? yada tam ayarları nasıl. upnp yi etkinleştirip izleyebiliyorum ama bazen görüyor bazen görmüyor. tenda ac1200 modem kullanıyorum. 5ghz de 866 mbps ye kadar desteği var. dtsx, dolby atmosses ile 4k hdr videoları oynatabiliyorum. ama bazen damarı tuttumu pcdeki media centerı hiç görmüyor bağlanamıyorum. nasıl bir yol izlemeliyim? -
kodi matrix'e girdi, kimsede ses seda yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
python 3 e geçildiğinden eklentiler çalışmayacak sessizlik ondan
kodi resmi açıklamasında da bahsediliyor
henüz güncellemeyin diye uyarılar var
python 3 e geçen şimdilik sadece seren eklentisi
kodi 19 belirli bir sure sadece medya player olarak kullanılabilir ancak kodi ""yanlış anlaşılmış"" bir yapı olduğundan baştan beri başka şeyler için kullanılıyor :)
biraz beklemek gerek
stabil sürüm diye güncellemeyi öneriyorlar. sadece eklenti uyuşmazlığı sorunu mu var?
kodi'de HDR'yi nasıl aktif edebilirim ? SN11R soundbar'a takılı ama filmleri açtığımda HDR ibaresi çıkmıyor.
Kodi ayarlarından bişeyler kapalı olabilir mi acaba
-
selam üstad ben mibox 3 de kullanıyorum sn11 bağlı video ile ilgili hiçbir ayar yapmadım filmi kodi ile açınca hdr ise bildirim çıkıyor -
kodi'nin kurulu olduğu aygıt hdr destekliyor mu? eğer destekliyorsa hdr ayarları nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
kodi'nin kurulu olduğu aygıt hdr destekliyor mu? eğer destekliyorsa hdr ayarları nedir?evet sn11r ve lg cx kullanıyorum kodi'yi pc'de kullanıyorum mibox & apple tv kullandığımda benim de otomatik çıkıyor ama pc üzerinden kodi açınca hdr'ye çevirmiyor.
Bir de ayarlarını bozdum sanırım kurcalarken dolby & dts ses alabilirken şimdi pcm veriyor.
Ses ayarlarından passtrough açık ama başka yerden mi kapadım acaba veya pc'den mi çevrildi.
VLC ile veriyor kodi'den açınca vermiyor.
Bu kodi'yi de ilk başta çözmek zor bulmaca gibi.
-
android box'larda o kadar zor değil de, işin içine pc girince bin tane farklı yerden sorun olabiliyor. pc'de kodi konusunda fazla deneyimim yok.
matrix güncellemesinden sonra ağdaki pc dosyalarına giremiyorum, yeni ağ yolu oluşturmaya çalıştım beceremedim, var mı nasıl yapabileceğimi bilen ?
-
samba paylaşımı mı? öyle ise:
forum.kodi.tv
How to: get SMB sharing to work on Windows 10 version 20H2 (Kodi v18 only)https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=353532
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Şubat 2021; 0:32:55 >
quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
kodi matrix'e girdi, kimsede ses seda yok.Şimdilik biraz daha beklemekte fayda var, eklentiler stabil çalışmayabilir. Şahsen mecbur kalmadıkça Matrix'e geçmeyi düşünmüyorum.
-
Merhabalar
Yukarıda bir arkadaş daha sormuş ama kimse cevap vermemiş. 2 gündür ben de aynı şeyi araştıyorum. Kodi hem smart tv ye hem pc de kurulu. Film boyutları çok yüksek hdd ye atıp tv ye hdd yi bağlayarak film izliyorum. Buna çözüm olması açısından kodi yi indirdim ancak 1 tane doğru düzgün kaynak bulamadım. Modemim tplink vr300 yüksek mpbs ağına sahip. Film boyutlarım 40-50 gb. Dümdüz soracak olursam pc deki filmleri kodi ile wifi üzerinden akıllı tv de izlemek mümkün mü? Buradaki arkadaşlar bu tarz programların piri olmuşlar ancak biz basit seviyede çözüm arayanlar aranızdaki konuşmaları dahi bazen anlayamıyoruz. Basit bi şekilde anlatacak veya örnek video varsa link verebilecek varsa müteşekkir oluruz. Saygılar
-
Benim TV kendiliğinden Kodi 19 Matrix'e güncellemiş, Seyirtürk gitti, daha doğrusu bütün eklentiler gitti. Yüklemeye çalıştığında da yüklenemiyor, Mecburen kaldırıp yeniden 18.9 u kurmak gerekecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X