Şimdi Ara

Kodi v17 Krypton alfa sürümü çıktı. deneyenlerin görüşlerini buradan paylaşalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malumunuz tv box sahibiyseniz Kodi (veya türevleri, mesela spmc) vaz geçilmezdir. bu yeni sürümden beklentileriniz ve sürüm çıktıktan sonraki deneyimlerinizi bu konu altında toplayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Temmuz 2016; 12:33:12 >

• örneğin ben kullanıcı için daha fazla ayar şansı vermesini isterim. cihazı bile rootlu seven biri olarak.
  • dünyaya barış getirsin, dts passthrough sorunsuz olsun, add on store olsun uğraşmadan patır patır add onlar yüklensin
  • Kodi 17 bayagi görsel şölen eklenmis bir nevi Windows 10 temel alınarak dokunmatik ekran mantığı getirmişler

*flim kategorisi şahane olmuş bilgi infosu anlık gelmekte
    hala temel çözüm bulunmadı yada ben bulamadım
    *iptv aboneliği düzgün çalışmaması sürekli önbellek yüklenmesi yapmakta
    (kodu 17 test ettim eskiden duraklama sistemi yapilmazken burda verilmiş dur ve izle iyi calisiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 28 Haziran 2016; 23:18:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası online film-dizi izlemeye yönelik yeniliklerden ziyade , kendi oynatıcısının geliştirilmesini tercih ederim. browser üzerinden de online film izlenebilir. ama iyi kalitede gerek depolama ünitesinden, gerekse ağ üzerinden film izlemek için alıyoruz bu cihazları. (en azından benim asli amacım buydu).
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

açıkçası online film-dizi izlemeye yönelik yeniliklerden ziyade , kendi oynatıcısının geliştirilmesini tercih ederim. browser üzerinden de online film izlenebilir. ama iyi kalitede gerek depolama ünitesinden, gerekse ağ üzerinden film izlemek için alıyoruz bu cihazları. (en azından benim asli amacım buydu).

Medya oynatıcı hevesim toplu problemlerden dolayi minipc ile devam ediyorum sigara büyüklüğünde kodi ,Tivibu,dijiturk,dsmart,oyun, 4k video 10 bit desteği,üstelik medya oynatıcılar aynı (190 tl ) 2 gb ram 32 gb hafıza hd 4 aydır problemsiz ....

• katılıyorum. hevc ve 10bit ayrı bir keyif oluyor.
  • indirip kurdum alpha sürümünü. arayüz değişik ve biraz karışık geldi önceki standart arayüze göre. video oynatımı kodi içinde çok akıcı. şimdilik bu kadar. semper bir fork da bu sürüme yapsın da spmc edisyonunu kurayım bir an önce.
  • Ben Windowsta kullanıyorum segmentler değişmiş Superman logosunu içersine krypton logosunu koymuşlar açılışa , ufak tefek problemler hala var, tam stabil olması için kullanıcılar hata kodlarını göndermeleri gerekiyor...

• yeni sürüm 17 krypton ,android boxunda sürümünüz 5. ve üzeri olmalı ,kitkat da paket ayrıştırma problemi ile karşılıyorsunuz.libreelec ile 16.1 jarvis kullanıyorum.kodi android de çok yavaş.
  • hala anamenü ye menü ekleme / değiştirme yok.
    direkt doki öneriere yazmıştım , jarvisde de gelmedi , kryptonda da gelmedi bu özellik.
    illa ki skin yükleyeceğiz arkadaş.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada spmc de yeni sürüm yayınladı. ancak krypton yerine yine jarvis fork'u yapmışlar. krypton'a bir çatal için biraz daha beklemek lazım galiba.
  • O kadar kodi ile çalışmak istesem de bugüne kadar etrafımda yakınımda yöremde kodi ile haşır neşir kimseyi bulamadığımdan içimde bir yara olarak kaldı.
  • ozgrozt kullanıcısına yanıt
    Ayıp ediyor at pm Le telefonunu bağlanıp kurayim pc ise

• Bu tv box un wd hd tv den farkı nedir? Ben filmleri wd de sorunsuz izliyorum mesela
    Kodi tv m de var ama film seçiyor. Wd HD tv live dan çok daha kötü geldi bana kodi uygulaması

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    belli bir tv box'dan söz edilmiyor konuda. ama eğer s905 işlemcili bir android tv box kullanırsanız wd medya player çok basit kalır . çok kısa olarak 4k videolara, hevc (x265) codec desteğine, 60 fps' ye tam destek var. ayrıca hdmi 2.0 var.teknik kısmına çok girmek istemem, uzun konu. kodi'nin tv üzerine kurulanını kullanmadım, bilmiyorum ama tv'nin donanımsal veya yazılımla ilgili kısıtlı kaynakları varsa düzgün çalışmayabilir. android box'larda ise mükemmel çalışıyor.
    not: addons olayı bile sırf bir kaç sayfa açıklama ister.
  • philips pus7101 aldım geçen ama bir çok formatı okumuyor. Kodi de okumuyor, philips in medya kısmıda görmüyor ama pc ve wd hd tv live görüyor anlayamadım. Ayrıca bir çok fotoyu tv ve kodi görmedi. Direkt tv ile alakalı sorun sanırım. Kodi destekli spybox s9 alabilirim ileride o zaman anlarım kodi yi
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    anlaşılan çok işlevli cihazları seviyorsunuz. bahsettiğiniz uydu alıcı da alınabilir tabi. gearbest veya benzerlerinden 35-45 dolar civarında android tv box da bir seçenektir. ben kişisel olarak bir çok özelliği bir arada barındıran cihazları sevmiyorum. bir işlevi bozulsa diğer işlevler de sıkıntı olacağından. (tamir falan derken işin tadı kaçar)
  • Konu dışı olacak ama philips tv de film sorununu çözdüm. Mkvmerge den çoklatıp hdd ye atıyorum tv ye taktığımda ise sorunsuz izliyorum. Tam olarak teknik sorununu anlayamadım ama bir şekilde çözüldü.

Foto, mp3 vs. tv de olmasada olur. Pc de yılda 1 açıp bakıyorum :)

Aslında dediğin doğru hiç bir şeyin all in one ı iyi değil, günümüzde keşke 4k düz panel tv ler olsa sadece tv olacak smart falan filan olmayacak ne kadar iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 25 Temmuz 2016; 7:57:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.