Merhabalar. Planlaması üzerine uzun süredir çalıştığım projemi hayata geçirmek istiyorum ancak bazı eksiklerim var. Ne yazıkki bilgisayar veya yazılım alanında bir okulda okumamaktayım. Projem sosyal sorumluluk alanında tamamen toplum yararına bir projedir ve gençlerimizin (ne yazık ki ) hayatlarını belirleyen tek snavda karşılarına çıkan bazı sorunları hedef alarak onları daha iyi bir geleceğe yönlendirmek için kollarımı sıvadım. Ancak ve ancak, bazı bilgi eksiklerim bulunmakta. Ve bu bilgileri bulmadan programlamaya başlamam dahi mümkün değil. Bu konuda sizlerden yardımlarınızı bekliyorum.
Lafı uzatmadan sorularıma geçeyim dilerseniz :)
1-) Programda kod ile windowsta kullanıcı oluşturabilir miyim? 2-) Windowsta Kullanıcılar arası geçişi program üzerinden nasıl yaparım? 3-)Oturum kapatma emrinden sonra otomatik olarak belirlediğim kullanıcı oturum açılmasını nasıl sağlarım?
Hangi yazılım dilinde yardım ettiğiniz önemli değil. Şuanlık sadece algoritması üzerine çalıştım ve planlama aşamalarını yeni tamamladım. Bu sebeble kesin olarak belirlediğim bir programlama dili bulunmamakta. Bilmediğim bir dil dahi olsa öğrenme konusunda oldukça yetenekli olduğumu düşünüyorum bir kaç aya aradan çıkar :)
Şimdiden her birinize teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.