o zaman dinle de iftira atma inkar etme yapay zeka ciddi anlamda gelişti kabullenmelisin |
Bildirim
o zaman dinle de iftira atma inkar etme yapay zeka ciddi anlamda gelişti kabullenmelisin |
aynaya bakarak konuşuyorsun bu konunun altına yazıyorsun şaka mı yaptın şimdi de |
cidden sıkıntılısın |
nvidia nın ceosu bile söylemiş aşağıya bir çocuk gelip yalanlamaya çalışıyor gören de benim yazılımı bitirenin ben olduğumu sanacaklar hayır, yapay zekayı inşa eden bitirdi yazılımcılığı ben değil İş Dünyası Kitapları (@IsKitaplari) on Xtwitter Nvidia CEO'su Jensen Huang, çocukların kodlamayı öğrenmesi gerektiğini söylemeyi bırakmamız gerektiğini savunuyor. Yapay zekanın yükselişiyle, herkesin programcı olmasını sağlayabileceğimiz anlamına geldiğini savunuyor.
Yapay zeka kodlamayı öldürecek https://twitter.com/IsKitaplari/status/1762165569703285004?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 14 Mart 2024; 0:2:36 > |
evet |
20 milyon reiis 20 milyar çooook |
pardon yazılar benziyor diye karıştırmışım düzeltiyorum hemen |
Her yeni bir şey çıkınca aynısı oluyor.Örneğin telefon muktubu bitirdi postacıları işinden etti ama bir sürü yeni iş kolu ortaya çıkardı.Bu da o tarz bir durum olur birileri işinden olur ama onun on katı yeni iş kolu yaratır. |