o zaman dinle de iftira atma inkar etme yapay zeka ciddi anlamda gelişti kabullenmelisin |
Bildirim
o zaman dinle de iftira atma inkar etme yapay zeka ciddi anlamda gelişti kabullenmelisin |
aynaya bakarak konuşuyorsun bu konunun altına yazıyorsun şaka mı yaptın şimdi de |
cidden sıkıntılısın |
nvidia nın ceosu bile söylemiş aşağıya bir çocuk gelip yalanlamaya çalışıyor gören de benim yazılımı bitirenin ben olduğumu sanacaklar hayır, yapay zekayı inşa eden bitirdi yazılımcılığı ben değil ![]() Nvidia CEO'su Jensen Huang, çocukların kodlamayı öğrenmesi gerektiğini söylemeyi bırakmamız gerektiğini savunuyor. Yapay zekanın yükselişiyle, herkesin programcı olmasını sağlayabileceğimiz anlamına geldiğini savunuyor.
Yapay zeka kodlamayı öldürecek https://twitter.com/IsKitaplari/status/1762165569703285004?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 14 Mart 2024; 0:2:36 > |
evet |
20 milyon reiis |
pardon yazılar benziyor diye karıştırmışım düzeltiyorum hemen |
Her yeni bir şey çıkınca aynısı oluyor.Örneğin telefon muktubu bitirdi postacıları işinden etti ama bir sürü yeni iş kolu ortaya çıkardı.Bu da o tarz bir durum olur birileri işinden olur ama onun on katı yeni iş kolu yaratır. |