Şimdi Ara

Kodlamanın Sonu Bu Sefer Gerçekten Gelmiş Olabilir - Devin AI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bebar Bilimyoutube
    Ne zaman gelir? Ne zaman olur? Nasıl hazırlanacağız? Derken. Geldi… Evet. Jensen Huang geçenlerde “kodlama öğrenmeyin” dediğinde çok kızan olmuştu. Bu işleri artık yapay zeka zaten yapacak, siz başka işlerde uzmanlaşın demişti. Zaten ufak ufak geliştiriciler yapay zekayı asistan olarak da kullanıyordu. Fakat yine insan önemli bir faktördü. Herkes o yüzden Huang’a daha çok var demişti. Fakat Huang’ın söylediklerinin üzerinden daha 1 ay geçmeden geldi işte. Devin AI geldi.
    https://www.youtube.com/watch?v=iOwQoU_flwE

• Bitti…

Computer vision projesini bile tek başına yapıyor, ki bu düz yazılımcılık da değil, ileri seviye matematik ön planda bir alan.

Tıp okuyanlar da cerrahi seçmeye baksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anestezi uzmanı seçsek

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Onda da mesleki tatminlik yok be hastaya gaz verip bekliyorsun. İşin starı cerrah oluyor, övgüleri o alıyor falan.

kalp, beyin, kbb, ortopedi, plastik vs. iyidir

gazi tıp gelebilirim.

• plastik puan olarak tavan sıralamadan alıyor

kbb nin de maxillofasiyal her yerde yapamıyorlar plastik de orayı istiyor

beyin genel cerrahi ortopedi gibi branşlar da çok zor branşlar asistanlıktaki ilk 2-3 yıldaki mobingin çekileceğini hiç düşünmüyorum 1 ayı 1 yıla bedeldi 30-36 ayı 40 yıla bedeldir erkeklerin yapacağı branşlar

en iyi dermatoloji

• Aynen telegram botu yapar

• 20 milyon dolar yatırım aldı hemen

telegram botu için 20 milyon dolar mı aldı dersin sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 14 Mart 2024; 0:58:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

derma için güzel dişi olmak lazım. instagramda bir sürü ünlü dermatolog takip ediyorum hepsi güzel ve kadın. onun puanı da tavan

geçen netten koç tıp intörnü ile konuştum usmle istemiyorum tus'a hazırlanıyorum ortopedi istiyorum dedi. ben de hocam koç tıptasın tus'a öylesine girsen kazanırsın dedim, iyi yerlerin sıralaması yüksek düşük olanlara kendisine saygısı olan gitmez dediydi.

hay böyle işe, o kadar çalış çabala milyon kişinin girdiği sınavda ilk 6k içinde ol gelecek kaygısı taşı. aklım olsa futbolcu olurdum. ptt 2. ligde olsam bile güzel para kazanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 13 Mart 2024; 19:25:57 >
  • Mühendislik okuyanlar sabah akşam -istisnalar hariç- tıp diş bitti yapay zekayla işler görülecek derken silahı kendilerine doğrulttuklarının farkında değildi

• hayat bitti 

• kendi kendimizi bitirdik 

• Fazla bir şey olacağını düşünmüyorum. İşler yok olmaz, tanımları değişir. Sonuç olarak aynı insanlar biraz daha farklı şekilde çalışmaya devam eder.

• sanayi devrimi yapıldı da işçilik biti mi ? Rahat olun sadece daha yetenekli olacağız

• ankaratıplı tam bir provokatör

• ya aynaya bakarak konuştun ya da  elon musk diyecektin sanırım

Elon Musk (@elonmusk) on Xtwitter
    AI will probably be smarter than any single human next year. By 2029, AI is probably smarter than all humans combined.
    https://twitter.com/elonmusk/status/1767738797276451090
  • @semsettinbinaarabayaaa

izle de yalan olup olmadığını söyle ama ingilizcen varsa tabii ?

Cognition (@cognition_labs) on Xtwitter
    Today we're excited to introduce Devin, the first AI software engineer. Devin is the new state-of-the-art on the SWE-Bench coding benchmark, has successfully passed practical engineering interviews from leading AI companies, and has even completed real jobs on Upwork. Devin is…
    https://twitter.com/cognition_labs/status/1767548763134964000

bu konudan bağımsız konuştum, ergen

sürekli kışkırtıcı konular açıp duran birisin, maaşlar, şu sektör bitiyor zart zurt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE4E33D3 -- 13 Mart 2024; 23:54:20 >

tabii ki ingilizcem var, bilkentteyim  

• aynaya bakarak konuşuyorsun çünkü ergen demenden belli karşında kendin gibi çocuk yok

ingilizcen yok tamam anlıyorum

bak da öğren upwork tan freelance işi alıp yapmış kısa sürede

ama halen inkar ediyorsun  

Cognition (@cognition_labs) on Xtwitter
    4/4 We even tried giving Devin real jobs on Upwork and it could do those too!
    https://twitter.com/cognition_labs/status/1767548768734294113

okuduğunu anlama özürlüsün valla, ben bu konuyla alakalı yalan söyledin gibi bir şey demiş miyim bak bakalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.