Şimdi Ara

KOFDOM SATANIC BATTLE SERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kendimi bildim bileli bi araba yarışı oyunlarına bi de dövüş oyunlarına aşırı derecede ilgi duymuşumdur. Satanic Battle serisi(MUGEN) en çok ilgimi çeken oyunlar arasında kalmıştı hep. Kaç bilgisayar aldıysam hep onları kopyalayarak korumaya çalışıyordum ta ki bi gün kardeşim silinceye kadar. Evlat acısı gibi içime oturdu. Aranızda Kofdom Satanic Battle serisinin ya da en azından bir oyununun linkini bulan, kendinde varsa atacak olan, kısacası şu oyunları bulabilecek olan var mı? Ben aradım taradım ama hali hazırda bir sağlam link bulamadım, gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi howl_atlas -- 15 Mayıs 2013; 18:33:26 >

• 5 yıl önceki konuya hort

ben tüm oyunların dosyalarını buldum ama bunu kullandığımız dosya sisteminde çalışabilecek küçük programlamayı yapabilecek bir yiğido var mı acaba :( mugene attığımda bazıları hata veriyor bazıları takılıyor vs. eski mugen düzenine göre kurulu olduğu için elimdeki veriler fazla eski geliyor şu anki düzene meraklısı varsa yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.