Şimdi Ara

Koffe Yapılandırma???(Eosta bulunanlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koffe adlı warlock/cleric charın yapılandırmasını bilen var mı?Bizzat kendim izledim pvplerini filan charın yapılandırması çok iyi geldi gözüme sordurdum bi arkadaşa ama sadece hybird olduğunu söylemiş.Duymuş veya bilen biri var mı?

Buda videosu 90 cap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 3 Ekim 2009; 18:57:31 >

• Eğer kaç kaç hybrid olduğunu soruyorsan 90capta 8:1dir 100capta 9:1dir gibime geliyor. Eğer buildinin yapılandırmasını soruyorsan cleric/warlock rehberi var forumda(Bunu sorduğunu zannetmiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

Eğer kaç kaç hybrid olduğunu soruyorsan 90capta 8:1dir 100capta 9:1dir gibime geliyor. Eğer buildinin yapılandırmasını soruyorsan cleric/warlock rehberi var forumda(Bunu sorduğunu zannetmiyorum)

Kaça kaç hybird olduğunu soruyordum. 8:1 eminsin dimi charı hybirde döndürcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

quote:

Eğer kaç kaç hybrid olduğunu soruyorsan 90capta 8:1dir 100capta 9:1dir gibime geliyor. Eğer buildinin yapılandırmasını soruyorsan cleric/warlock rehberi var forumda(Bunu sorduğunu zannetmiyorum)

Kaça kaç hybird olduğunu soruyordum. 8:1 eminsin dimi charı hybirde döndürcem

Emin değilim valla 100cap için yapacaksan 9:1 yap 90caplıktır 8:1 ama bana güvenme sonra arkamdan küfredebilirsin de

• Adam charı yapmış ama oynamayı bilmiyor.Bütün debuffları basıp üstüne stun veren bir skill(stun veya freakdı sanırım kafanın üstünde kuru kafa çıkaran)vurup offeringle işi bitirecek bu iki saat uzatıyor. =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimeIce

Adam charı yapmış ama oynamayı bilmiyor.Bütün debuffları basıp üstüne stun veren bir skill(stun veya freakdı sanırım kafanın üstünde kuru kafa çıkaran)vurup offeringle işi bitirecek bu iki saat uzatıyor. =/

Offering çok tehlikeli ayrıca o durumda yapamazsın. Hp neredeyse full olması lazım.
  • dagger/clerici kesemez videoda izlediğim kadarıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adam charı yapmış ama oynamayı bilmiyor.Bütün debuffları basıp üstüne stun veren bir skill(stun veya freakdı sanırım kafanın üstünde kuru kafa çıkaran)vurup offeringle işi bitirecek bu iki saat uzatıyor. =/

Bunları Yapması Kolaymı Sanıyorsun 1 Lvl Holly Spell Bile Warlock Büyülerinde %50'ye Varan Resist Yapıtırıyorki Adamın Holly Spell Kaç Lvl Düşün Birde Bu Adam 5/1 Hybrid Warlock !
  • Bu adamla kale savaşında karşılaştık.Birebir benimle değildi muhatablığı.Yanlız bizdeki çocukların vuruşlarına aldırmadan arkadaşlarını ayağa kaldırdı durdu.Sanki hiç bir şey olamış gibi rahattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kale2

quote:

Bunları Yapması Kolaymı Sanıyorsun 1 Lvl Holly Spell Bile Warlock Büyülerinde %50'ye Varan Resist Yapıtırıyorki Adamın Holly Spell Kaç Lvl Düşün Birde Bu Adam 5/1 Hybrid Warlock !

O kadar varmıdır ben en fazla 7:1 düşer dedim 5:1 çok düşük geldi.Damageleri oldukça iyi çünkü yakından baktığımda.Benim char 50 döndürcem ona göre kesin bilgi lazım

@CrimeIce

Vallah ben adamı gözümle PvP yaparken gördüm süper kullanıyor charı.Yaptırları gayet yerinde o dediğini yapması zor Kale'nin dediği gibi.

• Bence warlock full int olmalı.

Ayrıca, o kuru kafa işareti çıkaran skill de trap'tır.
  • quote:

quote:

Offering çok tehlikeli ayrıca o durumda yapamazsın. Hp neredeyse full olması lazım.

+1907
    %95 hp ye sahip olmaz lazım
  • Konu biraz eski ama koffe'nin yapılandırmayı biliyorum. 8int:1str. Yaklaşık 1 ay önce eosdaydım ve onun uniondaydım. Konuşurlarken gözüme çarpmıştı. + L.armor giyyiyor. Colombia var oda öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xapster -- 26 Ekim 2009; 19:34:21 >
  • 2 vs 1 de şansı yok AmmuT heliostaki çarını zihan etme sana hp lazım değil warrlock rakip lerini durdurur zaten vuruşuna bak sen.. Full int ken bile kesersin milleti
  • Full int gidiyoz hala bende light dönicem ama intlere karşı biraz dhaa zayıflıcam o korkutuyor beni
  • int git Light Armour giy kasarken faydası olur ama Cleric FF olması lazım o zor olur bitek.

İntler sana vurana kadar :D
  • Aman İnt gitmeyin. Bir kaç warlock int biliyorum eosda. Adam 100 lvl Full int. Elinde +9 ama ne fayda. Görüyorsunz adam bildiğin tank warlock. Sette önemli tabi.
  • Sağlam gibi duruyor. Başkasının ellerinde kim bilir ne yapar görmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.