Şimdi Ara

Köfteci Yusuf Ana Konu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
36
Favori
78.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kıymalar hakketen çok sinirliı yenmicek seviyede yusufuds boşama zamanı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde çift köfteli hamburger aldım, nolmuş böyle köfteler çekmişmi neredeyse misket kadar küçülmüş bi dahada almam önceden çok güzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, adı domuz eti skandalına karışan Köfteci Yusuf'un Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu'ndan 40 tonluk uygun fiyatla et alımı gerçekleştirdiğini iddia etti. Adem, söz konusu uygulamanın başka hiçbir şirkete sunulmamasına da tepki gösterdi. "

https://www.sondakika.com/politika/haber-chp-den-olay-iddia-kofteci-yusuf-et-ve-sut-18209700/

doviz.com
    CHP’den Köfteci Yusuf ile ilgili Et ve Süt Kurumu'na sert eleştiriler
    https://haber.doviz.com/gundem-haberleri/chp-den-kofteci-yusuf-ile-ilgili-et-ve-sut-kurumu-na-sert-elestiriler/757822

• Migros yemekte 150 tl indirim kuponu var

• Köfteci yusuf dana sosis almıştım.Yerken pek et tadı gelmiyor,beğenmedim.Birdaha almam...Kg 400 civarıydı.

• ürünlerinin kalitesi rezalet eskiden boyle değildi en güzel doneri idi o bile eskisinden eser yok kıyma aldım o da inanılmaz yağlı idi artık almıyorum

• İş yerine hamburger köftelerinden sipariş veriyoduk eskiden çok lezzetliydi. Maaliyet azaltmak için tadını mı değiştirdiler naptılar artık kötü.

• bedavaya verseler alınmaz tüm ürünleri nedir neyin nesidir bilinmiyor. z

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim anlamadığım insan bu kadar skandaldan sonra kendini düzeltir, milletin desteğini boşa çıkarmaz,ama geçen köfte aldım çiğ ürün.. Leş gibi arkadaş ne yaptınız böyle, rezil ettiniz işleri.. Dahada alınmaz..

• getir’de “HIZLI100” kodu var, getirme ücretide yok.
    Sucuk 340 liraya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 27 Ocak 2025; 20:6:57 >
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt
    550 lira iken Yusuf'un sucuğunu almıştım hocam ve ciddi manâda rezalet çıkmıştı. Kedilere verdim en sonunda kaba koyup. Sizin yazdığınız fiyata istinaden beklentiyi düşük tutmak adına isteyenler deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ocak 2025; 20:44:9 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hellimli olanı aldık 1-2 kez daha önce, begenmiştik.
    diğerleri hakkında fikrim yok.

• Guzelyali kullanıcısına yanıt

Migros yemekte bir aydır 290dan satıyor zaten ben acılı parmak sucuğu kullanıyorum gayet de memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 27 Ocak 2025; 22:14:28 >
  • Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt
    bizim burada migros yemekte köfteci yusuf yok maalesef.
    getir ve trendyol yemek’te varlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

bizim burada migros yemekte köfteci yusuf yok maalesef.
    getir ve trendyol yemek’te varlar.

Herkes yemek platformlarından sipariş verdiği için fiyatları arttırmışlar artık indirimli ürünler sadece kendi uygulamasında, diğer firmalarda yüksek fiyat...

Zaten kalitesi azalmıştı buda son çivi oldu eski sisteme dönülmedikçe sipariş vermeyeceğim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Şubat 2025; 13:1:4 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    hem kalitesiz hemde aşırı pahalı olmuş forumda tercih eden olmayacak zaten.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.