Neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Dışarıdan yada paketli yemeye karar verdiğinizde zaten bazı riskleri kabul ediyorsunuz demektir, hiçbir şey olmasa bile bir insan yılda 250Gramdan fazla böcek parçası yiyor, fabrikasyon ürünlere karıştıkları için, bunu bir araştırmada öğrenmiştim. Köfteci Yusuf ne yapmıştır bilemem ama dünyada öyle kötü niyetli insanlar var ki, bozuk ürünleri bile soslayıp yediriyorlar, tedarik edilen yerler de domuz eti karıştırıyor olabilir, bunu gerçekten firma da bilmiyor olabilir farazi konuşuyorum. Ama bu konulara hassasiyeti olan insanları etkiliyor bu bir gerçek, o çok ünlü boykot markaları çok mu temiz bunu da sormak lazım, ya gerçekten Köfteci Yusuf ucuza hizmet yaptığı ve pazardan hatırı sayılır pay aldığı için birilerini kızdırdı ya da denedim sistemleri kötü bu durum oldu, üçüncü seçenek de bilinçli olarak yaptı ki ben buna inanmak istemiyorum, Müslüman Türk milletine bile isteye domuz eti yedirmek çok büyük kötülük olur, ayrıca domuz eti pahalıdır bildiğim kadarıyla, yani birinin koyun, sığır yerine bilerek domuz eti satması saçma olur gibime geliyor, olay tam bir muamma yani. Mantık çerçevesinde konuşuyorum, Köfteci Yusuf kimdir, eti nerden alır vs., olay münferit bir olay mıdır, gerçek midir değil midir bilemem. Ha bir de işin siyasi boyutu var: Mevcut yönetime galiz küfürler edip, muhalefeti sütten çıkma akkaşık olarak görüyor birileri, yıllardır "yeterki gelsinler" diye her yolu denediler, her dolabı çevirdiler, ülkenin bu tablosunda en büyük pay sahiplerinden biri de bunlar, çete mete vs. ıvır zıvır, HEPSİ tırı vırı, al birini vur ötekine, mevcut siyasi tabloya bakınca gelen gideni aratırdan başka bir şey diyemiyorum, bu coğrafyada 3. dünya savaşı başlamışken, Türkiye'nin bastırılması için her yol deneniyor özellikle iç cephede, "Dayyıp gitsin düzeleceeeğ" diye bir ezber var, halk kendini kurtarmadıkça, düzeltmedikçe hiçbir siyasi düzeltemez ve ben bu halkın savaş / deprem vs. yaşamadan kendini düzelteceğini artık sanmıyorum, akşam haberlerini izlemek yeterli bunun için. |
Köfteci Yusuf Ana Konu (33. sayfa)
-
-
instagramAfyon Ece Sucukları on Instagram: "5.YILIMIZA ÖZEL İYİ Kİ BİZİMLESİNİZ !!!!AFYON ECE SUCUKLARINDA SİZE ÖZEL DEV KAMPANYA KG 169 TL !!!! KALİTEYİ UCUZA ALMANIN TEK ADRESİ . İADE GARANTİLİ, ADRESE TESLİM .HEMEN SİPARİŞ OLUŞTURMAK İÇİN 0 272 201 07 80"https://www.instagram.com/reel/DAsmyBkJ0KL/?igsh=MWJ2ZWprZDBpZDEzaA==
Buyurun
Denetim denetim
Buyurun hocam
169 TL sucuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Buzluğundaki etleri yemeyeceksen bana ver ben yerim. Aynen bu kafayla devam edin. Sayenizde dışarıda yemek yemek lüks oldu daha da lüks olacak. Anlamadığınız nokta şu, Köfteci Yusuf ucuz değil, diğerleri pahalı. Yeme içme sektöründeki esnaf kafasına göre fiyat belirliyor ve kimse karışmıyor. Türkiye'de enflasyondan en az etkilenen esnaf yeme içme sektöründe ki esnaf. Yeme içme sektöründe ki esnaf kafasına göre fiyat artışı yapıyor. Köfteci Yusuf ve Ekrem Coşkun bu vicdansızlığı, bu kan emiciliği yapmadığı için kötü ürün satıyormuş gibi algı oluşuyor. Halbu ki, diğerlerinin pahalı sattığının farkına vardığınızda aydınlanma yaşayacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etin kilosu 100 tl ye geliyor marketler 600 e mekanlar pişmişi 1000-2000 arası satıyor. Bunlara fazla para ödeyense kendini ‘özel’ hissediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alıpta deneyen var mı?
Ekleme: https://www.facebook.com/secilsucuklari
yorumları okuduuka alası geliyor insanın. Girmesem iyi idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 26 Ekim 2024; 15:8:40 > -
Bir sürü yorum var
Geneli memnuniyeti dile getirmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende anlamadım. Yani et o fiyata imkansız. Acaba bunlara denetim var mı? Varsa olumsuz olumlu bilmek istiyor insan. Kelle eti falan olabilir. Ama oda zor. Tavuk olabilir. Daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum.
Ekleme: Bir tanede yok. Bir sürü firma var.
https://www.facebook.com/ecesucuklari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 26 Ekim 2024; 15:20:46 >
-
Hocam işlerin nasıl yürüdüğünü tmm anlamak isteyen
Narcos dizisini izlesin derim
Ne alakası var diyenler izlemesin
Onlara yapacak bir şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SEPETTE100 kodu ile yemeksepetinden 100 tl ucuza yiyebilirsiniz.
-
"Türkiye'de enflasyondan en az etkilenen esnaf yeme içme sektöründe ki esnaf" Bu düşüncenin dayanağı nedir hocam?
Malzeme, işçilik, abonelik, kira, lojistik bunlara zam gelmedi de bizim mi haberimiz yok?
Türkiyede her sektörde olduğu gibi bu sektörde de muazzam artışlar var. Ama en az enflasyon bu sektörde demek de doğru değil.
Sadece biz 30 liraya döner yediğimiz günleri hatırladığımız için, şimdi 250-300-TL'ler fazla geliyor gözümüze. En sıklıkla da gıda sektöründeki artışlar dikkat çekiyor, çünkü hepimiz günde 2-4 arası öğün tüketiyoruz, haliyle fiyatlar daha çok göze çarpıyor.
Bence daha büyük ve temel bir sorun var, devletin kontrol etmediği, bir türlü üstüne gitmediği.
Yemek sektöründe komisyonculuk yapan getir-yemeksepeti-trendyol gibi firmalara acilen rekabeti ihlal ettikleri için işlem yapılmalı. Çünkü 300 liralık dönerin neredeyse 60-70 lirasını komisyon adı altında alıyorlar. Bu durum da sektöre yansıyor.
E-Ticarette de durum aynı, 100 birim malın %25'ine yakını aracı komisyoncuya gidiyor, haliyle biz kazıklanıyoruz.
Devlet bu işe nedense bir el atmadı, hakim durumu kötüye kullanan, rekabet ortamını yok eden, tüketiciyi olumsuz olarak etkileyen bu unsurlarla mücadele etmiyorlar. Çünkü sermaye seviciler.
-
devlet dediğiniz, şu an için sistemi işleten hükümet ise, gerçek enflasyonun yarısını resmi enf. diye açıklıyorlar. bir şeyleri düzeltecek olan bunun düzeltse, 300 liralık döner kimseyi o kadar rahatsız etmez. geliri gerçek enflasyon kadar artmış olur çünkü. velhasıl, sıkıntı baştan zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 29 Ekim 2024; 17:36:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enflasyon oranından ziyade, reel artışları yaratan bir çok durum var. En temel durumu da yazdım. Bunun üstüne gidilse ve asgari-azami komisyonlar sektöre göre belirlense, inan fiyatlar bir nebze olsa bile geri çekilir.
Ancak sermayeye mahkum ve kanalize olmuş bir güruhtan, küçükleri dövmekten başka bir şey beklememek de gerekiyor.
-
Köfteci yusuf ucuz değil YEREL restaurant'lar pahalı" bu söze sonuna kadar katılıyorum. Köfteci yusuf ve benzeri zincir yeme-içme yerleri sayesinde bir nebze yerel esnafın gazabından korunuyoruz. İnanın bana köfteci yusuftaki en kötü ürün olduğu söylenen "köfte" bile ülkede ki bir çok fast-food ve restaurant da satılan köftelerden iyidir.
Şehirlerarası dinlenme yerlerindeki olaya hiç girmiyorum. Köfteci yusuf olmasa insanlar o dinlenme tesislerinde resmen soyuluyorlar.
-
bi gavurmalı kaşarlı tost + 1 çay + az et suyu(bas limonu) + soğansız lahanası bol salata + az ekmek kadayıfı kaymaklı fıstıklı +su
+ 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay + 1 çay
220 tl
-
gerçek enflasyon en az %150 bunu herkes biliyor ve yaşıyor iliklerine kadar
-
Yusuf pişmiş köftesini kg olarak 900 liraya satıyor hocam. Gayet pahalı değil mi? Çiğ olarak kilosu 390 lira olan köfte pişince kaybettiği ağırlığı ve pişirme maliyetini koysan yine çok çok yüksek. Yusuf böyleyse diğer mekanların zıvanadan çıktığını görmek şaşırtmadı, o konuda haklısınız. Tabii fiyatların kontrolden çıkmasının baş sorumluları belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ekim 2024; 17:19:42 >
Şı an köftesi ne durumda acaba ,domuzsuzlar geldi mi😁
-
Domuzlu olanları bizim halk ilk 1 haftada tüketti. Domuzsuz olanlar çoktan gelmiştir 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş notuna domuzsuz olandan yazayım o zaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X