|
Köfteci Yusuf Ana Konu (6. sayfa)
-
-
Yemeksepetinde 250 tlye 100 tl indirim var MASTER koduyla.
Ödeme mastercard banka kartıyla yapılmalı.
Buraya da yazayım dedim. Ordan alırsanız daha da ucuza gelir.
-
Adı köfteci olan bir işletme, nasıl bu kadar kötü köfte yapıyor, hayret bir vaka. Sadece kıymayı hiçbir şey katmadan pişir, çok çok daha lezzetli olur. Demekki hile hurda. Türkiye de köfte, sucuk gibi karışımlar yenmez. Döneri de hep sinir minir. Gidersem kuzu söylüyorum. Gerisi yalan dolan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 5 Aralık 2023; 22:52:47 > -
480 TL/kg
İçinde karmin yoksa fiyat iyi gibi.
-
Hocam merhaba, İçerik olarak maddeleri bilmiyorum ama mağazasından taze kestirerek alıyorum. 2 yaşında ki oğlumun yumurtasında falan kullanıyoruz. Arada birde hanım mutfak yemekleri/işlerinde kullanıyor. Bana göre biraz fazla tuzlu ama genel olarak bence başarılı. -
Bir kere almıştım da, çok tuzluydu. Sadece tuz tadı geliyordu. Yemeklerde kullanarak zor bitirmiştim. Ucuz etin suyu. Aslında pastırmayi yılda bir kere mesela Hayrullah tan alcan, ne bileyim, baklava, yılda bir kere baklava Antep'ten koçak mesela. Yediğine değecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: JumaruuBir kere almıştım da, çok tuzluydu. Sadece tuz tadı geliyordu. Yemeklerde kullanarak zor bitirmiştim. Ucuz etin suyu. Aslında pastırmayi yılda bir kere mesela Hayrullah tan alcan, ne bileyim, baklava, yılda bir kere baklava Antep'ten koçak mesela. Yediğine değecek
-
Bir kere yedik daha da yemeyiz hazır köfte harcı gibi bir tadı var. Kıymayı bir şey katmadan pişirince onun adı Sivas köfte oluyor o başka bir dünya da klasik evde bol ekmekli anne köftesi bile bundan bin kat iyidir. Bir de dönerini deneyelim dedik yediğimiz en sert dönerdi. Döner tadı vardı ama fiyatının uygunluğu dışında çok bir artısı yok .
-
3️⃣2️⃣0️⃣ olmuş.
Çok şükür bugünde bayraklar inmedi. -
Kuşbaşı 310 idi almadık 370 olmuş :( -
verilmez artık o paralar köfteci yusufa.
Fiyat performans olmaktan cıktı.
gidin marketten hatta careefurdan kampanya ile birlikte 300₺ alın daha iyi. -
-
Kuyruk yağı yerine iç yağı kullanıyor diye biliyorum. -
O kötü kokulu, leş gibi köftesini zor satar artık o paraya -
Yemeksepeti mahalle köfteci yusuf mağazasında 250/50 TL indirim mevcut.Ek indirim kuponu varsa birleşiyor.Fermente baton sucuk aldım,bir miktar uyguna geliyor.
-
1 aydır köfte indirimini uzatıyorlar sanırım üretim fazlası var, sucuk indirimi gelebilir bitince.
-
Dana kuşbaşı gelse keşke -
kavurma deneyen var mı?
-
Hocam yumurtalı kavurması var ondan çok yedim köfte yemektense onu tercih ediyorum
Günün her saatinde var
problem yok
Ben Yusuf ürünlerine güveniyorum
Fiyatına göre iyi -
ben eksik sormuşum :)
kendim alıp evde yemek için sordum aslında
kofteciyusuf.comDana Kavurma - Hesaplı Kasap - Köfteci Yusufhttps://kofteciyusuf.com/dana-kavurma-cig.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 15 Ocak 2024; 11:32:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X