Şimdi Ara

Kog'Maw önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle adc oynuyorum yani mainim diyebilirim ve neredeyse tümüyle sıkıntı çekmeden oynayabiliyorum yalnız bu Kog'maw ile lane safhasını bir türlü zorlanmadan atlatamıyorum. Laneden 1-4 falan bile çıksam tflerde pozisyon bilgimden dolayı toparlıyorum fakat lane safhasında nasıl kullanmak gerek ve uyumlu olduğu supportlar hangileridir yazarsanız sevinirim.

Birde doğrudan bir kaçış mekaniği olmayışını nasıl kapatıyorsunuz Thresh, Karma vs. gibi supportlar geldi aklıma ama henüz bunları denemedim.

• Şu an Tristana ile beraber neredeyse en iyi lane bully ADC lerden biri Kog'Maw. Kaçış mekaniği yok evet ama E yi doğru bir şekilde kullanırsan en azından bir şansın oluyor. All-in/Poker supportlardan ziyade sustain i olan supportlar varken oynamanı tavsiye ederim. Özellikle Nami ile çok iyi bir sinerjisi var. Nami E verdiğinde W ile çok rahat tradeden karlı çıkabilirsin. Ayrıca lane sırasında Triforce rushlandığı ve lifesteal alınmadığı için Naminin sağladığı sustain çok işe yarıyor. Engage/Disengage için de çok yardımcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 7 Ağustos 2014; 14:31:28 >
  • İlk item phage çık sonra trinitye tamamla onu, damage'ın acayip fazla oluyor ve mana,hp vs. her türlü derdine deva oluyor. Lanede baya op kog.
  • Arctic Cat kullanıcısına yanıt
    Lane bully olduğunu düşünmüyordum daha çok mid ve latede iş yapıyor izlenimi vardı bende, demek ki daha alışmama var :)
    Yorum için teşekkürler birde henüz duomla deneme fırsatım olmadı, namiyle uyumlu olmasına sevindim bu yüzden. Daha ziyade morgana ile olan uyumundan bahsediliyordu öyle denemiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.