Şimdi Ara

Koineks Olayının Aslı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben dün binance e 5 ltc yolladım, sorunsuz geçti hesabıma.ama az önce kaçmışlar dolandırıcı filan yazılmış.aslı nedir durumun.halen bir miktar param var içerde.Telefonla arıyorum, yoğunluk nedeniyle sadece mesajlara cevap veriyoruz diyor telesekreter.sakatamı geldik?

• nerede yazılmış ?

dogem vardı sadece, onu da az önce çektim 5 dk da aktardı poloya. sıkıntı görünmüyor sitede.

uzun vadede hiçbir borsa güven vermiyor, hele de yerli olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Aralık 2017; 13:4:27 >
  • Böyle durumlarda firmalardan açıklama yapılmaması gerçekten çok can sıkıcı bir durum, konuyu takipteyim.
  • Ben bu gece 2 buçukta binance a ltc ve dash talimatı verdim. Ltc hesaba geçti dash geçmedi... dolandırıcı olsa ltc yi göndermezdi diye düşünüyorum....

Ama dukkani kapatip gitti iddalarına düzgün bir cevap verilmemesi gerçekten can sıkıcı...

Bu arada dogeyi de poloya aktaracaktim ama son günlerdr orada da sıkıntı varmış poloya da dolandırıcı diyorlar.... Napacaz bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk borsalara hiç güvenim yok.
    her ne kadar çok büyük paralarla oynamıyor olsam da pek tutmamayı tercih ediyorum.
  • Dash da geldi. Bence dolandırıcılık yok ama sistemi tam oturtamamışlar. Eski yavaşlığı gitti sitenin gayet hızlı çalışıyor ama bunun yaşadığımız sıkıntıları düzelterek aşıldığını zannetmiyorum galiba sitedeki yoğunluğun azalmasına bağlı bu durum...
  • Bugün para aktardık ve işlem yaptım. Dün de para çekme işlemi yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu parçanın adı nedir?
    7 ay önce açıldı
    Bunun ismi nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Türk borsalara hiç güvenim yok.
    her ne kadar çok büyük paralarla oynamıyor olsam da pek tutmamayı tercih ediyorum.

Hiçbiri güvenli değil ama Çin, Rus ve ABD menşeili borsalar Türk'lerden de güvensiz emin ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en beteri bitturk idi
  • Merhaba.
    Koineks.com'da ki hesabıma bugün 5.000 Lira gönderdim. Bununla Litecoin alıp başka bir borsaya göndermek için transfer et butonuna tıkladığımda ''hesabınız durdurulmuş, lütfen bizimle iletişime geçiniz'' uyarısı aldım. Lakin telefonla aradığımda yoğunluktan ötürü destek mail adresine yönlendiriyor. Mail attım cevap olarak ilgili birime ilettik diye bir dönüş oldu.
    Şu an mağdurum.Umarım çözülür,umarım dolandırıcılık olayı değildir !!!!
    Moralim alt üst oldu :(
  • binance referanshttps://www.binance.com/?ref=13271929 ile üye olursanız kazanmanız için tamamen ücretsiz şekilde yardımcı olabilirim. Uzun süredir bu işin içindeyim pm atmanız yeterlidir beraber kazanalım.
  • An itibari ile problemim hala çözüm bekliyor !

İşin en eğreti yanı ise telefonla iletişim kurulamaması..

Sadece desteğe mail atabiliyoruz..

Dünden beri sinirlerim alt üst oldu !

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

An itibari ile problemim hala çözüm bekliyor !

İşin en eğreti yanı ise telefonla iletişim kurulamaması..

Sadece desteğe mail atabiliyoruz..

Dünden beri sinirlerim alt üst oldu !

sonuçlanınca haber verin.türk borsaları iyice zıvanadan çıktı
  • An itibari ile 2 gün doldu.

Hiçbir olumlu gelişme yok.

En son bu sabah şöyle bir mesaj attım;

"Hayırlı sabahlar&cumalar.

Hesabımın geçicici durdurulması hatasının" üzerinden 2 gün geçti ve hala bir gelişme yok! Bugün mesai bitimine kadar ya sorunumun çözülmesini,çözülemiyorsa da göndermiş olduğum paramın hesabıma iadesini bilgilerinize arz eder,

İyi mesailer dilerim."

Gelen cevap ;

"Merhabalar,

Hayırlı cumalar Mahmut Bey, konuya istinaden teknik ekibimiz yoğun şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Sorunun asgari sürede çözümlenmesi açısından ben yeni bir kayıt oluşturuyorum. Hesabınız durdurulsa dahi paranız Koineks'te kaybolmaz efendim, lütfen müsterih olunuz. Destek ekibimiz ve teknik ekibimiz daima hizmetinizde. Yaşanan aksaklıktan ötürü özür dilerim.

Anlayışınız için teşekkürler."

Laf çok, icraat yok !!!

• Yeni bir gün daha ve hiçbir gelişme yok 😤

• quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Türk borsalara hiç güvenim yok.

Türk borsalarından bilgi alıp btc çalanlar oldu hocam. Yaklaşık 100 btc kadar olduğunu okudum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.