Bildirim
Kojima ve Cliffy B 'MGS4' Videosun'da Buluştu...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ahaha,bizim kojimaya bak hele
Teşekkürler videoyu bizlerle buluşturduğun için -
Nedemek lafı mı olur paylaşmak güzeldir -
bu adama helal olsun ya oyun dunyasına bır basyapıt kazandırdı...nasıl olur ya ne hayal gucu ve zeka var bu adamda.. -
Yalnız bu ikiliyi aynı kare içinde görmek? Ne oluyoz lan? Burdan milyonlarca anlam çıkarırım ben... -
Bu herifler meşhur zaten. Deli gibi oyun cosplayleri yapıyorlar.
Hatta bir tanesinde Mario cosplayi ile Shigeru Miyamoto'yu (Kojima MGS için ne ifade ediyorsa , Miyamoto da Mario ve Legend of Zelda serisi için de aynı şeyi ifade eder) oynatmışlardı. Çok geyikti o da -
video iyiymiş, saol paylaştığın için. -
paylasım super elıne saglık
edit : aslında mega64 adında bı baslık acabılırız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 10 Nisan 2009; 0:19:17 > -
cok guzel ya en karizma oyun yapimcilari -
Adamlara bakya ne matrak işler yapıyolar kojima'san ve GoW yapımcısıda ayrı bi karizma olmuş paylaşım için teşekkür -
Birşey değil dostlar -
ben niye göremiyorum videoyu? -
quote:
Orjinalden alıntı: ahaotex
ben niye göremiyorum videoyu?
www.ktunnel.com a gir orda aşağıdaki boşluğa
"http://www.youtube.com/watch?v=P2ZFA4me4iw&eurl=http://forum.donanimhaber.com/m_30948136/tm.htm&feature=player_embedded" yapıştır
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- playstation ea hesabı değiştirme
- gta 5 görev gelmiyor
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- hitman absolution türkçe yama
- efootball türkçe spiker
- it takes two 2 çıkacak mı
- direksiyon seti
- the last of us part 3
- witcher 1 remake
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X