Şimdi Ara

Kokmuş Etler Çamaşır Suyuyla Yıkanıp Satılıyor (Döner Yemeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Türkiyede Kokmuş Etler Çamaşır Suyuyla Yıkanıp Satılıyor (Döner Yemeyin)

ÇAMAŞIR SULU DÖNER SATIYORLAR

Döner Federasyonu Başkanı Mehmet Mercan, dönerdeki hileyi ortaya çıkardı. Kokmuş etlerin 6-7 TL'den aldığını belirten Mercan, "Çamaşır suyuyla yıkayıp döner yapıyorlar. Merdiven altı işletmelere satıyorlar." şeklinde konuştu.
    Bakteri üreten kokmuş etleri 6-7 TL'ye alıyorlar. Çamaşır suyuyla yıkayıp döner yapıyorlar. Merdiven altı işletmelere satıyorlar. Sabun sanayisinde kullanılan hayvansal yağları da dönere katıyorlar. Özellikle tavuktan yapılana dikkat edin. Zehir saçıyor.

Kokmuş Etler Çamaşır Suyuyla Yıkanıp Satılıyor (Döner Yemeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Ocak 2020; 21:24:58 >

• Firma isimleri de verseymiş ya
  • gece geç saatlere kadar döner dürüm satan yerler yapıyor bunu genelde...sirke ile yıkanıyor diye duydum ben.çamaşır suyu da olabilir..başka ilaçlı su da olabilir..herşey beklenir bunlardan..sahte rakı satıp milleti öldürenler varsa bu ülkede gerisini düşünün artık

..gece 10 gibi tavuk dürüm yemiştim bundan 4 sene önce...sabah bi uyandım pert.daha da sürmüyorum ağzıma tavuk

tavuk tantuni de zehirliyor.bizim arkadaş akşam 7 de tavuk tantuni yedi ertesi güne pert.

çok rezil bişey ..en güzeli yemeyin abi.serum falan da çare etmiyor..bulantı kesici hap ile durulmuştu benim mide..5 dk da bi sürekli öğürtü geliyordu...

TAVUK YEMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 25 Ocak 2020; 5:5:17 >
  • Canan hanım tavuk yemeyin deyince de millet kızıyor, al işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşın burada tavuktan arta kalanları yem fabrikalarına gönderip,yem halina getirilmesi yazması
    canan karatayın tavuku tavuk olmaktan çıkması demesi
    firmaların ifşasının ardından yumurta hariç tavuk döner tavuk et bilmem ne yemeyi bıraktım. dışardan mümkün oldupunca yemiyorum. hayrına yapmıyor şahıs malzemeden kaliteden çalıp para kazanmak adına türlü oyunlara girişiyorlar. gitsin youtubedaki çakma adana gurmeleri yesin zaten ilk onlar ölecek.
  • Dün Ekrem Coşkun dönerin önünden geçiyordum. Durdum biraz seyrettim. Etler su içinde yüzüyor. Neredeyse ezilmiş, çürümüş gibi, etten başka herşeye benziyor. Bir de bu kurumsal olanı. Diğerlerini düşünemiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belalarını versin yaparlar abi şaşırmam para için insan herşeyi yapar. İnsan değil yaratık bunlar

• Bu açıklamayı yapan neden yapmış. Bir araştırın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce insanımızın kendi vatandaşına saygısı yok.

(Yeni bir şey değil, eskidrn de böyleydi)

Avrupa'da falan da dönercilik yapıyorlar... Hadi sıkıysa orada da hile yapsınlar!

• otodr O kullanıcısına yanıt
    Forumdakiler övmüştü Adana’da gittim ekrem coşkun’a. 2 adet yarım söyledim 1 rane zor bitirdim yağ içinde yüzüyor idi çöpe attım aşırı yağlı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her zaman Franchising firmadan yerim. At hırsızlarına para kaptırmayın.
  • Bu ülkede küçük bir bahçede yetiştirip kendin yiyecen arkadaş başka türlü yüzde yüz ömrünü kısaltacak şeyler sürülecek önüne. Gerçi tohumu bile ithal ediyoruz galiba artık yapacak bir şey yok dünyaya bi gök taşı falan çarpsa da bari rahatlasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Code

İlk önce insanımızın kendi vatandaşına saygısı yok.

(Yeni bir şey değil, eskidrn de böyleydi)

Avrupa'da falan da dönercilik yapıyorlar... Hadi sıkıysa orada da hile yapsınlar!
    döner yiyeceksen avrupada yiyeceksin...hem sağlıklı hem temiz..devlet sıkı denetlediği için oradaki türk esnaf burdaki çakallıkları yapamz

bak mesela isveçte bol sosu olan ekstra malzemeleri olan bir et döneri 50 krona yiyorsun
    ülkede normal bir kasiyerin saatlik ücreti 120 kron 8 saat olsa 960 kron.yani 1 günde kazandığın paranın %5 ile bu et döneri yiyorsun

bu ayardaki bir et döneri burada yesen ne kadar tutar düşün.nerdeyse asgari ücretli birinin 1 günlük kazancının %40 ına yakın bir miktar.

aradaki alım gücü farkı 10 kata yakın..temiz ve sağlıklı olması da cabası

iskandinav ülkeleri batiyeeeaah avrupa bizi gısganiyeeeah

kaynak:

www.milatgazetesi.com
    İsveç'te asgari ücret ne kadar? İsveç oturum izni nasıl alınır? - Trend
    https://www.milatgazetesi.com/trend/isvecte-asgari-ucret-ne-kadar-isvec-oturum-izni-nasil-alinir/haber-214387

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 25 Ocak 2020; 18:49:0 >

• Bencede ucuz dönerlerden yemeyin. Elinde kalanları çöpe atmıyorlar saklayıp tekrar satıyorlar.

• Çamaşır suyu değil de amanyok ile yıkanıyor olmasın? Food inc belgeseli geldi aklıma orda deniliyordu

36.dakikadan itibaren amanyak yıkama tesisini gösteriyor

• halkın ucuza döner yemesini engellemek isteyen lobilerin yeni haberi. alıştılar tabi 100 gr dönere 30 lira istemeye ekrem coşkun çıkınca kuduruyor hepsi
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Devletin denetlemesine gerek yok.

Bizim yalaka Türkler anca soydaşlarını kazıklar. Elin gavuruna en kaliteli etlerden hazırlıyorlardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: otodr

Dün Ekrem Coşkun dönerin önünden geçiyordum. Durdum biraz seyrettim. Etler su içinde yüzüyor. Neredeyse ezilmiş, çürümüş gibi, etten başka herşeye benziyor. Bir de bu kurumsal olanı. Diğerlerini düşünemiyorum bile.
    Bir et su içindeyse kesinlikle o et kokmuştur çamaşır suyu, ilaç veya sirkeyle yıkanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Ocak 2020; 21:7:40 >
  • Diyarbakırda okul kenarlarında dönerlerin çoğu o şekildedir.Tatihi geçmiş tavuklarla yapılıyor.

• Emrah_d kullanıcısına yanıt
    Verirseler yandaşların işi bozulacak kolay mı isim vermek?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.