Şimdi Ara

Kokmuş Etler Çamaşır Suyuyla Yıkanıp Satılıyor (Döner Yemeyin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İçiniz ve niyetiniz bozuk sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemeyin kardeşim yemeyin döner yemeyince ölmüyoruz ben belkide 1 yıldır yemiyorum bir yerim eksilmedi..Çok mu canınız çekti paranızı ayarlayıp sağlam bilinen mekanlara gidin onun dışında hele ki sokaktan tavuk döner vs bildiğin rus ruleti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Yemeyin kardeşim yemeyin döner yemeyince ölmüyoruz ben belkide 1 yıldır yemiyorum bir yerim eksilmedi..Çok mu canınız çekti paranızı ayarlayıp sağlam bilinen mekanlara gidin onun dışında hele ki sokaktan tavuk döner vs bildiğin rus ruleti
    harbiden tavuk yemek bildiğin rus ruleti gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Bir et su içindeyse kesinlikle o et kokmuştur çamaşır suyu, ilaç veya sirkeyle yıkanmıştır

Alıntıları Göster
    Adamlar etleri Namet ve Danetten tedarik ettiklerini açıklamışlardı en son bu markanın her markette ürünleri var tam olarak hangi kanıta göre çamaşır suyu ve ilaç diyebiliyorsun hocam merak ettim açıklarsan
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Ekrem Coşkun Döner yetkilileri bu mesajı görse, ciddi bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.celik -- 26 Ocak 2020; 21:6:53 >
  • Bu haber yalanladı ? Hala edit gelmemiş...

• Tavuk yiyen o ucuz
    --------
    ET çamaşır suyu ile yıkanmaz

ATMA KAFADAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: CGUzmani

Bu açıklamayı yapan neden yapmış. Bir araştırın
    Ohh be sonunda aklı başında sorgulayan biri çıkmış.

Lafı uzatmadan şahsen madem böyle ağır bir suçlamada bulunuyorlar bunu görüntülü olarak baskın yapıldığında insanlara kimin yaptığını göstererek yani kanıtlayarak sunmaları gerekir.

Genel olarak bir konuda hile yapanlar var demek kimseyi hiç birşeye inandırmaması gerekir.

Gözümle görmediğim hiç birşeye inanmam şahsen.

Ayrıca en dürüst ve en kaliteli şekilde bile üretilmiş tavuk döneri dahi olsa tavuğun kendisi hormonlu tavuk zaten yani en kaliteli en pahalısı bile sağlıklı değil.

Son olarak dönerde açık gaz sistemi kanserojendir arkadaşlar. Gaz partikülleri ete yapışır ve kanser tehlikesi taşır. Sağlıklı olan pişirme yöntemi odun ateşi, önü kırmızı cam ile kapatılmış doğalgazlı sistem ve elektrikli sistemdir. Önü açık gazlı sistem daha hızlı pişirir tasarruf sağlar ama sağlık açısından tehlikeli işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbreaker -- 8 Şubat 2020; 21:54:5 >

• nightbreaker N kullanıcısına yanıt
    Daha Neler Çıkacak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.