Şimdi Ara

KOKOREÇ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  KOKOREÇ.

KOKOREÇ.

KOKOREÇ.

• KOKUSU FELAN SÜPER GÖRÜNÜŞÜDE GÜZEL AMA ßİ YİYEMEDİM YAF
  • Bir ömre bedel
  • bir gece cozutup seyyardaki tüm kokoreçi 70 kağıda aldık Böyle bir nimet olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 2 Haziran 2008; 14:09:08 >
  • iyi pişiremiyo bazıları plastik gibi oluyo ama güzel pişirince çok güzel olur tadı.
  • ben batıkente oturuyorum inönümahllesi ile ugurmucunu ayırdıgı bi cedde var rijiv gandi orda şengül büfü var onun karşısına mehmet abi geliyi tezgahıyla birlikte yarım 5 ytl tüm 10 ytl ben her gittigimde tüm ekmek yerim kardeşimde tüm ekmek yer okar çok alış veriş yaptık ki adamın tel nosu var gitmeden arıyoz adam hazır ediyo bazen para olmuyo veresiye yapıyo Yukarda Allah var adam süper yapıyo
  • kokorec güzeldir ye ye çekinme bişey yok içinde ama bende midye yiyemem mesala
  • ßu YORUMLARDAN sONRA aŞırı merak ettim yaf ßaßama söledim kokoreç alıcam dedi öle heryerden alınmaz TAKSİM den alınır kokoreç dedi
    @smyrna17
    Midye yiyemezmisin offf harika ßişey o hep alırım.Midye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CraydoN.jpg -- 2 Haziran 2008; 14:13:37 >
  • kokoreçin tadı ayrıdır ve yaşanılmazdır... bizim iğdaş civarlarında bir tane kokoreçci var uğur kokoreç olarak geçiyor adı orada bir ekmek yemeden duramıyorum bir de ayranı içtinmiydi oohhh...
    seyyarlar pek güzel olmuyor bazıları pişiremiyorlar birde yetmiyormuş gibi pahalı satıyorlar bazıları iyi yapıyor değişiyor kişiden kişiye..
  • Manyak bişi mutlaka ye... ayrıca bazılarının dediğine kulak asma yok bağırsakmış yok pismiş falan adam gibi bi yerde yersen bunlarıo düşünmezsin bile yedikçe yiyesin gellir.... kim ölmüş kokoreçten... tadını çıkar bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

quote:

Orjinalden alıntı: **engineer09**

quote:

A.O.Ç de yemek lazım yalnız tüm ekmek yemeyin mide bozulur

Hocam aoç de ne kadardı tüm kokoreç?

ben yarım alırım 7.5 ytl

ama ordaki ortam zaten o ücreti hak ediyor.Yoksa bizim burda 8 liraya tüm ekmek var...

• quote:

quote:

quote:

ben yarım alırım 7.5 ytl

oha

• quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

quote:

quote:

ben yarım alırım 7.5 ytl

oha

ben yazıcaktım. ayıp olmasın diye ellemedim

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Manyak bişi mutlaka ye... ayrıca bazılarının dediğine kulak asma yok bağırsakmış yok pismiş falan adam gibi bi yerde yersen bunlarıo düşünmezsin bile yedikçe yiyesin gellir.... kim ölmüş kokoreçten... tadını çıkar bence

senle bi tanışmak nasip olmadı valla, kardeş bi ara buluşalım sohbet edelim ne dersin ? sanırım sende ankaradasın
  • Önyargılı davranma ne olduğunu düşünmeden ye sofistike bir tat harika
  • kokoreç gibisi varmı bea
  • kokoreç bir yaşam biçimidir
  • kokoreç güzeldir ama bilhassa bunu ehli olandan yiyeceksin neden derseniz.

kesilen hayvanın dini hükümlerine göre helal kısmı var haram kısmı var.bağırsağın hepsi helal değil.bilmeyenlere duyurulur.dinen caiz değil.

Bence tadı mükemmel.helal kısmı olursa
  • Bence tadı çok güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.