Şimdi Ara

KOKOREÇ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kez 2 hafta önce yedim ve bagımlısı oldum
  • kokereç ankarada yenir A.O.Ç abi adamlar manyak yapıyo 2ekmek yedimi hatırlıyom bi ara hastaydım kokoreç çekti canım yine yedim ama baya dokundu o zaman 1gün kustumu hatırlıyom
  • Harika birşeydir, ama neden bu kadar pahalı onu anlıyamadım altı üstü bağırsak...

şampiyon, golden ... gibi yerler çok popüler olmasına rağmen berbat kökereç yapıyolar, uzak durulması lazım

en iyi kokereçleri, işinin ehli seyyar satıcılarda yedim hep.
  • hadi arkadaşlar var mısınız her ilde donanımhaber kokoreç günleri gerçekleştirip topluca yemeye gidelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: **engineer09**

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

A.O.Ç de yemek lazım yalnız tüm ekmek yemeyin mide bozulur

Hocam aoç de ne kadardı tüm kokoreç?

sakaryaya şampiyon kokoreç açıldı tavsiye ederim.. fantasy landin yanında :)
  • Tadı mükemmel

Edit: Odun ateşindeki kokoreçin yerini yağdaki tutamaz.Geçen Beyoğlunda Şampiyonda yedim yağda pişmişti tadıda pek hoşuma gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 2 Haziran 2008; 17:27:02 >
  • Temiz bir yere gitmelisin öncelikle mekan olarak .

Ve harika birşeydir anlatılmaz yaşanır
    Sana şu kadar diyorum "böghh" diye tabir edenlere bi sorarmısın yemişlermi ?
    Yemiyorlar hemen ön yargı ile yaklaşıyorlar .
  • A.O.Ç de kokoreç yiyecekseniz gece gidin mesela 1-2 gibi arabada yemesi çok zevkli bide kokoreçcinin abi abi acı istermisin diyişi var ki hemen diyorum doldur be birader o koku o tat hiç bişeyde yok bazen krizim tutar kokoreç ızgarasından çıkan dumanın elbiseme bulaşmasını sağlar ve defalarca koklamayı seviyorum
  • abi o bağırsağı dişlerinin arasında oynarken süper oluyo lastik gibi aynı
  • quote:

A.O.Ç de kokoreç yiyecekseniz gece gidin mesela 1-2 gibi arabada yemesi çok zevkli bide kokoreçcinin abi abi acı istermisin diyişi var ki hemen diyorum doldur be birader o koku o tat hiç bişeyde yok bazen krizim tutar kokoreç ızgarasından çıkan dumanın elbiseme bulaşmasını sağlar ve defalarca koklamayı seviyorum

abi biz arkadaşlarla gitmiştik (benim yas 15) (arklarınki 18 üstü bazıları benle yasıt) ben ve 5 kişi 2ekmek kokereç diğerleri köfte almıştı
    gecenin 2 kokoreççi senin bu saate ne işin var dedi bende kokoreç bağımlısıyım demiştim

•  KOKOREÇ.

bumudur ?

bence budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

KOKOREÇ.

bumudur ?

bence budur

içine ettin her şeyin varya gece kokoreç almaya gitcektim ama beni kimse durduramaz
  • Ya Arkadaş yapma ya kokoreç yemeye gitcektim yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

A.O.Ç de kokoreç yiyecekseniz gece gidin mesela 1-2 gibi arabada yemesi çok zevkli bide kokoreçcinin abi abi acı istermisin diyişi var ki hemen diyorum doldur be birader o koku o tat hiç bişeyde yok bazen krizim tutar kokoreç ızgarasından çıkan dumanın elbiseme bulaşmasını sağlar ve defalarca koklamayı seviyorum

abi biz arkadaşlarla gitmiştik (benim yas 15) (arklarınki 18 üstü bazıları benle yasıt) ben ve 5 kişi 2ekmek kokereç diğerleri köfte almıştı
    gecenin 2 kokoreççi senin bu saate ne işin var dedi bende kokoreç bağımlısıyım demiştim

Sevgilinizle giderseniz alcağınız keyif 10 misli artar bide öyle dene

• KOKOREC KO-KO KOKOREC KOKOREC SENSİZ OLMAZ !!!
  • quote:

abi o bağırsağı dişlerinin arasında oynarken süper oluyo lastik gibi aynı

• quote:

quote:

quote:

oo sevgilimle gitmeme daha 3yıl var yas 15 araba kullanamamki ehliyeti alıyım 10kız gotururum oraya

• quote:

quote:

quote:

quote:

oo sevgilimle gitmeme daha 3yıl var yas 15 araba kullanamamki ehliyeti alıyım 10kız gotururum oraya

15 yaşında millet arabada kullanıyo uluslararası milli bile oluyo sen arabayı kaçır kızları kokoreç ile besle sonrada ...

• İzmir'de var mı ya adam gibi kokoreç yapan
  • abi bi kere denedim babam eve almıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 2 Haziran 2008; 17:47:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.