Şimdi Ara

Kokoreç alayim dedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam tam adres/dükkan adı verebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

İçine bir şey koysalar içim gam yemeyecek. Bundan 10 sene önce İzmir'de kokoreç yedik mi, hem ekmeği büyük hem içi dolu olurdu. İzmir'de de tadı kaçtı işin. Yer önerebilecek varsa hemen denerim. İzmir'in neresi olursa olsun

Asım ustadan yiyeceksin. Zaten kokorec izmirde yenir. İstanbulda bağırsaklı menemen yiyorlar Asım usta Çamdibi yada Yeşilovadaydi yanliş hatırlamıyorsam.

Sağol hocam, dükkan mı seyyar mı? Forum Bornova'ya gittiğim bir gün uğrarım. Ne zamandır düzgün kokoreç yiyemedim. Şemikler'de Uğur Kokoreç vardı son yediğimde orası da bozmuş

• WoLWeX kullanıcısına yanıt
    Istanbul için temiz nerden alabilirim ? Kocaman şey 35 lira ne ki

• rahat adam kullanıcısına yanıt
    İstanbulu hiç bilmem ama mutlaka yeri vardır araştırmak lazım

• stouuiop S kullanıcısına yanıt
    Dükkan ismi veremicem bilmiyorum çünkü ama telefoncuların olduğu yer değilde üst caddeye hastanenin otdan gelen caddeye çıktığımızda birine soruverin gösterirler

• quote:

İçine bir şey koysalar içim gam yemeyecek. Bundan 10 sene önce İzmir'de kokoreç yedik mi, hem ekmeği büyük hem içi dolu olurdu. İzmir'de de tadı kaçtı işin. Yer önerebilecek varsa hemen denerim. İzmir'in neresi olursa olsun

Guzelbahce Ün Avm karsisinda arabada satiyor adam , ismi Osman. Suana kadar yediklerimin icinde en iyisi bu adam farkli birseyler yapiyor , b.k kokusu yada tadi kesinlikle gelmiyor , yakinlardaysan dene derim. Birde bazen ozel mantarli yapiyor off offff canim cekti

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

quote:

Guzelbahce Ün Avm karsisinda arabada satiyor adam , ismi Osman. Suana kadar yediklerimin icinde en iyisi bu adam farkli birseyler yapiyor , b.k kokusu yada tadi kesinlikle gelmiyor , yakinlardaysan dene derim. Birde bazen ozel mantarli yapiyor off offff canim cekti

Sorun değil hocam, yolum düştüğünde mutlaka denerim. Ferhat Büfe'de balık yerim diyordum ama bu seferlik kokoreç yiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

ulan b*kun gectigi seyi nasil yiyorsunuz? kokoreçcinin onunden geçemiyorum çok kötü kokuyor :/

Damak tadın yoqqqqq ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

ulan b*kun gectigi seyi nasil yiyorsunuz? kokoreçcinin onunden geçemiyorum çok kötü kokuyor :/

Damak tadın yoqqqqq ;)

Damak tadini birak carpilcak haberi yok kokorece laf eden erkek mi olur la

• kokoreç.. Artık nerede görsem hafif bir gülümseme oluşuyor :)
  • yavkar@fb kullanıcısına yanıt
    çamdibinde meşhur asım usta vardır, temizliği ile nam salmıştır ki lezzetini de buna borçlu olduğunu söyler. Denemediysen denemelisin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.