Şimdi Ara

Kokoreç alayim dedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim kafam almiyor bir kokorec yiyim dedim yarım ekmek kokorec 7,5 tl nedir yahu bizemi geciriyolar maliyetimi fazla epi topu bagirsak yani %500 karmi yapiyorlar nedir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısın kardeş.
  • BU FASULYAAAA 7.5 LIRA

• Çeyrek 4 tl yedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Çeyrek 4 tl yedim
    İçine bir şey koysalar içim gam yemeyecek. Bundan 10 sene önce İzmir'de kokoreç yedik mi, hem ekmeği büyük hem içi dolu olurdu. İzmir'de de tadı kaçtı işin. Yer önerebilecek varsa hemen denerim. İzmir'in neresi olursa olsun
  • kendim yapıyorum evde, makarasını 35 liraya alıyorsun doya doya yiyorsun hakkaten çok pahalı biz de mi girsek bu işe
  • Kasada Kilosu 30 TL kardeş sen ne diyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskişehirde mi :D 3.5 liraya da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLWeX -- 2 Kasım 2014; 17:33:11 >
  •  Kokoreç alayim dedim

beylikdüzünde böyle var mı arttıran? işkembe çorbası 11 lira olur mu lan 2 liraya içiyorum ben eskişehirde hem de daha güzel.
  • WoLWeX kullanıcısına yanıt
    Nerden aliyorsun hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim buradada oyle ama can iste cekince aliyosun

1 top kokoreci nereden alabilirim beyler evde kendim buzluga atiyim az az kesip dograyip yerim

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

eskişehirde mi :D 3.5 liraya da var

Hayır İzmir

• rahat adam kullanıcısına yanıt
    ankarada oturuyorsan itfaiye denilen bir meydan var tüm ankaraya satış yapan toptancısı da orada. yarım makara da alabilirsin, aldıktan sonra disk şeklinde kesip streçliyorum buzluğa atıp canım çektiğimde çıkarıp tavada kavuruyorum çok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

eskişehirde mi :D 3.5 liraya da var

Hayır İzmir

Alıntıları Göster
    kosova çorbacısı var nevizadenin orada. oranın kokoreçi hem güzel hem 6 lira. (y.ekmek tabi) gerçi orada birçok kokoreççi var da ben bi bunu biliyorum. adam tatlı da ikram etmişti. tatlısı da güzeldi. gerçi ben istanbul için yorum yaptım ama...

Tabi makara şeklinde almak daha iyi olabiliyor ama yapmayı bilmek lazım. Babam ilk aldığında o kadar iyi değildi, gel gelelim şimdi iyice prof. oldu bu konuda.
    İnce ince kesmeyi pek yapıp, doldurdun mu baharatı dadına diyecek yok.

• ulan b*kun gectigi seyi nasil yiyorsunuz? kokoreçcinin onunden geçemiyorum çok kötü kokuyor :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizligi zor oldugu icin pahali galiba izmirde altay kokorec ünlüdür bilen bilir baya iyi yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

BU FASULYAAAA 7.5 LIRA

Bloklamıştım merak ettim kaldırdım pişmanım yine blokluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: celal322

quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

BU FASULYAAAA 7.5 LIRA

Bloklamıştım merak ettim kaldırdım pişmanım yine blokluyorum

Alıntıları Göster
    istanbulda o makara hali nerede satılıyor cidden,o şekilde süper hesaplı olur cidden hem de doya doya yenir

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

İçine bir şey koysalar içim gam yemeyecek. Bundan 10 sene önce İzmir'de kokoreç yedik mi, hem ekmeği büyük hem içi dolu olurdu. İzmir'de de tadı kaçtı işin. Yer önerebilecek varsa hemen denerim. İzmir'in neresi olursa olsun

Asım ustadan yiyeceksin. Zaten kokorec izmirde yenir. İstanbulda bağırsaklı menemen yiyorlar Asım usta Çamdibi yada Yeşilovadaydi yanliş hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Asım ustadan yiyeceksin. Zaten kokorec izmirde yenir. İstanbulda bağırsaklı menemen yiyorlar Asım usta Çamdibi yada Yeşilovadaydi yanliş hatırlamıyorsam.

Alıntıları Göster
    Heryerde fiyatı öyle, fiyatı normal bağırsak ete göre daha az bulunan birşey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.