Hiç bi şekilde sabahları bile ekmek diyet ekmek vs hiç bişey yemiyeceksin dedi.E arkadaşlar ben nasıl karnımı doyurucam 2-3 gündür yemiyorum hiç bi şekilde ekmek ama aç aç geziyorum desem yeridir.Birde ne bulursan ye diyo hoca hiç beslenme programı falan da vermedi.Orda çalışan bi çocuk var o vermişti ama o da kafadan sallayıpta verdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
Valla protein ağarlıklı beslenmen lazım o yüzden ekmekle karın doyurmak yerine aynı doyuruculuk seviyesinde besin değeri daha yüksek yiyecekleri tercih etmen faydalı olur. Mesela acıktığında öğün aralarında kuruyemiş yiyebilirsin.
Tam tahıllı buğday ekmeği yenebilir.
İnsanoğlu beyaz ekmeğe o kadar alışmışki ekmek tok tutar sanıyor.
1 dilim tam tahıllı at ağzına sabah kahvaltısınıda, sadece sabah ama. Ben de bugün başladım. Sadece bir dilim alıyorum, 4 yumurta beyazı, 2 sarısından yiyorum. Yeşil zeytin, lor peyniri ve bol salata ile başladım.
Alışırsın merak etme. Bende ilk zamanlar afallamıştın ama sonradan farkettim ki ben karnımı yemek ile değil ekmek ile doyuruyormuşum. Alışkanlıktan başka bir şey değil. Birde abur cuburu kes, ağzına bile sürme